δε νομίζω ότι αναφέρθηκε πουθενά η αττική οδός... ή όχι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ala otan prokalis tin apolia tis zois sou ke malista se enan dromo idiotiko
tote ti na poume
![]()
![]()
![]()
δε νομίζω ότι αναφέρθηκε πουθενά η αττική οδός... ή όχι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
tote ti na poume
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
tote ti na poume
δρόμος ιδιοτικός η αθηνών κορίνθου?
den ine tipota pedia ida elefsina ke kolisa oti ine sinergio tis attikis odouΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δε νομίζω ότι αναφέρθηκε πουθενά η αττική οδός... ή όχι ?
o la8os ekane pali tin doulia tou...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re tous malakes pou pane ke ka8arizoun...
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
den ine tipota pedia ida elefsina ke kolisa oti ine sinergio tis attikis odou
o la8os ekane pali tin doulia tou...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re tous malakes pou pane ke ka8arizoun...
:rotflmao: :rotflmao:
Στην Αττική οδό σε πληροφορώ όσες φορές έχω πετύχει συνεργείο καθαρισμού ειναι βράδι και:
1) Οι προειδοποιητικές πινακίδες γράφανε ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2KM ...........1.5KM............1.0 KM
2) Είχε δύο οχήματα ασφαλείας το ένα είχε γύρω στα 200μέτρα απόσταση από το προπορευόμενο το οποίο είχε γύρω στα 100 μέτρα απόσταση από το μηχάνισμα καθαρισμού.
3) Όλα τους είχαν κάτι φώτα και βέλη που αναβοσβήνανε τεράστια τα οποία φάινονταν από πάρα πολύ μακριά!
entaksi entaksiΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Στην Αττική οδό σε πληροφορώ όσες φορές έχω πετύχει συνεργείο καθαρισμού ειναι βράδι και:
1) Οι προειδοποιητικές πινακίδες γράφανε ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2KM ...........1.5KM............1.0 KM
2) Είχε δύο οχήματα ασφαλείας το ένα είχε γύρω στα 200μέτρα απόσταση από το προπορευόμενο το οποίο είχε γύρω στα 100 μέτρα απόσταση από το μηχάνισμα καθαρισμού.
3) Όλα τους είχαν κάτι φώτα και βέλη που αναβοσβήνανε τεράστια τα οποία φάινονταν από πάρα πολύ μακριά!to paradexome ego fteo
![]()
![]()
ego petaksa tin gria stis grames tou trenou
ego efaga tis fraoules apo tin tourta
ola egooooooooooo:a011:![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
entaksi entaksito paradexome ego fteo
![]()
![]()
ego petaksa tin gria stis grames tou trenou
ego efaga tis fraoules apo tin tourta
ola egooooooooooo:a011:![]()
:a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
Ποιός είναι αυτός ο τρόπος αν επιτρέπεται;Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
σωστος,απλως νομιζα οτι εχεις τον τροπο σκεψεως των νταλικεριδων!!
![]()
δεν με νοιαζει τιποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ποιός είναι αυτός ο τρόπος αν επιτρέπεται;![]()
Για τη ταχύτητα έχει δίκιο όμως ο άφρο.
Άμα περιμένεις ότι στην Ελλάδα όλα θα είναι μέλι γάλα στο διάβα σου και πηγαίνεις παντού λίιιιγο πιο γρήγορα δέν θα κάνεις και πολλά χιλιόμετρα.
Και καλώς ή κακώς υπάρχουν μηχανές σήμερα (δόξα τω Ιάπωνα) που η μέση ταχύτητα που σου εμπνέει εμπιστοσύνη είναι 180-200 χλμ/ώρα (και λίγα λέω, πως πχ είναι τα 120-160 σε ένα καλοστημένο ονόφ; ).
Οπότε πρέπει ο αναβάτης να χρησιμοποιεί σωστά τα μάτια του, και να έχει στο μυαλό του τέτοιες φάσεις, για να μπορεί και να τις αποφύγει εγκαίρως, και ταυτόχρονα να τσεκάρει τη ταχύτητά του συνειδητά ώστε να φρενάρει και έγκαιρα.
Τη φάση που λεωφορειατζής προσπερνούσε άλλο λεωφορειατζή πάνω σε τυφλή στροφή και έβγαινε ο zireous από την άλλη σε επαρχιακό με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση σας την έχω πεί;![]()
Mε την ίδια αφοριστική λογική τότε πολύ πιθανόν και εσύ για άλλους να είσαι καμικάζι τσαντάκιας μηχανόβιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
δεν με νοιαζει τιποτα!
Δε θα σε ενοχλούσε κάτι τέτοιο;
απο την στιγμη που δεν θα ειμαι οχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Mε την ίδια αφοριστική λογική τότε πολύ πιθανόν και εσύ για άλλους να είσαι καμικάζι τσαντάκιας μηχανόβιος.
Δε θα σε ενοχλούσε κάτι τέτοιο;
κοιτα να δεις,δεν ειπα οτι το 100% ειναι ετσι,υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες οδηγοι,που σεβονται τους αλλους χρηστες,αλλα μια συντηπτηκη πλειοψηφια οχι,γιατι ειναι κομπλεξηκοι και νωμιζουν οτι επειδη εχουν μεγαλητερο οχημα οτι ο αλλος θα σταματησει να περασουν!!
κοιτα μενω σε χωριο,διπλα μου ειναι η εθνικη,και σε πληροφορω οτι γηνετε της π@υτ@ν@ς το καγκελο,να δεις να βγενουν απο τις διασταυρωσεις ετσι χυμα και να περιμενουν να κοψεις εσυ που κηνεισε στην εθνικη,και να σε κοιτουν με ενα απαθες βλεμα κιολας να δουν θα κοψεις,η θα καρφωθεις στην καροτσα!!!να βλεπεις να κανει προσπεραση με 100+χλμ φορτωμενος και να κανει μια ωρα να περασει το αλλο φορτηγο!να κουβαλανε χαλικι κλπ αντικειμενα χωρις να τα δενουν ασφαλως(στο χαλικι βαζουν μουσαμα απο πανω,ωστε να μην πεφτουν τα χαλικια στον δρομο,η επανω σου)!!!!![]()
Ξέρω.. νταλικέρης είμαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
απο την στιγμη που δεν θα ειμαι οχι!
κοιτα να δεις,δεν ειπα οτι το 100% ειναι ετσι,υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες οδηγοι,που σεβονται τους αλλους χρηστες,αλλα μια συντηπτηκη πλειοψηφια οχι,γιατι ειναι κομπλεξηκοι και νωμιζουν οτι επειδη εχουν μεγαλητερο οχημα οτι ο αλλος θα σταματησει να περασουν!!
κοιτα μενω σε χωριο,διπλα μου ειναι η εθνικη,και σε πληροφορω οτι γηνετε της π@υτ@ν@ς το καγκελο,να δεις να βγενουν απο τις διασταυρωσεις ετσι χυμα και να περιμενουν να κοψεις εσυ που κηνεισε στην εθνικη,και να σε κοιτουν με ενα απαθες βλεμα κιολας να δουν θα κοψεις,η θα καρφωθεις στην καροτσα!!!να βλεπεις να κανει προσπεραση με 100+χλμ φορτωμενος και να κανει μια ωρα να περασει το αλλο φορτηγο!να κουβαλανε χαλικι κλπ αντικειμενα χωρις να τα δενουν ασφαλως(στο χαλικι βαζουν μουσαμα απο πανω,ωστε να μην πεφτουν τα χαλικια στον δρομο,η επανω σου)!!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ξέρω.. νταλικέρης είμαι..![]()
![]()
![]()
το καταλαβα!!
οποτε επειδη εχεις και εσυ μηχανακι,να υποθεσω οτι εισαι καλος επαγγελματιας..![]()