φτιαξε και χρηματοδωτικα προγραμματαΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ασε να πλησιασουν κ αλλο οι μερες και βγαλτο στη μαυρη αγορα με κανα 3χιλιαρο![]()
![]()
φτιαξε και χρηματοδωτικα προγραμματαΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ασε να πλησιασουν κ αλλο οι μερες και βγαλτο στη μαυρη αγορα με κανα 3χιλιαρο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι "υπανιγμούς" και "λοιπά" ρε λαλάκα ....???
Εδώ σε είπανε ολοκάθαρα ΑΠΑΤΕΩΝΑ !!!![]()
Εχουν συνδεθει κατευθειαν με τα αρχι@@ μου...Ενταξει τωρα Καρνταση μου?![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Δυσκοίλιο σε βλέπω καρντασάκι ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εχουν συνδεθει κατευθειαν με τα αρχι@@ μου...Ενταξει τωρα Καρνταση μου?![]()
(όλα καλά ??)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οχι αλλα συνεχιζουμε..(η μικρη καλα τα υπολοιπα γαμιουντε....)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δυσκοίλιο σε βλέπω καρντασάκι ...!!!
(όλα καλά ??)![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Κάποιος στο bmwforum.gr ψάχνει εισιτήριο.., δεν πας εκεί που έχουν και λεφτά ?![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
re si, den se ksero alla den xreiazete na eisai kai o passaris gia na pouliseis ena eisitirio stin mavri agora..Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Οσοι με ξερετε καταλαβατε τι εγραφα, για οσους δεν, που να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν με καει καθολου τι λετε....Αναφερω τα εξης, αγορασα 2 εισιτιρια στις ακριβες θεσεις πριν απο λιγο καιρο, επειδη εχω πηξει στη δουλεια δεν το βλεπω να καταφερνω να παω και εμαθα οτι πωλουντε σε απιστευτες τιμες. Ρωτησα εδω στο αρχικο ποστ για να δω πως γινετε η δουλεια.
Αλλα επειδη δεν γουσταρω τα σχολιακια και τις εξυπναδες, συγνωμη σε ολους τους φιλους που ηθελαν να παρουν κατευθειαν το εισιτιριο, θα το βαλω στο ebay να τελειωνω
![]()
![]()
ektos kai ama to pouliseis stin kanoniki tou timi..
anyway oti kai na kaneis to sindeo kai go me ta #@$@#$ mou, dikia sou ipothesi einai, apla merika pragmata den mporo na ta afiso asxoliasta..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy