Χαιρετώ είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σχετικά με πρόβλημα συμπεριφοράς στο δρόμο . Αφορά ιδιοκτήτες κ3-κ4 κυρίως, αλλά και όση έχετε κάποια γνώμη μιας - και το πρόβλημα - απορία που έχω εγώ αφορά όλους τους υπόλοιπους ανεξάρτητα τη μοτο έχετε. Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Πριν από περίπου 6 μήνες απέκτησα ένα κ3 σε πολλή καλή κατάσταση μίας και το κατάστημα οπού και το απέκτησα είναι αρκετά γνωστό μπλα μπλα μπλα ,το μηχανάκι φαίνεται και είναι όντως ΟΚ.
Αυτό που με προβλημάτισε αρκετά είναι η συμπεριφορά του στο δρόμο σε κλειστά πλην γρήγορα κομμάτια διαδρομώνΠαρατηρώ συνεχώς όπως και να μπω , όπως και να βγω , ότι γκάζι και να ανοίξω-κλείσω νιώθω έντονα το πίσω τροχό να γλιστρά! Ακόμα και σε αρκετά καλή άσφαλτο.Από λάστιχα φοράω pirelli diablo(μαμά διαστάσεις) .Αρχικά όπως και πολλή σωστά μου είπαν να παίξω με πίεση ελαστικών .Λαμβάνοντας υπ ' όψιν ότι είμαι γύρω στα 75 κιλά μου συνέστησαν πίεση 36 - 34 , όπως και δοκίμασα .Στην αρχή όλα οκ μόλις έφτασα στην πολυπόθητη διαδρομή πάλευα με τα κύματα χωρίς λόγο . Η ερωτήσεις λοιπόν για να μη μακρηγορώ είναι οι έξης: Να δοκιμάσω πίεση πιο χαμηλά (που όντως με τη θερμοκρασία το πίσω φτάνει 40psi και κοντά 36 το μπροστά) Αν ναι και με το ζέσταμα φτάσει στην κανονική θερμοκρασία είναι καλό αυτό για το λάστιχο από τη στιγμή που ο κατασκευαστής προτείνει άλλες πιέσεις? Αν τα προβλήματα εξακολουθούν και πρέπει να ρυθμίσω ανάρτηση από που να ξεκινήσω (από εμπειρία δική σας) πρώτα?(μπρος - πίσω - απόσβεση επαναφορά...
) Απλά δε θέλω να πειράζω πράγματα και στο τέλος να γίνει τελείως σώβρακο...Σημειωτέον επίσης ότι το μηχανάκι σε ανοιχτές διαδρομές είναι ΒΡΑΧΟΣ .Είμαι σίγουρος πώς συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω. Απλά θέλω γνώμες - εμπειρίες με παρόμοια προβλήματα.
Thanks!