Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Agora R6 07 H' Cbr 600rr 07'

Agora R6 07 H' Cbr 600rr 07'

EIMAI ANAMESA STO YAMAHA R6 KAI TO CBR 600RR.DEN KSERW POIO APO TA DYO NA PARV.TO ENA EINAI POLY WRAIO(R6).TO ALLO KALO EMFANISIAKA DEN LEW ALLA POLY AKSIOPISTO(CBR)THELW EPITELOUS NA PARW ALLA POIO.BASIKA EIMAQI KONTA STO R6 ALLA DIABASA GIA ENA PROBLHMA STO FILTRO AEROS.TSP.KAI META TO XRWMA GIA R6 KOKKINO -ASPRO H MAURO.KALA TO CBR EINAI GMT MAYRO-KOKKKINO.TI LETE??????????????????????

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Επειδή οι διαφορές τους σαν απόδοση είναι πολύ μικρες εγώ λέω

R6 κόκκινο-άσπρο

διότι εμφανισιακά είναι απείρως ομορφότερο (για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα). Αλλα αν τα δεις διπλα δίπλα (το κοκινο άσπρο R6) υπάρχει πιθανότητα να σου αρέσει το CBR?

R6 black (οχι όπως το κοκκινο - ασπρο)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	359 
Μέγεθος:	38,6 KB 
ID:	86523

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Κοιταξε παντως η διαφορα τους στην αποδοση δεν ειναι και τοσο μικρες...
    Δυστηχως το R6 07 ειναι πολυ ψοφιμι(μα πολυ ομως,ακομα και για 600) χαμηλα και μετα τις 10-11 κατι παει να γινει.Αλλα μεχρι εκει κυριολεκτικα κοιμαται το μοτερ,ενα test ride θα σε πεισει.
    Απο την αλλη απ'οτι φαινεται το CBR μπηκε πολυ δυντα το 07.Σαφως πολυ δυνατοτερο και γενικα πολυ καλυτερο σα συνολο απο ολες τις πλευρες.
    Το θεμα εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικο,το μαυρο του R6 07 δεν ειναι ωραιο,του 06 ειναι πολυ καλυτερο.
    Γενικα μονο παραπονα εχω ακουσει και εχω διαβασει για το 07(Και εχω νιωσει σε testride).
    Παντως θα σου δωσω μια συμβουλη που μου την ειχανε δωσει κι εμενα πριν παρω μηχανη,παρε οποιο σου κανει κλικ,αυτο που θα γουσταρεις μονο και μονο να καθεσαι να το χαζευεις και θα χαμογελας. και ασε ολους τους αλλους να τραγουδανε

Υ.Γ.:Α και υπαρχουν κι αλλες επιλογες εκτος απο αυτα τα 2,σκεψου τες κι αυτες

Παλαιό μέλος
    KAΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...???????????

Άν θές 600 πάνε πάρε τό καινούριο Kawasaki λεβέντη μου νά τρώνε......
    τή σκόνη σου........!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Tι να κανουνε???
    Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Tι να κανουνε???
    Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ..............

Πές τού παιδιού ............ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ..............νά πάρει........!!!!!!!!!!!
    Καί άφήστε τά μοντελλάκια καί τά χρωματάκια....
    Έτσι παθαίνω μέ τή γυναίκα μου όταν πάω γιά αύτοκίνητο.......
    Πάντα ψάχνει νά δεί ποιό χρωματάκι σαλόνι τής άρέσει...:rotflmao:

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω αν έχεις κάνει το βασικό....
    Εχεις τουλάχιστον ανέβει σε R6?? Εννοώ τι ύψος έχεις?? Εγώ είμαι 1,87 και στο R6 δε τη παλεύω με τη καμία. Προσωπική άποψη άμα θες σκέψου το.
    Σκέψου όσο υπάρχει ακόμα καινούργιο το 636... Μια χαρά εμφανιση, επιδόσεις μακράν πάνω από τον ανταγωνισμό,(δεν ξέρω για το triumph...), πολύ άνετο για την κατηγορία, και σαφώς πιο φθηνό πλέον.....

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

+ 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Κοιταξε παντως η διαφορα τους στην αποδοση δεν ειναι και τοσο μικρες...
    Δυστηχως το R6 07 ειναι πολυ ψοφιμι(μα πολυ ομως,ακομα και για 600) χαμηλα και μετα τις 10-11 κατι παει να γινει.Αλλα μεχρι εκει κυριολεκτικα κοιμαται το μοτερ,ενα test ride θα σε πεισει.
    Απο την αλλη απ'οτι φαινεται το CBR μπηκε πολυ δυντα το 07.Σαφως πολυ δυνατοτερο και γενικα πολυ καλυτερο σα συνολο απο ολες τις πλευρες.
    Το θεμα εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικο,το μαυρο του R6 07 δεν ειναι ωραιο,του 06 ειναι πολυ καλυτερο.
    Γενικα μονο παραπονα εχω ακουσει και εχω διαβασει για το 07(Και εχω νιωσει σε testride).
    Παντως θα σου δωσω μια συμβουλη που μου την ειχανε δωσει κι εμενα πριν παρω μηχανη,παρε οποιο σου κανει κλικ,αυτο που θα γουσταρεις μονο και μονο να καθεσαι να το χαζευεις και θα χαμογελας. και ασε ολους τους αλλους να τραγουδανε

Υ.Γ.:Α και υπαρχουν κι αλλες επιλογες εκτος απο αυτα τα 2,σκεψου τες κι αυτες
    Σωστός γενικά οπότε να συμπληρώσω

R6 '07 & ΖΧ600 '07
    Έχουν σχεδιαστεί για δύναμη και έτσι τα ελαφριά κινούμενα μέρη τους δίνουν μεν 16.500 εως το κόκκινο αλλα έχουν δύναμη και ροπή μόνο ψηλά και αποδίδουν καλά (κάλιστα) σε περιβάλλον πίστας. Στον δρόμο παιδεύεσαι πολύ με το κιβώτιο και χάνεις όλη την ομορφιά.

CBR600RR '07 όπως λένε δυνάμωσε και ελάφρυνε οπότε έγινε και πάλι εκτός από πολύ φιλικό και αποδοτικό σε όλες τις συνθήκες. Θέλει όμως ανανέωση εμφανισιακά γιατί έχει κουράσει (κι ας άλλαξε η θέση του Ram-Air). Εκτός θέματος εμφάνισης θα το προτιμούσα αλλα........

675 Triumph
    Μάλλον ο βασιλιάς για φέτος. 3κυλινδρος που δεν του λείπει ούτε η ροπή ούτε και η δύναμη, πανέμορφο και με φρανάζωμα τελειο για Σερρες.

Με λίγα λόγια, συμπέρασμα?

ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ κι ασε μας να λέμε

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Φιλαράκι, αν θες 600άρι SS που και γκάζι έχει και στρίβει σα λεπίδα κοίτα 675 ή αν δεν γουστάρεις λόγω μάρκας πάρε το καινούργιο CBR που ακολουθεί το δρόμο που χάραξε το πρώτο.

Το R6 είναι για τα κλάματα. Όλες οι αρετές του εξαντλούνται στο design :ZZZ:

Σχετικά με το kawasaki .... εδώ γελάμε. Στα 600 είναι ανύπαρκτο. Μόνο γκάζι έχει, κατά τα άλλα παλεύεις να το στρίψεις. Respect μόνο στο ZX-10
    Triple 1050

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    r6 η cbr ε;.... δεν μπορω να βοηθησω συγνωμη... δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 2 ...αλλα παρε 749!
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    δεν μας αναφερεις καπου τι σε ενδιαφερει να κανεις με τα μηχανακια αυτα, υποθετω πως ξερεις οτι η χρηση τους εξ ορισμου ειναι εξιδεικευμενη..(προς πιστα μερια).

τεσπα αν σε ενδιαφερουν ιπποδυναμη και ροπη ...

οτι και να διαλεξεις..παντα ορθιο(ς)..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	86385600hp.jpg 
Προβολές:	247 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	86676

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ