Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Τι μηχανή να πάρω?

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Ρε παιδιά μη πετάτε κουφά.Τι versys και τέτοια λέτε?
    Αφού ο άνθρωπος το είπε καθαρά.Θέλει και λίγο χώμα(οπότε αποκλείονται cbf600 και λοιπά),και ψάχνει για μεταχειρισμένο γύρω στα 4000 άντε και λίγο παραπάνω αν βρεθεί κάτι καλό(οπότε αποκλείονται καινούρια μοντέλα).Τώρα αν καταφέρει να βρει versys μεταχειρισμένο( )και μάλιστα γύρω στα 4000 όταν το μοντέλο μόλις βγήκε στην αγορά......ε ας το πάρει.....
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παρε ενα ΚΛΕ/FREEWIND να τελειωνεις καλοριζικο!

(btw ειμαι 1.70 και εχω -και- freewind εδω και 2 και κατι χρονια δε με δυσκολεψε ποτε και παει και λιγο χωμα αααααννεεεταααααα) απο οτι καταλαβαινεις ειμαστε στο ιδιο υψος και αποκλειετε να εχω περισσοτερη δυναμη απο σενα (ασχετο φυσικα αυτο δε χρειαζεσε να εισαι ο σβαντζενεκερ για να οδηγησεις μηχανη)

οσο αφορα το freewind

ξεχνας να βαζεις βενζινη
    θελει τα σερβις του κανονικα (οπως ολα τα μηχανακια)
    τα μονοκυλινδρα γενικα τραβανε ζορια
    οπωτε θα προσεχεις τα λαδακια του συχνα και την αλυσιδα του

αρκετα φριγουιντ βγαλαν προβλημα στο ρουλεμαν τιμονιου
    επειδη στανταρια μεταχοιρο θα το παρεις (δε ξερω για ποιο μοντελο μιλαμε μιας και βγαινει απο το 1997) καντο μια βολτα αν δεις οτι το τιμονι ''παιζει'' να ξερεις οτι κατα 99% φταει αυτο και πρεπει να το αλλαξεις

ΑΝΕΤΟΤΑΤΗ θεση και οδηγου και συνοδηγου ανετα ταξιδια

μεσα σε κινιση (δε ξερω που μενεις ) ειναι πιο βολικο και απο παπι μιας και το τιμονι του κοβει απιστετυτα

ανιαβενεις αβαδιστα και αβιαστα πεζοδρομια κλπ κλπ δε καταλαβαινεις σαμαρια λακουβες κλπ κλπ και πας και λιγο χωμα (ολα παιζουν στα λαστιχα ρολο αν δεν εισαι φανατικος του χωματος -που μαλλον δεν εισαι- τα καλυτερα λαστιχα για αυτο και αλλα παρομια μηχανακια ειναι τα Michelin anneke)

λογο πλαστικων καθε πιθανη χαζοπτωση -μακρυα μας - δε θα σου στοιχισει πολυ και ανταλακτκα υπαρχουν καργα ακομα και για τα πιο παλια μοντελα ..

εμενα με εχεις βολεψει και μεσα στην πολη και εξω απο αυτην παντου.

φοραει τον κινιτιρα του dr650 πολυ αξιοπιστος

σαν καθε μονοκυλινδρο (ειδικα αυτο που ειναι πολλα κυβικα για μονοκυλινδρο) εχει καλες χαμηλομεσαιιες και ψοφιες ψηλες

αυτο σημαινει οτι θα εχεις εκκινησεις -αν σε ενδοιαφερει - και οχι τελικες

η τελικη του ειναι γυρω στα 150 -τυχερος να εισαι- αν εχει γινει καλο στρωσιμο και δεν υπαρχουν ζημιες και φθορες

με μια ζελατινα που καλυπτει αρκετα απο ανεμους -υπαρχουν και κοντες (πιο σπορ) και πιο ψηλες σε φιμε η οχι - και γενικα αρκετα αφτερ μαρκετ

εγω μετα το σκουτερ μου το ταιφουν 125 το επομενο μηχανακι μου ηταν το freewind και οτι εμαθα πανω σε αυτο το εμαθα........

τα κιλα του ειναι γυρω στα 180 (δε θυμαμαι τωρα ακριβως ) αλλα δεν εχεις κανεναν προβλημα μιας και ειναι ψηλοτιμονο και εχεις καλυτερη θεση να το πας μπρος πισω (συνηθως το πισω ειναι το προβλημα :rotflmao: )

οσο για τα χρηματα τα 4000 ειναι υπερ του δεοντος αρκετα μιας και ενα καλο free το βρισκεις απο 2500-3500 και πολυ σου λεω οπωτε εισαι μεσα στα λεφτα σου.

αυτα

ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μωρέ μπράβο περιγραφικότητα!!

Έτσι και αφαιρεθείς λίγο,νομίζεις πως το έχεις από κάτω και σε περιμένει.

Γεια σου ρε Εύη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μωρέ μπράβο περιγραφικότητα!!

Έτσι και αφαιρεθείς λίγο,νομίζεις πως το έχεις από κάτω και σε περιμένει.

Γεια σου ρε Εύη.

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    evi μηπως το πουλας και το "διαφημιζεις"?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    bmw f650gs φίλε μου.Πας χαλαρά ταξιδάκι,είναι εκολοδήγητη,ελαφριά.Για μέσα στην πόλη βολεύει πολύ και με 4 άντε 4,5 χιλιάρικα βρίσκεις χαλαρά.
    +1

Συμφωνώ! Τα κάνει όλα και συμφέρει....

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ, βέβαια δεν έχω αποφασίσει ακριβώς ακόμα, αλλά με βοήθησαν πολύ οι απαντήσεις σας.

Έχω κατασταλάξει μεταξύ BMW, Fazer,Freewind.Τώρα απλά πρέπει να κάνω έρευνα αγοράς, να δω μοντέλα και τιμές, να κάνω μερικά testdrive σε όποιο καταφέρω να πιάσω στα χέρια μου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια, κάθε πρόταση/ιδέα δεκτή.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    αν δεν θες καθολου χωμα fazer χωρις δευτερη σκεψη..

αλλα αφου τη θες τη βρωμα σου τοτε....
    δυσκολα βαζεις
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    evi μηπως το πουλας και το "διαφημιζεις"?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    βασικα ναι το πουλαω αλλα δε το διαφιμιζω λεω και τα αρνητικα και τα θετικα δε το πασσαρω ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ, βέβαια δεν έχω αποφασίσει ακριβώς ακόμα, αλλά με βοήθησαν πολύ οι απαντήσεις σας.

Έχω κατασταλάξει μεταξύ BMW, Fazer,Freewind.Τώρα απλά πρέπει να κάνω έρευνα αγοράς, να δω μοντέλα και τιμές, να κάνω μερικά testdrive σε όποιο καταφέρω να πιάσω στα χέρια μου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια, κάθε πρόταση/ιδέα δεκτή.

Θα σου προτεινα μιας και μενεις επαρχια και θα βγαινεις και σε πιο ανοιχτα κομματια να μην παρεις μονοκυλινδρο...Δεν βολευει σε μεγαλες αποστασεις,κουραζεσαι και το κουραζεις και αυτο...

Το Fazer με το μινι φερινγκ θα σε βολεψει,ειναι αρκετα φιλικο για πρωτη μηχανη και αργοτερα που θα του παρεις τον αερα δεν θα το βαριεσαι....Δεν ξερω κατα ποσο βρισκεις με 4.000 ? βεβαια...ισως να βρεις τα προηγουμενα μοντελα με την εξατμιση στο πλαι,πολυ καλα και τιμια και αυτα...

Φιλος με BMW F 650 S εχει προβληματακια με τα ηλεκτρικα,και κατι αλλα ψιλα που ειναι εκνευριστικα παντως γιατι χρειαζοταν συνεργειο καθε τρεις και λιγο....
    Οτι και να παρεις καλοταξιδο...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Να πω και την δικιά μου άποψη...

Φίλε εγώ με την Βιράγκο την 250άρα έχω πάει παντού.

Οπότε πάρε μια τσόπερ να σωθείς! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τέσπα!
    Σοβαρά τώρα:

Νομίζω πως το BMW παίζει περισσότερο!
    Εγώ έχω το Φουντούρο '96 μοντέλο, μένω ΚΑΒΑΛΑ το πήρα Μεγάλη Δευτέρα, και έχω κάνει 4000 χλμ σε Δράμα - Σέρρες - Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα!
    Πολύ άνετο αν και είμαι 100φεύγα κιλά και 1.70 (τέρας).
    τα 3000 χλμ τα έκανα διπλός κιόλλας.
    Πόλυ άνεση!

(Απλά έχω πρόβλημα..... ΘΕΛΩ ΤΣΟΠΕΡ.)
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Θα σου προτεινα μιας και μενεις επαρχια και θα βγαινεις και σε πιο ανοιχτα κομματια να μην παρεις μονοκυλινδρο...Δεν βολευει σε μεγαλες αποστασεις,κουραζεσαι και το κουραζεις και αυτο...

Το Fazer με το μινι φερινγκ θα σε βολεψει,ειναι αρκετα φιλικο για πρωτη μηχανη και αργοτερα που θα του παρεις τον αερα δεν θα το βαριεσαι....Δεν ξερω κατα ποσο βρισκεις με 4.000 ? βεβαια...ισως να βρεις τα προηγουμενα μοντελα με την εξατμιση στο πλαι,πολυ καλα και τιμια και αυτα...

Φιλος με BMW F 650 S εχει προβληματακια με τα ηλεκτρικα,και κατι αλλα ψιλα που ειναι εκνευριστικα παντως γιατι χρειαζοταν συνεργειο καθε τρεις και λιγο....
    Οτι και να παρεις καλοταξιδο...

Για τα προβληματάκια, θα πω μόνο ότι έτυχαν!

Ο δικός μου κολητός που την έχει αυτός πρώτο χέρι, μόνο το θερμαινόμενο γκριπ κόπηκε το ένα, το έβγαλε το χερούλι, το κόλησε και τελείωσε!

Και τα φουντούρο ξέρω ότι βγάζουν πρόβλημα στην μίζα!

Υ.Γ.: Είμαι αρκετά άσχετος με μηχανάκια, αλλά προτού αγοράσω κάνω καλή ψακτική!

Είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι καμία μηχανή δεν βγάζει προβληματάκια!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανη να παρω
    από custom x στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 22:45
  2. Τι μηχανη να παρω?
    από fkayios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 12:15
  3. Τι μηχανή να πάρω;
    από mchris στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 01:22
  4. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  5. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic