το ειδα χτες και επαθα πλακα!!!θα φερω και φωτογραφικο υλικο να παθετε πλακα!θα μπει και στο power bikes τον επομενο μηνα!!!
το ειδα χτες και επαθα πλακα!!!θα φερω και φωτογραφικο υλικο να παθετε πλακα!θα μπει και στο power bikes τον επομενο μηνα!!!
Suzuki Gsxr-1000 k4
Kakos Lykos..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ε άντε!Που είναι?![]()
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Μαλακίες ξεμαλακίες εγώ θα περιμένω!
![]()
μαλακιες λεω εγω;;;ε;
Suzuki Gsxr-1000 k4
Kakos Lykos..
Της φωτο περιμενουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
μαλακιες λεω εγω;;;ε;![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
![]()
+ 3
![]()
Απο τι ακριβως θα παθουμε πλακα?Απο την τρελη ιπποδυναμη ή μηπως απ'τις δυνατοτητες του σαν συνολο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
το ειδα χτες και επαθα πλακα!!!θα φερω και φωτογραφικο υλικο να παθετε πλακα!θα μπει και στο power bikes τον επομενο μηνα!!!![]()
:a41: :a41:
![]()
320 αλογα τροχο![]()
τρεμε ghost rider![]()
o 8 κυλινδρος κινητηρας και τo ohlins usd του tdm παραμονευουν σε καθε ευθεια και στροφη![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δλδ το φτιαξε τουρμπο για να κυκλοφορει στους δρομους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
μαλακιες λεω εγω;;;ε;![]()
μην ειστε σνομπ και καγκουρες..
εχετε ξαναδει tdm turbo?εγω οχι παντως,
τωρα γιατι το εφτιαξε πιστευω πως δε σας πεφτει και λογος..
οκ μαγκες;;
Suzuki Gsxr-1000 k4
Kakos Lykos..
Κακέ Λύκε,δεν μας είπες,850 η 900 ήταν το TDM?Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
το ειδα χτες και επαθα πλακα!!!θα φερω και φωτογραφικο υλικο να παθετε πλακα!θα μπει και στο power bikes τον επομενο μηνα!!!![]()
Και οι μέρες περνάνε και ακόμα να δούμε τις φωτο απο το hayabus.....ε συγνώμη απο το ΤDM turbo...![]()
Ρε'συ, δεν σου λεει κανεις κατι, απλος της φωτο περιμενουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Bad_Wolf
μην ειστε σνομπ και καγκουρες..
εχετε ξαναδει tdm turbo?εγω οχι παντως,
τωρα γιατι το εφτιαξε πιστευω πως δε σας πεφτει και λογος..
οκ μαγκες;;![]()