Η Φωκίδα ειναι η πιο ομορφη (κι "αγρια") περιοχη στην Ελλαδα, μετα την Ευρυτανια...![]()
Παντα τετοια!
![]()
![]()
![]()
Μπραβο παιδες,ομορφη βολτιτσα!![]()
Συμφωνω κι επαυξανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
(...)μετα την Ευρυτανια...![]()
Δεν πρεπει σιγα σιγα να παμε καμμια βολτα προς τα 'κει πανω?:a13:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Πράγματι! Όταν το υψόμετρο ανεβαίνει το τοπίο αποκτά μια τελείως δυτικοευρωπαική αγριάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η Φωκίδα ειναι η πιο ομορφη (κι "αγρια") περιοχη στην Ελλαδα, μετα την Ευρυτανια...![]()
(BTW: γιατί μαύρη ρίγα στο αβατάρ?)
Να πάτε να πάτε, να ξανάρθω κι εγώ. Θα περάσετε / περάσουμε υπέροχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δεν πρεπει σιγα σιγα να παμε καμμια βολτα προς τα 'κει πανω?:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κυριακή, 29 Απριλίου, 2007
Μαγειρεύω λοιπόν! Εκεί που έχω αρχίσει να μεγαλουργώ σηκώνεται και η Γεωργία από μόνη της!![]()
Καμια σχεση με τον Αχλημιστη μηπως;;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
ανάβει και το λαμπάκι τις ρεζέρβας έχοντας κάνει 280 χιλιόμετρα από τον τελευταίο ανεφοδιασμό.![]()
![]()
Ποσσσαααααααα;;;;;;; Εμενα αν εκανε 190 θα ηταν θαυμα!!!
Ααααχχχ το Ζ μου....
Ηταν ...ρουφηχτρα αλλα εμενα μΕ αρεζε!!
![]()
![]()
Νικολα, υπεροχη εκδρομη φιλε!!! Με εκανες να ταξιδεψω μαζι σας!! Π.Τ.!!!!![]()
Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!![]()
Νίκος
Open Horizons
Πάντα τέτοια όμορφα !
Ωραία εκδρομή, μοναδικές εικόνες και το καινούργιο CBFάκι ελπίζω να σας έβγαλε ασπροπρόσωπους !
![]()
![]()
![]()
Ασπροπρόσωπους δε λες τίποτα! Το ταξίδι ήταν απίστευτα άνετο (αν εξαιρέσεις τα αεροδυναμικά προβλήματα που αναφέρω στα πρώτα χιλιόμετρα) και δεν παραπονέθηκε ποτέ. Πολύ άνετο και για τον αναβάτη και για τον συνεπιβάτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάντα τέτοια όμορφα !
Ωραία εκδρομή, μοναδικές εικόνες και το καινούργιο CBFάκι ελπίζω να σας έβγαλε ασπροπρόσωπους !
![]()
![]()
![]()
Ε, είμαι κι εγώ καλός στο σπόρ, όχι σαν τον πραγαμτικό grandmaster βέβαια, αλλά προσπαθώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Καμια σχεση με τον Αχλημιστη μηπως;;;
Εμ, είναι τουριστικό το μηχανάκι λέμε, δεν είναι για καγκουριές!! (ούτε για ανθοπωλεία θα συμπλήρωνα :a39:, αλλά δεν θέλω να χαρακτηριστώ κακόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
![]()
Ποσσσαααααααα;;;;;;; Εμενα αν εκανε 190 θα ηταν θαυμα!!!
Ααααχχχ το Ζ μου....
Ηταν ...ρουφηχτρα αλλα εμενα μΕ αρεζε!!
![]()
![]()
). Μη σκας φίλε, σύντομα θα πάρεις άλλο που θα βγάζει λιγότερα και θα το χαίρεσαι περισσότερο!!
:a37: :a57:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εμ, είναι τουριστικό το μηχανάκι λέμε, δεν είναι για καγκουριές!! (ούτε για ανθοπωλεία θα συμπλήρωνα :a39:, αλλά δεν θέλω να χαρακτηριστώ κακός).
![]()
Να βγαζει λιγοτερα; ΑΚΟΜΑ λιγοτερα χλμ ρε συ Νικολα;Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Μη σκας φίλε, σύντομα θα πάρεις άλλο που θα βγάζει λιγότερα και θα το χαίρεσαι περισσότερο!!Βρε λες;;;
![]()
Νίκος
Open Horizons
Εμ, με κάτι χρέπια που ψηνώσουνα, την βλέπω εγώ τη δουλειάΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Να βγαζει λιγοτερα; ΑΚΟΜΑ λιγοτερα χλμ ρε συ Νικολα;Βρε λες;;;
![]()
![]()
npat να'σαι καλά!
με ταξίδεψες και το χρειαζόμανε.
πολύ ωραίες φωτό απο μια πολύ όμορφη έκδρομη.
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ευχαριστώ. Όλοι μας που και που χρειαζόμαστε ταξίδια, είτε φανταστικά είτε πραγματικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
npat να'σαι καλά!
με ταξίδεψες και το χρειαζόμανε.
πολύ ωραίες φωτό απο μια πολύ όμορφη έκδρομη.
![]()
![]()
Πάντα τέτοια μεγειά και πάλι για την μηχανή...
ρε μπας και σας πετύχαμε πουθενά?
κάτσε να γυρίσουμε και εμείς να ποστάρουμε αναλυτικά γιατί μου φαίνεται με ένα CBF δικάβαλο κάπου εκεί χαιρετηθήκαμε....![]()
Να 'σαι καλά Λάμπρο, ευχαριστώ πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πάντα τέτοια μεγειά και πάλι για την μηχανή...
Λες? Τριγυρνούσατε σ' αυτά τα μέρη εκείνες τις μέρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ρε μπας και σας πετύχαμε πουθενά?
κάτσε να γυρίσουμε και εμείς να ποστάρουμε αναλυτικά γιατί μου φαίνεται με ένα CBF δικάβαλο κάπου εκεί χαιρετηθήκαμε....![]()
Καλό δρόμο, αν δεν επιστρέψατε ήδη, και καλά να τα περάσετε στη γύρα σας. Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το γύρο της Ελλάδας!