Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
α μπααααα.
τους εχω
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαλαρα................
σε βλεπω αγριεμενο......!......................!................................................... ανα!!
α μπααααα.
τους εχω
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαλαρα................
σε βλεπω αγριεμενο......!......................!................................................... ανα!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
+1200....Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
που μολις χαλασει κατι, ή παθει κατι ψαχνουμε να πουμε μλκιες στις οδικες για να τα κουβαλησουν.![]()
Σκεφτήκαμε σκηνικά ολόκληρα για να κάνει η οδική το αυτονόητο καθήκον της...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
5 χρονακια ησυχο το κεφαλι μας και σεις λεγετε ο,τι θελετε...
που μολις χαλασει κατι, ή παθει κατι ψαχνουμε να πουμε μλκιες στις οδικες για να τα κουβαλησουν.
Εάν νομίζετε πάντως ότι ο μηχανικός αυτοκινήτων που θα έρθει με το BMW MOBILE SERVICE θα μπορέσει να σας επισκευάσει την βλάβη, είστε πολύ γελασμένοι. Την οδική θα φέρει στο τέλος να σας φορτώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1200....
Σκεφτήκαμε σκηνικά ολόκληρα για να κάνει η οδική το αυτονόητο καθήκον της...
![]()
![]()
![]()
Εξαρτάται τη βλάβη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Εάν νομίζετε πάντως ότι ο μηχανικός αυτοκινήτων που θα έρθει με το BMW MOBILE SERVICE θα μπορέσει να σας επισκευάσει την βλάβη, είστε πολύ γελασμένοι. Την οδική θα φέρει στο τέλος να σας φορτώσει.![]()
![]()
Δύο περιπτώσεις που ξέρω, αρκετά light επισκευάστηκαν επι τόπου. Σε άλλη περίπτωση θα είχε μεταφορά κλπ κλπ (και αντίο βόλτα)
Να μην αναφερθώ στο κόστος των "οδικών"
Πραγματικά, Βασίλη, δεν ξέρεις τι τραβήξαμε για να πειστεί τελικά η οδική να μεταφέρει τη μηχανή του Στέλιου
(αν και, για να ειμαστε σωστοί, δεν έφταιγε η εταιρία οδικής αλλα η ασφάλεια)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν μιλάμε για την κλασική περίπτωση μπαταρίας στα GS, ίσως, αν και δεν θέλω να αναφερθώ για την δική μας περίπτωση γιατί είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει στον ιδιοκτήτη του GS και έχει σκοπό να κινηθεί διαφορετικά από εδώ και πέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εξαρτάται τη βλάβη...
Δύο περιπτώσεις που ξέρω, αρκετά light επισκευάστηκαν επι τόπου. Σε άλλη περίπτωση θα είχε μεταφορά κλπ κλπ (και αντίο βόλτα)
Να μην αναφερθώ στο κόστος των "οδικών"
Πραγματικά, Βασίλη, δεν ξέρεις τι τραβήξαμε για να πειστεί τελικά η οδική να μεταφέρει τη μηχανή του Στέλιου
(αν και, για να ειμαστε σωστοί, δεν έφταιγε η εταιρία οδικής αλλα η ασφάλεια)
![]()
Όσο για το κόστος των 80 ? ετησίως για οδική βοήθεια δεν το βρίσκω παράλογο.
Όχι δε λέω για αυτό (και πολύ καλά θα κάνει ο συγκεκριμένος)Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Αν μιλάμε για την κλασική περίπτωση μπαταρίας στα GS, ίσως, αν και δεν θέλω να αναφερθώ για την δική μας περίπτωση γιατί είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει στον ιδιοκτήτη του GS και έχει σκοπό να κινηθεί διαφορετικά από εδώ και πέρα.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γι' αυτό σου λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εγώ, να σου πω τη μαύρη αλήθεια, να πάρω μηχανάκι που αντί για ψαλίδι και πιρούνι έχει ..........Duolever και EVO Paralever, θα το σκεφτόμουν πολύυυυ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προϋποθέτει γεροντική άνοια κάργα το θέμα...
Να είμαι εγώ 80, να ζητήσω καμμιά μπούσα (ακόμα και το 750 μου έχει περισσότερα μουλάρια από αυτή που πόσταρα), και όχι μόνο να μου φέρουνε τη μπέμπα, να μη πάρω είδηση μιλάμε ούτε τη παραμύθα τη μετάδοση (καλά θα το έχουνε φτιάξει μέχρι τότε δε μπορεί), ούτε τα μαχαιροπήρουνα -παλαβολέβερ έπρεπε να τα λένε.
:rotflmao:
επιτέλους έλαμψε και η τύχη των BMW...
(αμα σου στέλνανε μανάρι ήτανε αλλιώς το πράμα βρε αδερφε... και ας μην το έφτιαχνε... )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()