Σελίδα 48 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 3843444546474849505152 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 769

Θέμα: R1 vs Everything !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    TRE είναι στη φύση του κόσμου να είναι κομπλεξικός με ότι είναι καλύτερο!

Και το οτι εισαι κομπλεξικός φαίνεται απο το αβατάρ σου που έχεις βάλει I Piss on YAMAHA R1...
    I rest my case
    Σοβαρα τα λες αυτα η θες απλα να ξαναπιασουμε κουβεντα? Υποθετω οτι τα λες μεταξυ σοβαρου και αστειου,οπως συνηθως κανουμε ολοι μας ωστε οταν ερθει η δυσκολη στιγμη να πουμε "ελα μωρε πλακα εκανα"...

Το αβαταρ μου κατ'αρχας μπηκε εκει οταν ξεκινησε η διαμαχη με τα R1,και μπηκε απλα και μονο για λογους που απεχουν πολυ απ'το κομπλεξ...Περιμενα να το καταλαβεις αυτο τουλαχιστον,ας ειναι...
    Ο agrotemaxios το καταλαβε ας πουμε....

Οταν βλεπουμε ενα τυπο με μια μουν@ρα,μαλλον δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε στην θεση του και γι'αυτο το λεμε αυτο...
    Εγω ομως μπορω να παρω R1 οποιαδηποτε στιγμη θελω,μεσα σε 5 λεπτα...αρα ακυρο το παραδειγμα σου γιατι δεν ζηλευω σε καμια περιπτωση τα Yamaha,εχω Suzuki απο επιλογη και οχι επειδη δεν μπορουσα να παρω κατι αλλο...Στο εχω ξαναπει νομιζω...

Κομπλεξ ειναι οταν δεν μπορεις να παραδεχτεις καποια στιγμη οτι κατι αλλο ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχεις,και προσπαθεις να το μειωσεις για να το φερεις στο επιπεδο σου ωστε να μην νιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου...
    Ειναι στη φυση του ανθρωπου αυτο...δεν σε κατηγορω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ετσι για να βοηθησω τη κουβεντα των γληγολων εδω..

το 0-300 εχει ενα σουπερ τεστ..οπου το κ7 βγαινει το καλυτερο απο ολα...

αλλα το ρ1 το πιο δυνατο απο ολα με τα περισσότερα αλογα ροδα.
    DukasII θα μου επιτρεψεις να εχω μια αμφιβολια ως προς αυτο...Ασε με το καλο να τα μετρησουν εν Ελλαδι πρωτα,και θα δεις μια διαφορετικη αληθεια...

Απο 2 φιλους που εχουν μετρησει R1 παντως μεχρι στιγμης σε Dynojet,κανενας δεν ειδε αυτα που περιμενε...

Χωρις πλακα τωρα,τα εχω δει να ανοιγουν (και εχω ανοιξει με φιλο) και δεν παιζει με τιποτα να ειναι τα πιο δυνατα μηχανακια που κυκλοφορουν...

οπως ακριβως τα λες γληγολη..

αλλοι λενε οτι θελουν..

αλλοι λενε οτι ΕΧΟΥΝ οτι θελουν.

μη νομιζεις οτι πιστευουμε και κανεναν.

αλλα λεγε εσυ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και πραγματικα εσενα περιμέναμε να μας πεις πιο ειναι το καλυτερο και πιο γρηγορο...
    που εχεις και μια σχετικη γνωση...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Ego ksero pios eimai.. kai kseroun kai oi filoi mou apo kei kai pera de me endiaferei i gnomi kapiou.. pou den exo ton ksero kai den ton exo dei.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    DukasII θα μου επιτρεψεις να εχω μια αμφιβολια ως προς αυτο...Ασε με το καλο να τα μετρησουν εν Ελλαδι πρωτα,και θα δεις μια διαφορετικη αληθεια...

Απο 2 φιλους που εχουν μετρησει R1 παντως μεχρι στιγμης σε Dynojet,κανενας δεν ειδε αυτα που περιμενε...

Χωρις πλακα τωρα,τα εχω δει να ανοιγουν (και εχω ανοιξει με φιλο) και δεν παιζει με τιποτα να ειναι τα πιο δυνατα μηχανακια που κυκλοφορουν...
    δεν αντιλέγω. το τεστ ελεγε πως οι μηχανικοι της yamaha ολανδιας ειχανε ρυθμισει πολύ καλα το ρ1 και απεδιδε ετσι.

επισης στα yamaha εχουνε παρατηρηθει πολλες διαφορες στα αλογα απο μηχανακι σε μηχανακι.

Κομπλεξ ειναι οταν δεν μπορεις να παραδεχτεις καποια στιγμη οτι κατι αλλο ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχεις,και προσπαθεις να το μειωσεις για να το φερεις στο επιπεδο σου ωστε να μην νιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου...
    Ειναι στη φυση του ανθρωπου αυτο...δεν σε κατηγορω... [/B][/QUOTE]

+1000

δεν αντιλέγω. το τεστ ελεγε πως οι μηχανικοι της yamaha ολανδιας ειχανε ρυθμισει πολύ καλα το ρ1 και απεδιδε ετσι.

επισης στα yamaha εχουνε παρατηρηθει πολλες διαφορες στα αλογα απο μηχανακι σε μηχανακι.

Einai dinaton gia paradigma 2 R1 2006 modela me 2.000kmh na exoune diaforetiki dinami?

Δεν το εχω διαβασει το τεστ και δεν ξερω τι εγραφε...Αν γινεται με απλες ρυθμισεις το R1 να αποδιδει ετσι,τοτε μπραβο του...Αλλα αν αρχισουμε παλι τα τεστ που οι εταιρειες εστελναν "πειραγμενα" μηχανακια για τεστ και οταν το αγοραζες εσυ δεν εβλεπες τετοιες επιδοσεις με τιποτα,τοτε τι να πω...Ειναι ενας λογος που εχω σταματησει να παιρνω σοβαρα τα περιοδικα και απλα παιρνω μια πρωτη εντυπωση και τιποτα παραπανω....

Απο περιεργεια,αν δεν βαριεσε γραψε λιγο τι ιπποδυναμεις ανακοινωσαν για τα χιλιαρια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Einai dinaton gia paradigma 2 R1 2006 modela me 2.000kmh na exoune diaforetiki dinami?
    Ναι,ακομα και το εργοστασιο δινει μια ανοχη στους κινητηρες +/- 1% ας πουμε..τυχαιο νουμερο...

Απο εκει και μετα παιζουν ρολο απ'το στρωσιμο μεχρι και ποσο αερα θα εχεις στο λαστιχο οταν πας για δυναμομετρηση....Μην το ψαχνεις....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Δεν το εχω διαβασει το τεστ και δεν ξερω τι εγραφε...Αν γινεται με απλες ρυθμισεις το R1 να αποδιδει ετσι,τοτε μπραβο του...Αλλα αν αρχισουμε παλι τα τεστ που οι εταιρειες εστελναν "πειραγμενα" μηχανακια για τεστ και οταν το αγοραζες εσυ δεν εβλεπες τετοιες επιδοσεις με τιποτα,τοτε τι να πω...Ειναι ενας λογος που εχω σταματησει να παιρνω σοβαρα τα περιοδικα και απλα παιρνω μια πρωτη εντυπωση και τιποτα παραπανω....

Απο περιεργεια,αν δεν βαριεσε γραψε λιγο τι ιπποδυναμεις ανακοινωσαν για τα χιλιαρια...
    168 to r1 165 to k7 mazi me to zx .

Όπως είπα Ι rest my case!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

168 to r1 165 to k7 mazi me to zx .
    Τωρα περιμενεις να σου πω ευχαριστω? :rotflmao:

Thanx man... Μολις μου χαλασες την μερα... :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Τωρα περιμενεις να σου πω ευχαριστω? :rotflmao:

Thanx man... Μολις μου χαλασες την μερα... :rotflmao: :rotflmao:

ΠΙΚΡΑ ΒΛΕΠΩ Η ΜΕ ΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
    :hypnotize :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ΠΙΚΡΑ ΒΛΕΠΩ Η ΜΕ ΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
    :hypnotize :hypnotize

Aν ειναι οντως οπως τα λεει το περιοδικο...εεεε,τοτε τι να πω....ειμαι ενας πικραμενος ιδιοκτητης GSXR....

Aπλα δεν το νομιζω....

Aν ειναι οντως οπως τα λεει το περιοδικο...εεεε,τοτε τι να πω....ειμαι ενας πικραμενος ιδιοκτητης GSXR....

Aπλα δεν το νομιζω....

Oxi re pedia mi lete tetia tha pao na paro to R1 07 aurio :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Όπως είπα Ι rest my case!
    Οταν δεν εχεις τι αλλο να πεις,καλο ειναι και αυτο....

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs 911 vs Tornado
    από mrklyk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 09:27
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33
  5. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16