Σελίδα 49 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    να είδες ρε γιώργη; όχι σα το ξενέρωτο (και απροσάρμοστο) το δικό σου που έπρεπε να περάσουν 6+ μηνες για να κάνεις βόλτα με 2ο GSR

άντε γειά μας!

Ναι ρε συ...το δικο μου ειναι κακο...απροσαρμοστο....αντικοινωνικο....
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ρε παιδια μια ερωτηση να κανω γιατι ηρθε η ωρα( ) να αλλαξω λαστιχα.....δεν ισιωνω πουθενα και σε λιγο θα αρχισουν να βγαινουν τα λινα στο πισω λαστιχο ειδικα.....Οσοι αλλαξατε λαστιχα τι βαλατε?Παλι τα ΒΤ014 η προτιμησατε κατι αλλο?Με τον μαστορα και φιλο που μιλησα μου ειπε για τα Diablo και τιμη 390 το σετακι....Για δωστε τα φωτα σας....

Κωστα,για ποιο Diablo μιλαμε???Αν κρινω απο την τιμη μαλλον για το Corsa.
    Πολυ καλο λαστοιχο (ρωτα και τον Alx84 που τα φοραει) αλλα ρε φιλε θα ειναι κριμα να το λιωσεις στον δρομο!!Γνωμη μου παντα ε?
    Για κοιτα λιγο και σε προηγουμενες σελιδες,νομιζω οτι κατι εχει αναφερθει!

Ασχετο.....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ???????
    Μπαινω στο merge...

Δεν εχω λαστιχα να ερθω....

Παλι καλα που θα παρω το CBF250 την αλλη βδομαδα

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Ερωτηξης

το GSR ειναι ο αντικαταστατης της "τσαγιερας" ????
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

GSR 600

Καλησπερα σε ολους !!!

Εδω και λιγο καιρο εχω μπει στη διαδικασια να ξαναπαρω μηχανη και ειμαι ακομα στο ψαξιμο .Βαζοντας κατω τις αναγκες μου αποφασισα να παρω μια μηχανη η οποια θα ειναι μικροτερη απο το vstrom που ειχα ,παντα στο θεμα ογκου !

Ετσι πηγα και ειδα το GSR το οποιο μαλιστα εχω κλεισει ραντεβου για να το κανω ενα τεστ αυριο ! Απο οσο εχω διαβασει απο περιοδικα το μηχανακι σε γενικες γραμμες δεν παιζετε σε ολους του τομεις !!!

Βεβαια εχω ακουσει και αρνητικα σχολια οπως οτι καιει πολυ ! Το ερωτημα που θετω σε εσας που ειστε κατοχοι της συγκεριμενης μηχανης ειναι κατα ποσο επειδη ειναι γυμνο κουραζει σε ανοιχτο δρομο και μεχρι ποσα χλμ μπορεις να πας χωρις να σε κουραζει.

Βεβαια τα ταξιδια μου εκτος Αθηνων ειναι πλεον πολυ λιγα εως ελαχιστα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πλεον,αλλα ενα ΛΟΥΤΡΑΚΙ θα το πηγαινω μια φορα το μηνα ετσι για να ξεσκαω

Επισης οι ζελατινες που πουλανε πιστευετε κανουν δουλεια η ειναι πεταμενα λεφτα ?

Λοιπον ακουω γνωμες !!!

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

Φιλικα ΓΙΩΡΓΟΣ
    www.satfreaks.gr

Φιλε Γιωργο το μηχανακι οντως ειναι πολυ καλο....Καιει περιπου 7-8λτ/100χλμ σε χρηση πολης με αρκετα ανοιγματα 1η-2α-3η....και οσο για το ταξιδι προσωπικα το βρηκα πολυ ανετο παρα το 1.87 και τα 95 κιλα μου μεχρι και τα 170 χλμ περιπου με λιγο σκυψιμο,απο εκει μεχρι τα 200 θελει παραπανω σκυψιμο και καλο κρανος απο τα 200 και πανω δεν ειναι για πολλη ωρα γυμνο γαρ εκτος και αν εισαι κρεμασμενος ...Με 145 χλμ πας ανετα παντου χωρις να σου καψει την τσεπη(145χλμ=8000σαλ με 6η) και τον σβερκο...Για ζελατινες δεν ξερω προσωπικα δεν εχω βαλει....Παρτο ενα test ride και θα δεις

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Re: GSR 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από deminio11

Βεβαια εχω ακουσει και αρνητικα σχολια οπως οτι καιει πολυ ! Το ερωτημα που θετω σε εσας που ειστε κατοχοι της συγκεριμενης μηχανης ειναι κατα ποσο επειδη ειναι γυμνο κουραζει σε ανοιχτο δρομο και μεχρι ποσα χλμ μπορεις να πας χωρις να σε κουραζει.

Βεβαια τα ταξιδια μου εκτος Αθηνων ειναι πλεον πολυ λιγα εως ελαχιστα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πλεον,αλλα ενα ΛΟΥΤΡΑΚΙ θα το πηγαινω μια φορα το μηνα ετσι για να ξεσκαω

To ποσο θα σε κουρασει ενα γυμνο μηχανακι στο ταξιδι ειναι συναρτηση της φυσικης καταστασης και της ταχυτητας σου.

Σε ταχυτητες ταξιδιου παντως (130-150) δεν θα σε κουρασει ,ποσο μαλλον μεχρι το Λουτρακι οπως λες.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Καλησπερα σε ολους

Σημερα πηγα και οδηγησα το GSR και επαθα πλακα !!!!:rotflmao:

Το εργαλειο δεν παιζετε σε ολους τους τομεις .Τα λογια ειναι περιττα που λεει και το τραγουδι αλλα ενα πραγμα με εντυπωσιασε περισσοτερο !!!

Το τιναγμα μετα τις 8000 στροφες μεχρι τον κοφτη !! εκει που λες οτι το μοτερ δεν εχει αλλο μια καινουργια δυναμη σε σπρωχνει μπροστα με περισσοτερη δυναμη !!! .Βγηκα στη καβαλας και ανοιξα λιγο για να δω και ειναι αλλο πραγμα !!!

Ενα TDM ανοιξε μαζι μου αλλα του εφυγα με ιδιαιτερη ανεση . μου φανηκε οτι ο τυπος του τα εχωσε αρκετα αλλα και παλι ημουν μπροστα στο επομενο φαναρι !!

Βαση ιπποδυναμης και κιλων τα TDM πρεπει να τα εχει για πλακα ετσι δεν ειναι ?

Παντως το εργαλειο ειναι ΦΟΒΕΡΟ ακομα και στο πως στριβει ,πως φρεναρει ....

Με προηγουμενη μηχανη ενα VSTROM που ειχα μου φανηκε η μερα με τη νυχτα ,βεβαια αλλη κατηγορια το ενα αλλη το αλλο !!

Αυτα τα λιγα για αυτη τη τρομερη εμπειρια που ειχα σημερα το απογευμα με αυτο το θαυμασιο κατασκευασμα που ακουει στο ονομα GSR 600.

Φιλικα deminio !!
    www.satfreaks.gr

Καλημερα!

Μην ξεχνας οτι φοραει εναν κινητηρα διαμαντι απο GSXR k6!
    Αν τελικα το παρεις το εργαλειο θα ανακαλυψεις και τις αλλες αρετες που κρυβει..
    Τα φρενα του ειναι φοβερα.Χωρις μεγαλο αρχικο δαγκωμα και με μεγαλη προοδευτικοτητα! (οση δυναμη ασκεις στην μανετα τοση παιρνεις) και κατα συνεπεια δεν τρομαζουν!
    Το στησιμο της επισης ειναι πολυ καλο.Το μποστινο ειναι λιγο μαλακο αλλα δεν νομιζω να σε παραξενεψει αφου προερχεσαι απο V strom.
    Tελος,αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν σε ενδιαφερουν εστω και λιγο οι στροφες,το GSR ειναι ενα πολυ καλο σχολειο,που και με λιγες "πινελιες" θα μπορεσει να σε συνοδευσει με αξιωσεις και στην πιστα...

Μπαινω στο merge...

Νέο μέλος
    καλησπερα παιδια!ειμαι νεος στο forum και γενικα στις μηχανες και θα ηθελα τη γνωμη σας περι αποκτησης μηχανης αυτη την οποια εχω ερωτευτει εδω και καιρο τη gsr 600,ειμαι στη διαδικασια διπλωματος και σαν νεος οδηγος θα ηθελα να μου πειτε μηπως ειναι υπερβολικη για μενα απο αποψη κυβικων,βαρους και οτι υπολοιπο εχει να αντιμετοπισει ενας πρωταρης στη πρωτη του μηχανη!help me!

Καλησπερα φιλε μου και καλως ηρθες.

Απ oτι καταλαβα απο αυτα που λες θα ειναι η πρωτη σου μηχανη και θα σου ελεγα οτι ειναι καλυτερο να ξεκινησεις απο κατι πιο μικρο ,οχι τοσο σε κυβικα αλλα τουλαχιστον σε ιπποδυναμη ! Η GSR ειναι καταπληκτικη μηχανη αλλα θελει και καποια εμπειρια .Ειναι μηχανη με αρκετη ιπποδυναμη η οποια εγω προσωπικα δε θα τη συνηστουσα σε καποιο αρχαριο !!

Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις με κατι αλλο πιο χαλαρο για αρχη ,ισως ενα on-off!!

Ολα αυτα παντως ειναι προσωπικη αποψη και αν ειμαι λαθος σε κατι ας με διορθωσουν τα αλλα παιδια !!

Οποια και να ειναι η επιλογη σου, σου ευχομαι ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!

Φιλικα Γιωργος
    www.satfreaks.gr

Νέο μέλος
    kalispera.... ixa kairo na mpo sto forum kai ipa na rijo mia matia
    apo oti ida olous mas apasxoli to thema me ta lastika emena vgikan kai ta lina girnontas apo lefkada... piga sti motoroda kai mou protine ta bt 21 370 eura.. kapios ixe rotisi gia vasi pinakidas ... as erthi na di ton kolo mou na liosi... exo kani kai kati mikroalages evala pio xamilo timoni filtro dna kai alisida kai granazi gia pio grigori ekinisi... vrite ena tropo na milame pio efkola

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Ρε θα πει κανεις...?

Ειναι ο αντικαταστατης της "τσαγιερας" το GSR?

Οταν λεω τσαγιερα εννοω εκεινο το παλιο μοντελο με τα φαιρινγκ και τον πλατυ κωλο,που εμοιαζε με τσαγιερα,ενα GSκατι ηταν
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim

Re: Ρε θα πει κανεις...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ειναι ο αντικαταστατης της "τσαγιερας" το GSR?

Οταν λεω τσαγιερα εννοω εκεινο το παλιο μοντελο με τα φαιρινγκ και τον πλατυ κωλο,που εμοιαζε με τσαγιερα,ενα GSκατι ηταν
    GSXF
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από qbase
    καλησπερα παιδια!ειμαι νεος στο forum και γενικα στις μηχανες και θα ηθελα τη γνωμη σας περι αποκτησης μηχανης αυτη την οποια εχω ερωτευτει εδω και καιρο τη gsr 600,ειμαι στη διαδικασια διπλωματος και σαν νεος οδηγος θα ηθελα να μου πειτε μηπως ειναι υπερβολικη για μενα απο αποψη κυβικων,βαρους και οτι υπολοιπο εχει να αντιμετοπισει ενας πρωταρης στη πρωτη του μηχανη!help me!
    Κοίτα η ίδια η suzuki λέει ότι δεν προτείνει το GSR για αρχάριους οδηγούς. Καταλαβαίνω το ότι σου αρέσει αλλά αν είναι για πρώτη μηχανή είναι λίγο too much. (Δες και το bandit το γυμνό που είναι και τσάμπα)
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα