Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke

Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Αντιγραφή από ΑΠΕ:
    Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2005 14:37

Δύο τροχαία με απολογισμό τέσσερις νεκρούς συνέβησαν σήμερα το ένα στη λεωφόρο Ποσειδώνος όταν μοτοσικλέτα ξέφυγε απο την πορεία της και έπεσε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δυο επιβαίνοντες και το δεύτερο στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας όταν οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε διερχόμενο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο.
    --------------------------------------
    Δυστυχώς σχεδόν κάθε μέρα βλέπω στο δρόμο ατυχήματα με μοτό λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά. Οι μοτοσυκλετιστές φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση. Οδηγάμε ξεχνώντας πόσο ευάλωτοι είμαστε. Το παραμικρό λάθος μπορεί να μας στερήσει τη ζωή ή να μας αφήσει ανάπηρους. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να συνειδητοποιήσουμε ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστες και δεν πρέπει να οδηγάμε στα όρια της μοτοσυκλέτας και των ικανοτήτων μας.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Ρε φίλε έχω την αίσθηση ότι ψιλο είμαστε στην κοσμάρα μας όλοι..
    Πώς να το κάνουμε έχουμε την ψευδαίσθηση ότι σε εμάς δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Κι όμως αν καθήσω και σκεφτώ πόσο κοντά περνάμε από το σημείο όπου μπορεί να ακουμπήσουμε κάθε μέρα που περνάει δεν βγάζω άκρια…

Τι να πώ το έχω ξαναγράψει …
    Κάθε μέρα που περνάω μέσα πάω τις βρομώ σειρές τον κολοαυτοκινήτων είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω σπίτι…
    Μόνο όταν συμβούν τίποτα στραβές σε κοντινούς ανθρώπους μας και το νιώσουμε στο πετσί μας τότε ξυπνάμε έστω και για λίγο…

και η ζωή συνεχίζεται...

ireneepi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider

Μόνο όταν συμβούν τίποτα στραβές σε κοντινούς ανθρώπους μας και το νιώσουμε στο πετσί μας τότε ξυπνάμε έστω και για λίγο…

Δυστυχως ετσι ειναι....
    και αντι να συμμοφωνομαστε......

τα ιδια κανουμε....οι περισσοτεροι δλδ

Re: Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Δυστυχώς σχεδόν κάθε μέρα βλέπω στο δρόμο ατυχήματα με μοτό λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά.
    Kai ego exo varethei na vlepo anavates xoris kranos kai ta organa tis taksis na einai apontes..
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: Re: Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    Kai ego exo varethei na vlepo anavates xoris kranos kai ta organa tis taksis na einai apontes..

και γιατί ρε cyber με τα πρόστιμα πρέπει
    να αντιμετωπίζεται η λάθος νοοτροπία?

Καλύτερα να κοιτάζαμε σαν κράτος να βελτιώναμε την οδική συμπεριφορά των πολιτων παρά να βαράμε έσοδα απο πρόστιμα.....
    και η ζωή συνεχίζεται...

Re: Re: Re: Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    και γιατί ρε cyber με τα πρόστιμα πρέπει
    να αντιμετωπίζεται η λάθος νοοτροπία?

Καλύτερα να κοιτάζαμε σαν κράτος να βελτιώναμε την οδική συμπεριφορά των πολιτων παρά να βαράμε έσοδα απο πρόστιμα.....
    Diliadi, esy pisteueis oti tha asxoleithei pote opoia kivernisi kai an einai na veltiosei tin odiki simperifora ton politon? Edo den dinei fraga na ftiaksei tous dromous, tha ependisei stin veltiosi tis odikis simperiforas?

Nai, gia mena o eksanagasmos (me prostimo stous paravates) xrisis kranous einai amesi lisi kai lupamai pou den akoloutheitai!

Os tote, pao gia tsigaro

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    agapitoi fili den mporoume na emfisisoume sinidisi stous pantes
    otan 8eoris oti ise a8anatos i oti i mixanes ine gia na kinigas ton 8anato otan den exis sinidisi oti o 8anatos paramonevi se ka8e periptosi pou ton prokalis
    ke den kseris na prosarmozis tin odigisi sou analoga me ta dedomena pou antimetopizis ston dromo
    otan prospa8is na ektono8is me tin mixani ston dromo
    otan den mporis na katalavis oti stin poli imaste para poli asfiktika poli ke den xorame pia poso malon na pragmatopioisoume tin anagki mas gia epitanxisi ke pola xiliometra ke afto anti na se kani sineto se eksorgizi ke antidras me to na anaptiksis pola xiliometra mesa se merika metra gia na ektono8is na ksefigis apo tin asfiktiki klisoura

e! tote 8a se 8imomaste me agapi

prepi na katalavoume oloi oti mesa stin poli oles i motosikletes ine mesa metaforas ke gia na ftasoume sto simio na apolamvanoume odigisi ke na ektononomaste pikilotropos
    prepi na vgenoume e8niki odo vreksi xionisi mia fora tin vdomada
    gia mia kontini i makria volta ke afto 8a kani kalo ke se emas ke stin motosokleta 8a voi8isi na figoun ta asxima katalipa pou mazevonte ston 8alamo kafsis tis kefalis ke 8a doulevi pio efxaristimeno to moteraki ke emis 8a girisoume pio xalari ke efxaristimeni poso malon an pame ke me kana filo parea

pragmatika oso ke an lipame den mporo para na ftaso sto simperasma oti an odigas ipo tin epiria akoma ke tis ipnilias
    i den kseris ta an8ropina oria tote ise aksios tis tixis sou

lipame
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Το avatar του/της bmour
    Καλύτερα να κοιτάζαμε σαν κράτος να βελτιώναμε την οδική συμπεριφορά των πολιτων

Τι να σου πρωτοκανει και αυτο το ερμο το κρατος?

με τους εκαστοτε κυβερνοντες να τα βλεπουν ολα με το ματι του "εισπρακτορα"
    για να γεμισουν τα ΠΑΝΤΟΤΕ "αδεια" ταμεια

Ας ξεκινησει η παιδία απο την ιδια την οικογενεια .... κανοντας αυτοκριτικη και αναπτυσοντας τον αλληλοσεβασμο ....
    ... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
    (την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
    κλαψ κλαψ

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bmour

Ας ξεκινησει η παιδία απο την ιδια την οικογενεια .... κανοντας αυτοκριτικη και αναπτυσοντας τον αλληλοσεβασμο .... [/B]

λογια της μανασ.......αμα ο γιος μου παρει μηχανακι θα πεθανω
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: Re: Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX

δεν διαφονω το κρανος σωζει αλλα....

.......ο νομος θα πρεπει πρωτα να με προφιλαξει για να μην πεσω και οχι αφου πεσω.

πρωτα θα πρεπει να μαζεψει ολους αυτους που κανους τις κακοτεχνιες στους δρομους, αυτους που κανουν εργασιες και εχουν αδιασει 10 κυβικα χωμα στο δρομο( οχι μονο εργολαβους αλλα και ιδιωτες) αυτους που παρκαρουν οπου τους βολευει ακομα και με μοτο(πολες φορες βλεπουμε μηχανακια καθετα στο δρομο χωρις τιποτα αλλο γυροτους κα)

αλλα ο μεγαλιτερος παραβατης ειναι η αστυνομια.
    εχω δει μπλοκο για κρανος και το περιπολικο ειναι "παρκαρισμενο" σε κιτρινη λοριδα, το μισω πανω στο πεζοδρομιο και μπροστα σε σταση λεοφοριου.........

καλημερα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Oraia..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    .......ο νομος θα πρεπει πρωτα να με προφιλαξει για να μην πεσω και οχι αφου πεσω.

πρωτα θα πρεπει να μαζεψει ολους αυτους που κανους τις κακοτεχνιες στους δρομους, αυτους που κανουν εργασιες και εχουν αδιασει 10 κυβικα χωμα στο δρομο( οχι μονο εργολαβους αλλα και ιδιωτες) αυτους που παρκαρουν οπου τους βολευει ακομα και με μοτο(πολες φορες βλεπουμε μηχανακια καθετα στο δρομο χωρις τιποτα αλλο γυροτους κα)
    Esy tora ti vlepeis poio amesi kai efikti lusi? Na mazepsei autous pou kanoun kakotexnies kai na tis diorthosoun i na rixnei prostima se osous den forane kranos?

Gia to thema parking, simfono kai epauksano episis.

Os tote, pao gia tsigaro

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Το avatar του/της bmour
    Φιλε GST δεν νομιζω οτι ειναι τα πραματα οπως τα λες (ασπρο/μαυρο υπαρχει και το γκρι) εγω δεν λεω στο παιδι μου μην παρεις μηχανη του λεω απλα προεχει η ασφαλεια να ξερεις οτι παντα εισαι εκτεθημενος να εχεις ματια και στον κ@λ0 και να σεβεσαι την μηχανη σου και τους γυρω σου ....
    ... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
    (την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
    κλαψ κλαψ

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Μακάρι να ήταν όλα ιδανικά, οι δρόμοι σωστοί, οι οδηγοί υπεύθυνοι, το κράτος να κάνει καλά τη δουλειά του .... αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Εμείς πρέπει να οδηγούμε με επίγνωση της πραγματικότητας.
    Προτείνω το εξής: να πηγαίνουμε μία φορά το τρίμηνο στο ΚΑΤ για να βλέπουμε και να παραδειγματιζόμαστε γιατί η μοτό δεν είναι play station.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bmour
    Φιλε GST δεν νομιζω οτι ειναι τα πραματα οπως τα λες (ασπρο/μαυρο υπαρχει και το γκρι) εγω δεν λεω στο παιδι μου μην παρεις μηχανη του λεω απλα προεχει η ασφαλεια να ξερεις οτι παντα εισαι εκτεθημενος να εχεις ματια και στον κ@λ0 και να σεβεσαι την μηχανη σου και τους γυρω σου ....

κοιτα η δικια μασ η γενια που εχει μεγαλυτερη εξικιωση με το αντικειμενο σιγουρα θα συμπεριφερθει και διαφορετικα σε σχεση με την γενια των γονιων μασ....τοτε οι μηχανεσ ηταν λιγεσ και οι περισσοτεροι κατοχοι επαναστατεσ (με την καλη ενοια)τησ εποχησ τους .....παρεξηγημενοι πολλεσ φορεσ απο τις τοπικεσ κοινωνιες που ζουσαν

εγω στα παιδια μου κατι εχω να πω ουσιαστικο ...ο πατερασ μου εκτος του τυπικου μην τρεχεις θα σκοτωθεις δεν εχει να μου πει κατι αλλο ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος

Re: Σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Αντιγραφή από ΑΠΕ:
    Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2005 14:37

το δεύτερο στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας όταν οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε διερχόμενο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο.
    Και συγκεκριμένα, ο διερχόμενος ήταν ένας ηλικιωμένος που προσπάθησε να διασχίσει τη Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!! !!!!! αν είναι δυνατόν!!!!! και έπεσε από τα κάγκελα που κρατιόταν με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το παληκάρι με τη μηχανή και να σκοτωθούν και οι δύο! Και καλά ο παππούς εντάξει , το παληκάρι γιατί???????

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2010, 12:27
  2. σαν τις πουτ@νες
    από fantacid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 23:39
  3. Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα.
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 10:14
  4. Είναι οι μηχανές σαν τις γυναίκες???
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 10:29
  5. Μην κάνετε σαν μαλάκες ρε....
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2003, 12:29

Κανόνες δημοσιεύσεων