Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: ΒΜW Servicemobile

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    α μπααααα.

τους εχω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαλαρα................

σε βλεπω αγριεμενο......!......................!................................................... ανα!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

που μολις χαλασει κατι, ή παθει κατι ψαχνουμε να πουμε μλκιες στις οδικες για να τα κουβαλησουν.
    +1200....

Σκεφτήκαμε σκηνικά ολόκληρα για να κάνει η οδική το αυτονόητο καθήκον της...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    5 χρονακια ησυχο το κεφαλι μας και σεις λεγετε ο,τι θελετε...

που μολις χαλασει κατι, ή παθει κατι ψαχνουμε να πουμε μλκιες στις οδικες για να τα κουβαλησουν.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +1200....

Σκεφτήκαμε σκηνικά ολόκληρα για να κάνει η οδική το αυτονόητο καθήκον της...

Εάν νομίζετε πάντως ότι ο μηχανικός αυτοκινήτων που θα έρθει με το BMW MOBILE SERVICE θα μπορέσει να σας επισκευάσει την βλάβη, είστε πολύ γελασμένοι. Την οδική θα φέρει στο τέλος να σας φορτώσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Εάν νομίζετε πάντως ότι ο μηχανικός αυτοκινήτων που θα έρθει με το BMW MOBILE SERVICE θα μπορέσει να σας επισκευάσει την βλάβη, είστε πολύ γελασμένοι. Την οδική θα φέρει στο τέλος να σας φορτώσει.
    Εξαρτάται τη βλάβη...

Δύο περιπτώσεις που ξέρω, αρκετά light επισκευάστηκαν επι τόπου. Σε άλλη περίπτωση θα είχε μεταφορά κλπ κλπ (και αντίο βόλτα)

Να μην αναφερθώ στο κόστος των "οδικών"

Πραγματικά, Βασίλη, δεν ξέρεις τι τραβήξαμε για να πειστεί τελικά η οδική να μεταφέρει τη μηχανή του Στέλιου

(αν και, για να ειμαστε σωστοί, δεν έφταιγε η εταιρία οδικής αλλα η ασφάλεια)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εξαρτάται τη βλάβη...

Δύο περιπτώσεις που ξέρω, αρκετά light επισκευάστηκαν επι τόπου. Σε άλλη περίπτωση θα είχε μεταφορά κλπ κλπ (και αντίο βόλτα)

Να μην αναφερθώ στο κόστος των "οδικών"

Πραγματικά, Βασίλη, δεν ξέρεις τι τραβήξαμε για να πειστεί τελικά η οδική να μεταφέρει τη μηχανή του Στέλιου

(αν και, για να ειμαστε σωστοί, δεν έφταιγε η εταιρία οδικής αλλα η ασφάλεια)

Αν μιλάμε για την κλασική περίπτωση μπαταρίας στα GS, ίσως, αν και δεν θέλω να αναφερθώ για την δική μας περίπτωση γιατί είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει στον ιδιοκτήτη του GS και έχει σκοπό να κινηθεί διαφορετικά από εδώ και πέρα.

Όσο για το κόστος των 80 ? ετησίως για οδική βοήθεια δεν το βρίσκω παράλογο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    Αν μιλάμε για την κλασική περίπτωση μπαταρίας στα GS, ίσως, αν και δεν θέλω να αναφερθώ για την δική μας περίπτωση γιατί είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει στον ιδιοκτήτη του GS και έχει σκοπό να κινηθεί διαφορετικά από εδώ και πέρα.
    Όχι δε λέω για αυτό (και πολύ καλά θα κάνει ο συγκεκριμένος)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Εγώ, να σου πω τη μαύρη αλήθεια, να πάρω μηχανάκι που αντί για ψαλίδι και πιρούνι έχει ..........Duolever και EVO Paralever, θα το σκεφτόμουν πολύυυυ!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Γι' αυτό σου λέω...

Προϋποθέτει γεροντική άνοια κάργα το θέμα...

Να είμαι εγώ 80, να ζητήσω καμμιά μπούσα (ακόμα και το 750 μου έχει περισσότερα μουλάρια από αυτή που πόσταρα), και όχι μόνο να μου φέρουνε τη μπέμπα, να μη πάρω είδηση μιλάμε ούτε τη παραμύθα τη μετάδοση (καλά θα το έχουνε φτιάξει μέχρι τότε δε μπορεί), ούτε τα μαχαιροπήρουνα -παλαβολέβερ έπρεπε να τα λένε.

:rotflmao:

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    επιτέλους έλαμψε και η τύχη των BMW...
    (αμα σου στέλνανε μανάρι ήτανε αλλιώς το πράμα βρε αδερφε... και ας μην το έφτιαχνε... )

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Φωτογραφηστε τη ΒΜW σας
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 695
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2024, 14:47
  2. Κρανη ΒΜw
    από tifoefs στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 10:46
  3. ΒΜW 650GS Dakar ή τετρακύλινδρο
    από mike1821 στο forum BMW