Εγω λεω να δεσεις τον αγριο εκκεντροφορο σε καμια κολωνα για μια βδομαδα μεχρι να ημερεψει λιγο.![]()
![]()
Εγω λεω να δεσεις τον αγριο εκκεντροφορο σε καμια κολωνα για μια βδομαδα μεχρι να ημερεψει λιγο.![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αν εννοείς ότι όλες τις παραπάνω μετατροπές τις έκανες μόνος σου (που σημαίνει ότι ξέρεις τι περίπου γίνεται στον κινητήρα σου...) δεν νομίζω να σε δυσκολέψει η επίλυση του "προβλήματος" που αναφέρεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από cryptonakias
TO ΠΑΠΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
Αν σου τα κάνανε άλλοι ή δεν ξέρανε τι τους γίνεται ή ξέρανε αλλά δεν στο είπανε![]()
Υ.Γ.1
Αν δεν έχεις αλλάξει ηλεκτρονική, μόνο με "άγριο" εκκεντροφόρο δεν κάνεις και πολλά πράγματα !!
(πιθανότατα φταίει η ηλεκτρονική σου γιατί ανέβασες μεν συμπίεση αλλά δεν άλλαξες την προπορεία στην ανάφλεξη...)
Υ.Γ.2
Περιμένουμε ακόμη εκείνη την "Ροϊκή εξέλιξη" ...
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
σαν διαδικασια και τι σημαινει στανταρ το ξερεις..τι ακριβως θες να σου πει?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εσύ τράβα να διαβάσεις, γμτ την παρακόλα σου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σαν διαδικασια και τι σημαινει στανταρ το ξερεις..τι ακριβως θες να σου πει?![]()
![]()
![]()
@ρχίδια Γεωπονική θα δεις ..!!!![]()
ανα 3ωρο κανω το 15λεπτο διαλειμμα μου στο φορουμ![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν εννοείς ότι όλες τις παραπάνω μετατροπές τις έκανες μόνος σου (που σημαίνει ότι ξέρεις τι περίπου γίνεται στον κινητήρα σου...) δεν νομίζω να σε δυσκολέψει η επίλυση του "προβλήματος" που αναφέρεις ...
![]()
Μεγάλη λαλακία αν το λες σοβαρά... Ανά 3ωρο κάνουμε διάλειμμα στον καθαρό αέρα όχι μπροστά στο pcΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ανα 3ωρο κανω το 15λεπτο διαλειμμα μου στο φορουμ![]()
Αν κατάλαβα σωστά ετοιμάζεσαι για πανελλήνιες, ε? Καλή επιτυχία
![]()
Μπορεί από μηχανές να ξέρω λίγα αλλά στο διάβασμα είμαι καλός :smilea:
Και για να μην είμαι οff topic: Φιλαράκι βάλε linux να δεις την υγειά σου![]()
![]()
Για κάτσε λίγο ρε κούκλε, να βγάλουμε μια άκρη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από cryptonakias
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ
Όλα αυτά που έκανες στο μηχανάκι σου ξέρεις ΓΙΑΤΙ τα έκανες ???
(το καθένα μόνο του και στην συνέχεια σε συνδυασμούς...)
π.χ. γιατί πλάνισες το καπάκι ??
.εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για κάτσε λίγο ρε κούκλε, να βγάλουμε μια άκρη ...
ps: εκτός από τον old, ενδιαφέρονται και άλλοι για την ροική εξέλιξη....![]()
You BETA believe...
Θα μας πάρει μυρωδιά ο reinmaster και θα κρεμαστεί από τα flexible σβουράκια του![]()
Superflow με παποκεφαλή να δω και θα κολλήσω την εξάτμιση με UHUΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα μας πάρει μυρωδιά ο reinmaster και θα κρεμαστεί από τα flexible σβουράκια του![]()
ωχ μου ξέφυγε....![]()
You BETA believe...
TO ΚΑΠΑΚΙ ΠΛΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΦΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΧΙΛ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για κάτσε λίγο ρε κούκλε, να βγάλουμε μια άκρη ...
Όλα αυτά που έκανες στο μηχανάκι σου ξέρεις ΓΙΑΤΙ τα έκανες ???
(το καθένα μόνο του και στην συνέχεια σε συνδυασμούς...)
π.χ. γιατί πλάνισες το καπάκι ??
Δεν κατάλαβα Χριστό...Αρχικά δημιουργήθηκε από cryptonakias
TO ΚΑΠΑΚΙ ΠΛΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΦΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΧΙΛ.![]()
Οι μεγαλύτερες βαλβίδες μπήκαν στο υπάρχον καπάκι ??
(και αν ναι, ΠΟΥ σκάφτηκε ο χώρος καύσης ?? - και μην μου πεις στις "πατούρες" γιατί θα μιλήσω άσχημα για τον μηχανικό σου !!)
Με τον λόγο συμπίεσης τι έγινε τελικά ??
(αυξήθηκε, μειώθηκε, έμεινε ίδιος ή δεν μας ενδιαφέρει ??)
Υ.Γ.
Η "μείωση" που έκανες στον χώρο καύσης (όποιον και αν εννοείς...) είναι της τάξης των 0,02cm^3 !! (0,56^2/2 Χ3.14 Χ 0,1)
Οι βαλβιδες μπηκαν στην μαμα κεφαλη τωρα πως καταφερε να τις βαλει δεν ξερω και να φανταστεις οτι και οι δυο ειναι 5χιλ. μεγαλυτερες απο τις μαμα,Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν κατάλαβα Χριστό...![]()
Οι μεγαλύτερες βαλβίδες μπήκαν στο υπάρχον καπάκι ??
(και αν ναι, ΠΟΥ σκάφτηκε ο χώρος καύσης ?? - και μην μου πεις στις "πατούρες" γιατί θα μιλήσω άσχημα για τον μηχανικό σου !!)
Με τον λόγο συμπίεσης τι έγινε τελικά ??
(αυξήθηκε, μειώθηκε, έμεινε ίδιος ή δεν μας ενδιαφέρει ??)
Υ.Γ.
Η "μείωση" που έκανες στον χώρο καύσης (όποιον και αν εννοείς...) είναι της τάξης των 0,02cm^3 !! (0,56^2/2 Χ3.14 Χ 0,1)
με την συμπιεση δεν ξερω τι εγινε οπως σου ειπα το φτιαχνω μονος μου και δεν εχω οργανο να την μετρησω αλλα πρεπει να εχει αυξηθει με σχεση πριν και το καταλαβα απο την μανιβελα κατεβαινει πιο δυσκολα και επειδη δυσκολευεται και η μιζα να γυρισει το μοτερ.
Οσο για την ροϊκή εξελιξη δεν ξερεις τι ειναι και θελεις να σου πω??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από cryptonakias
...
Οσο για την ροϊκή εξελιξη δεν ξερεις τι ειναι και θελεις να σου πω??????![]()
:hypnotize
δεν τα λενε αυτα παλικαρι μου... και εισαι και νεο παιδι ακομα...
αχχχχ θα σε βρουνε στον θαλαμο καυσης με βαλβιδα στο στερνο καρφωμενη.....
:rotflmao:
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!