Oh VERY!Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
ψαχνεις πελατες crook?![]()
Oh VERY!Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
ψαχνεις πελατες crook?![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
stubi!! stubi!! stubi!! ououou!!! pou na ine arage!??? tzifos gemisame ftera ke poupoula!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΒΟΥΤΑ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ
ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ;
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ....![]()
-..Not Yet!
Οχι φοβομαστε να κατεβουμε σε λιγο κατω γιατι ειδαμε SV και κατουρηθηκαμε πανω μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΒΟΥΤΑ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ
ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ;
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ....![]()
Προσεξε μην σε πετυχουν σε βολτα τιποτα KTM,Husaberg,Husqvarna στην βουτα και σε περνανε ολοι απο πανω για να βαλεις μυαλο ,και εσυ σαν τους βεσπακηδες εχεις καταντησει.
Εδω στο moto το παρακανατε,βεσπακηδες την λενε σε οτι μπορεις να φανταστεις,ο αλλος με SV την ειδε ξαφνικα βασιλιας της βουτας, ρε τα R1,CBR,Hayabusa,GSXR τι πρεπει να γραψουν αμα εγινες ο βασιλιας της βουτας; ρε βαλτε μυαλο μερικοι.
Εγω ξεκιναω σε 5'.Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Οχι φοβομαστε να κατεβουμε σε λιγο κατω γιατι ειδαμε SV και κατουρηθηκαμε πανω μας...
Προσεξε μην σε πετυχουν σε βολτα τιποτα KTM,Husaberg,Husqvarna στην βουτα και σε περνανε ολοι απο πανω για να βαλεις μυαλο ,και εσυ σαν τους βεσπακηδες εχεις καταντησει.
Εδω στο moto το παρακανατε,βεσπακηδες την λενε σε οτι μπορεις να φανταστεις,ο αλλος με SV την ειδε ξαφνικα βασιλιας της βουτας, ρε τα R1,CBR,Hayabusa,GSXR τι πρεπει να γραψουν αμα εγινες ο βασιλιας της βουτας; ρε βαλτε μυαλο μερικοι.
Ελα να σου πω τι κανει το εζβι στην λατερνα σου.
-..Not Yet!
Ρε φιλαρακο .... Μαθε πρωτα γιατι προοριζοταν το μηχανακι σου και οταν σταματησε να πουλαει γιατι κατεληξε με 17αρες στην βουτα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Οχι φοβομαστε να κατεβουμε σε λιγο κατω γιατι ειδαμε SV και κατουρηθηκαμε πανω μας...
Μαθε οταν καλεις κοσμο για βολτα να μην σε πειραζει αν θα διαβασει κανενας μπατσος το ραντεβου σου με τους υπολοιπους ...
Σοβαρεψου και κανε μας την χαρη.............
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε φιλαρακο .... Μαθε πρωτα γιατι προοριζοταν το μηχανακι σου και οταν σταματησε να πουλαει γιατι κατεληξε με 17αρες στην βουτα.....
Μαθε οταν καλεις κοσμο για βολτα να μην σε πειραζει αν θα διαβασει κανενας μπατσος το ραντεβου σου με τους υπολοιπους ...
![]()
![]()
![]()
Ρε ρομπα τι μιλας για το 610; που σε εχει μια 1η; τοσο ρομπας εισαι; εχεις το θρασος και μιλας με το σκουτερακι σου; στρωσε τον κωλο σου και παρε ενα husky και μετα ελα να μου μιλησεις για husky και Husqvarna.
Εσυ σοβαρεψου και παρε κανενα σοβαρο μηχανακι αλλιως γραψου σε κανα φορουμ για βεσπακια να χαιρεσαι οτι εισαι γρηγορος, εδω στην φαπα θα σε εχουμε...
Τωρα γιατι μου το γυριζεις στο σοβαρο και μου το χαλας;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε φιλαρακο .... Μαθε πρωτα γιατι προοριζοταν το μηχανακι σου και οταν σταματησε να πουλαει γιατι κατεληξε με 17αρες στην βουτα.....
![]()
![]()
![]()
Φιλε κοκορεστη82εφτασα στη Βουτα στοπ.Αδειασα το ρεζερβουαρ τα μισα λαδια (για βαρος) εχεσα, εκανα εμετο, και δεν φορεσα καλτσες για να μειωσω ακομα περισσοτερο το βαρος στοπ .Σου γραφω απο νετ καφε στοπ. Σε λιγο ξεκιναω με τον Μιμη τον Αναρχα και τον Κωστα τον Μπουκαπορτα για Μαυρη στοπ. Αν δεν σε πετυχω εκει θα βγαλω βρωμα οτι κοτεψες στοπ.
:rotflmao:
-..Not Yet!
Παρε σε 5' την χρυση ευκαιρια να ξεφορτωθεις την μαλακια που αγορασες και δες για κανενα Gsx-r και γραψε μου παλι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω ξεκιναω σε 5'.
Ελα να σου πω τι κανει το εζβι στην λατερνα σου.
Οταν γινει η συναντηση στα λιμανακια θα τα πουμε μην ανησυχεις θα στην κανω την κηδεια και σενα, κι αλλοι τα ειπαν αυτα και μετα κρυβουντουσαν.
Αστο ρε φιλαρακο γιατι φοβηθηκα τωρα.....![]()
Τραβα και σε καμμια ευθεια σαν την βουτα να ξεδιπλωσεις τις οδηγικες αρετες σου και αιντε στο καλο !!!
![]()
![]()
![]()