Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 301

Θέμα: Επετειακο 36ωρο 2007

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade

Re: 36ωρο ΟΛΕ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Θα ήθελα επίσης να πείτε αν ισχύει η παρέα για Παρασκευή απόγευμα από Αθήνα πρός Πλαταμώνα?
    Εγώ θα φύγω από Άργος στις 16.00-16.30 θα είμαι Θήβα στις 18.00 περίπου μήπως την
    ώρα αυτή ταξιδεύει και κάποιος άλλος να πάμε παρέα?? [/B]
    Εγώ με τον αδερφό μου θα φύγουμε περίπου τέτοια ώρα (17:00~17:30) από Αθήνα.
    Από Θήβα είμαι - αλλά μάλλον δεν θα σταματήσω - οπότε μπορούμε να συναντηθούμε
    κάπου εκεί και να συνεχίσουμε μαζί.

Ενα R1'06 μαύρο δικάβαλο θα είμαστε - και ίσως και άλλα παιδιά με τα οποία θα
    συντονιστούμε την Τετάρτη. Αν είναι και σε βολεύει κι εσένα στείλε ΠΜ να
    συνεννοηθούμε.

Ελά φτάνουν οι μέρες
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½

Αλήθεια γιά πες γιά τις κατηγορίες εκκίνησης Α,Β,Γ κλπ πως ακριβώς γίνεται
    σε βάζουν όπου δηλώσεις η βάσει τα κυβικά της μηχανης? [/B]
    Βασει κυβισμου παει.Μικρα-Μεσαια-Μεγαλα,με τα μικρα να φευγουν πρωτα,τα μεσαια δευτερα και τα μεγαλα τριτα.
    Τα μικρα ειναι απ οτι θυμαμαι μεχρι 400κε,τα μεσαια εως 750 και τα μεγαλα απο κει και πανω.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Βασει κυβισμου παει.Μικρα-Μεσαια-Μεγαλα,με τα μικρα να φευγουν πρωτα,τα μεσαια δευτερα και τα μεγαλα τριτα.
    Τα μικρα ειναι απ οτι θυμαμαι μεχρι 400κε,τα μεσαια εως 750 και τα μεγαλα απο κει και πανω.
    Ανάλογα την κατηγορία που είσαι πρέπει να ακολουθεις και μέση ωριαία ταχύτητα?
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Εγώ γιατί είδα μαύρη-μαυρίλα-καταχνιά το Π-Σ-Κ ?....

Τι έγινε ρε παιδιά? 3 μέρες σερί βρόχα? Ε ρε γλέντια...

αχαχαχα...πήγε ο γύφτος στο παζάρι - κι ήταν η μέρα Σαββατο...

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

Where is my R1?... ;(

Ανάλογα την κατηγορία που είσαι πρέπει να ακολουθεις και μέση ωριαία ταχύτητα?
    Μονο για τα σημεια που θα εχει check point.Συνηθως ενα καθε πρωι.Απο την εκκινηση δηλαδη του Πλαταμωνα μεχρι καποιο σημειο,κι απο την εκκινηση της Κομοτηνης εως καποιο σημειο.
    Καμμια ωρα δουλεια την καθε μερα δηλαδη.Μετα πας οπως θες.
    Οπως θες βεβαια μπορεις να πας και σε κεινα τα κομματια,απλα θα μαζεψεις πολλους βαθμους ποινης,αν σε ενδιαφερει να παιξεις το παιχνιδακι για τα κυπελλα.

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Αμάν !
    Μόλις μπήκα meteo.gr και "βράχηκαν" τα μάτια μου !!!
    Μα είναι δυνατόν να βρέχει 3 ημέρες συνέχεια !!!

Και κάπου έλεγα πως μου αρέσει η οδήγηση στη βροχή.....

Μα που την ειδατε ρε σεις την βροχη?Που κοιταξατε.Το μετεο εχει προγνωση μεχρι Πεμπτη!

To meteo.gr έχει πρόβλεψη μέχρι και την Κυριακή, που την έχει αλλάξει όμως τώρα και για Κομοτηνή π.χ. δίνει τρείς ημέρες συννεφιά.
    Τέλως πάντων ο,τι καιρό και να έχει θα είμαστε εκεί.
    Απλά ξέρεις έχει την πλάκα του να συζητάς για το τι καιρό θα έχει, τι θα πάρεις μαζί σου, πώς θα σχεδιάσεις την διαδρομή... γενικά όλα αυτά που κάνεις ΠΡΙΝ το ταξίδι και που το κάνουν τόσο όμορφ η εμεπιρία...

Και μην ξεχάσω...

..

...
    .

.
    .

3 και σήμεραααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz

3 και σήμερααα !!!!!!!!

3 και σήμεραααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!

Και η βρόχα έρχεται

Κομοτηνή, Κυριακή, βροχή...τραλαλά
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Ερώτηση σχετικά με μπαγάζια: Τι προτείνετε όσοι έχετε εμπειρία και από προηγούμενα 36ωρα?
    1. Πλαϊνές βαλίτσες
    2. Σάκος δεμένος με ιμάντες πίσω
    3. Σχετικά μεγάλο tank bag

Για πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω προβληματιστεί..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Ερώτηση σχετικά με μπαγάζια: Τι προτείνετε όσοι έχετε εμπειρία και από προηγούμενα 36ωρα?
    1. Πλαϊνές βαλίτσες
    2. Σάκος δεμένος με ιμάντες πίσω
    3. Σχετικά μεγάλο tank bag

Για πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω προβληματιστεί..
    Καλα ειναι να παρεις μαζι σου ολα τα κομφορ για ενα ταξιδι κι ετσι θα ηταν ωραιο να εχεις πλαϊνες βαλιτσες κτλ.
    Ομως....
    Επειδη η διαδρομη θα περιεχει δυσκολες διαδρομες,με πολυ στροφιλικι κι ισως και με βροχη,πρεπει να μην εχεις βαρος στην ουρα.Αρα ξεχνας τις βαλιτσες.
    Με λιγα λογια,καλο ειναι να μην ανεβασεις το κεντρο βαρος ψηλα,ουτε να το μετατωπισεις προς τα πισω.
    Ετσι...αν μπορεις να χωρεσεις τα πραγματα που θες σε ενα τανκ μπαγκ,θα ηταν το καλυτερο.
    Τωρα βεβαια,αυτο εξαρταται απο τον καθενα.Ερχονται πολλα παιδια με κεντρικες βαλιτσες,ή και τριβαλιτσα.Εγω παντως δεν θα το εκανα.
    Ενα κανονικο τανκ μπαγκ χωραει ολα οσα θα χρειαστουμε,αλλα οχι αυτα που θα θελαμε.
    Μια καλη λυση επισης ειναι ενα δυχτακι ή ενα tail bag στο πισω μερος της σελας αν σωνει και καλα θελεις να παρεις περισσοτερα πραγματα μαζι σου.
    Εγω βαζω ολα τα απαραιτητα μεσα στο τανκ και με ενα δυχτακι στο πισω μερος της σελας,βαζω τα αδιαβροχα.(Περσι ειχα παρει και σαγιοναρες μαζι και τις ειχα κι αυτες εκει πισω,αλλα φετος δεν το βλεπω)

Μια λιστα με διαφορα πραγματα που εχω κανει απο παλια ειναι αυτη εδω κι ελπιζω να βοηθησει καποιους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το πρωτο πραγμα που δεν πρεπει να ξεχασουμε ειναι τα εγγραφα του 36ωρου που θα μας δωσει η διοργανωτρια λεσχη,γι αυτο τα βαζουμε απο βραδυς σε σημειο που να τα θυμηθουμε.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ (μην βγειτε σε καμμια Αλβανια)
    Οπωσδηποτε (και εννοειται) πως θα παρετε μαζι σας αναλογικη φωτογραφικη μηχανη (με φιλμ) και φλας.Η ψηφιακη ειναι προαιρετικη αν θελετε να τραβατε καργα φωτογραφιες.(Εγω τις παιρνω και τις δυο παντως)

Περα απο τον εξοπλισμο που θα φορεσετε (μπουφαν-παντελονι κτλ) καλο ειναι να παρετε μαζι σας ενα τζιν παντελονι ή μια βερμουδα για το ξενοδοχειο (δεν θα ειναι ανετο να κυκλοφορεις ολη την υπολοιπη μερα με το δερματινο ή την γκορντουρα)
    Αν υπαρχει χωρος μπορειτε να παρετε και καμμια σαγιοναρα ή τιποτα λαϊτ αθλητικα μαζι γιατι δεν μπορω να σας φανταστω με βερμουδα και μποτα απο κατω
    Μην ξεχασετε να εχετε μαζι σας αδιαβροχα ακομα κι αν ο καιρος λεει οτι θα ειναι καλος.Εγω 36ωρο χωρις βροχη,δεν ετυχε να κανω ακομα!
    Ενα ζευγαρι δευτερες καλτσες και ενα δευτερο σλιπακι τα θεωρω απαραιτητα.
    Ενα πακετακι χαρτομαντηλα για ολες τις χρησεις.(Ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει καθοδον.
    Ενα μπουκαλακι νερο (αυτα τα μισολιτρα) θα σας δροσισει ή θα σας βοηθησει παρεα με τα χαρτομαντηλα να καθαρισετε στην μεση του πουθενα την ζελατινα σας απο τα μυγακια.
    Γυαλια ηλιου...παντα χρειαζονται.
    Κινητο φορτισμενο κι αν δεν ειναι με συνδεση να εχει μεσα μοναδες.
    Παρτε και κανα κρουασαν για τον δρομο μπας και πεινασετε γιατι αν σταματησετε και για φαγητο σε ταβερνα τα χιλιομετρα δεν βγαινουν ευκολα.Παρτε το χαμπαρι πως θα ειστε νηστικοι ολη μερα

Καποια εργαλεια γενικης χρησης ισως θα ηταν καλο να εχετε μαζι σας.Περα απο αυτα που εχουν συνηθως οι μοτοσυκλετες (αν εχουν),παρτε μαζι σας μια πενσα.Αν δεν εχουν εργαλεια,παρτε πενσα,κατσαβιδι ισιο,και σταυρωτο,αλεν,και ενα μικρο γαλλικο κλειδι.
    Επισης πολυ χρησιμα μπορει να φανουν μερικα δεματικα καλωδιων (δεν ξερω πως τα λετε εσεις)
    Καποιοι παιρνουν μαζι τους και αυτες τις ενισχυμενες ταινιες (σαν του πακεταρισματος)Ποτε δεν ξερεις
    Ενα μπουκαλακι τυπου Fast για οσους εχουν σαμπρελες,και σετ επισκευης ελαστικων για οσους δεν εχουν σαμπρελες.

Παρτε μαζι σας οπωσδηποτε ενα λιπαντικο σπρει αλυσιδας.Η αλυσιδα πρεπει να λιπαινεται καθε 500χιλ και μεις θα γραψουμε πανω απο 2000χιλ!!!(υπαρχουν κατι λιπαντικα σε μικρα φιαλακια ειδικα για ταξιδι ωστε να μην πιανουν πολυ χωρο.Ψαχτε το)
    Ενας μικρος φακος ειναι παντα απαραιτητος.
    Ασφαλειες για την μοτοσυκλετα και μια δευτερη λαμπα για το φαναρι ισως αποδειχτουν σωτηρια.

Ολα αυτα λοιπον...θα τα εχετε απλωσει σε ενα σημειο στο σπιτι και θα τα βαλετε μεσα στο τανκ μπαγκ,στο τειλ μπαγκ ή στην top case βαλιτσα σας το βραδυ ωστε να μην ξεχασετε τιποτα και για να βεβαιωθειτε οτι χωρανε.
    Αν μπορειτε να αποφυγετε την κεντρικη βαλιτσα και να τα βολεψετε σε ενα τανκ μπαγκ ή εστω τειλ μπαγκ ειπαμε θα ηταν πολυ καλυτερο ωστε να αποφυγετε να ανεβασετε το κεντρο βαρους της μοτοσυκλετα σας.

ΤΙΡS ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Για να καταφερετε να κανετε το 36ωρο ανετα και χωρις να κουραστειτε,ακολουθηστε λιγες σημαντικες οδηγιες.

Προσπαθηστε να βρειτε εναν ρυθμο που σας ταιριαζει.Ουτε αργο αλλα ουτε να πηγαινετε "διχως αυριο".Με τον πρωτο θα αργησετε και θα κουραστειτε και με τον δευτερο,περαν του οτι θα κουραστειτε γρηγορα,ειναι και πολυ επικινδυνο.
    Το γκαζι θα το ανοιξετε (ειναι λογικο) αλλα "μετρηστε" καλα που θα το κανετε.Θα υπαρχουν διαδρομες που δεν τις ξερετε.

Μην κανετε μεγαλες στασεις.Οι στασεις πρεπει να ειναι σε αραια διαστηματα και μικρες.Της ταξεως των 15 λεπτων max εκτος μιας μεγαλυτερης για να μασαμπουκωσετε τιποτις.

Αν σταματατε για καφε,για φαγητο σε ταβερνα,ή σταματατε καθε λιγο και λιγακι για τσιγαρο....η διαδρομη δεν θα βγει.Κι αν βγει θα σας εχει κουρασει και θα φτασετε πολυ αργα.
    Ο σωστος ρυθμος και οι μικρες και αραιες στασεις ειναι το παν.
    Εγω συνηθως σταματαω μονο στα σημεια που πρεπει να φωτογραφησουμε,αντε και κανα δυο στασεις ακομα για τσιγαρο και φαϊ.
    Στο τελος της πρωτης μερας,τσεκαρετε προσεκτικα την μοτοσυκλετα σας ωστε να μην εχετε κανενα παρατραγουδο την επομενη μερα.Περαστε με λιπαντικο την αλυσιδα σας και παλι ωστε να ειναι ετοιμη για την επομενη μερα.Τσεκαρετε επισης οταν κρυωσουν τα λαστιχα και την πιεση τους.

Χρησιμότατο το ποστ σου !

Ίσως είναι καλύτερα τα μωρομάντηλα για "έκτακτες" ανάγκες στην άκρη του δρόμου, παρά τα απλά χαρτομάντηλα ...

Tα μωρομαντιλα δεν κανουν ομως για την ζελατινα.Το χαρτι κανει για ολες τις δουλειες!!!

Γεια σου ρε Αλεξ με τη super λιστα σου !!

Οι βροχές και οι καταιγίδες στο ΜΕΤΕΟ αντικατασταθηκαν
    από Αραιές Νεφώσεις και Καθαρό ουρανό!

Ελα τέτοια θέλω!!!

Και πυκνές νεφώσεις να είναι ακόμα καλύτερα :P

Νερό να μην έχει...

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

Where is my R1?... ;(