Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: 2 μηνες απληρωτος..... τι να κανω??

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4

2 μηνες απληρωτος..... τι να κανω??

Ρε παιδια για πειτε μου πως να χειριστω το ζητημα?

Τι σκατα να κανω? Σωματειο οι γραφιστες δεν εχουν και δεν μπορω να απευθυνθω καπου και ειπα να το γραψω εδω μεσα στους φιλους και γνωστους μου.

Εχω απληρωτος 2 μηνες και η κατασταση παει κατα διαολου. Ειπα να παρω επιθεωρηση εργασιας αλλα ακουσα οτι δεν κανουν τιποτα και οτι το μονο που καταφερνεις ειναι να στιγματιστεις τελικα και να μην σε παιρνει κανεις μετα στην δουλεια του.

Τα λεφτα που μου χρωστανε ακουσα οτι δεν θα τα παρω αν δηλωσω παραιτηση. Λογω οικονομικων προβληματων της εταιριας.

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου. Δωστε καμια ιδεα γιατι ουτε τα τσιγαρα δεν θα εχω να παρω σε λιγες μερες...

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: 2 μηνες απληρωτος..... τι να κανω??

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ρε παιδια για πειτε μου πως να χειριστω το ζητημα?

Τι σκατα να κανω? Σωματειο οι γραφιστες δεν εχουν και δεν μπορω να απευθυνθω καπου και ειπα να το γραψω εδω μεσα στους φιλους και γνωστους μου.

Εχω απληρωτος 2 μηνες και η κατασταση παει κατα διαολου. Ειπα να παρω επιθεωρηση εργασιας αλλα ακουσα οτι δεν κανουν τιποτα και οτι το μονο που καταφερνεις ειναι να στιγματιστεις τελικα και να μην σε παιρνει κανεις μετα στην δουλεια του.

Τα λεφτα που μου χρωστανε ακουσα οτι δεν θα τα παρω αν δηλωσω παραιτηση. Λογω οικονομικων προβληματων της εταιριας.

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου. Δωστε καμια ιδεα γιατι ουτε τα τσιγαρα δεν θα εχω να παρω σε λιγες μερες...

να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά άμεσα

να κάνεις επώνυμη καταγγελία γιατί αν κλείσει η εταιρία θα παρεις τα @@ του σλίπερ...

ούτε στιγματίζεσαι ούτε τίποτα...

και μη σε πείσουν παραιτηθείς... θα καταγγείλεις τη σύμβαση εργασίας σου και θα είναι σαν να σε απολύουν και θα αποζημιωθείς κιόλας...

κάνε καταγγελία... η μόνη δημόσια υπηρεσία που κολάει στον τοίχο τους επιχειρηματίες είναι το ΙΚΑ σε τέτοια ζητήματα...

και επιμονή, υπομονή...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Κοιτα εμενα οταν πριν απο 1,5 χρονο περιποθ με απολυσαν απο την δουλεια μου πηγα στην επ. εργασια για να ρωτησω για το ποσο της αποζημιωσης μου.Η επ. εργασια μου εβγαλε ενα ποσο κατα πολυ μικροτερο σε σχεση με αυτο που υπολογιζα και τελικα πηρα.Να πας ομως να ρωτησεις γιατι εγω μπορει να επεσα σε ασχετο.

Οσον αναφορα οτι θα στιγματιστεις κτλ πιστευω οτι ειναι μ@λ@κιουλες αυτα......

Παντως σου ευχομαι οτι καλυτερο και ελπιζω να λυσεις το προβλημα σου και ποτε να μην σου συμβει κατι αναλογο...

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Φιλε ακου να δεις...στην οδο Πειραιως,δεξια οπως καταβαινεις προς Κολωνο,
    (δεν θυμαμαι αριθμο),
    υπαρχει ενα παραρτημα του Υπουργειου Εργασιας.(Δεν γνωριζω αν εκει στεγαζεται η επιθεωρηση εργασιας)

Σε τετοιες περιπτωσεις οπως η δικια σου,θα σου βρουνε τα παντα!!!
    Να εισαι σιγουρος θα σου βρουνε ακριβως τα δικαιωματα του κλαδου σου
    (εχεις ενα επιπλεον επιδομα σαν γραφιστας ,like me.το ηξερες????)

τι σου οφειλει ο εργοδοτης,τα δικαιωματα σου,ημερες αδειας που δικαιουσαι,επιδοματα

ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ηταν παρα πολυ εξυπηρετικοι,μου ειπαν πολλα πραγματα ...

ασχετα αν καθαρισα με αλλο τροπο μετα ...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

se diafimistiki douleueis??
    k an nai se poia?

skata einai na eisai grafistas!
    bres mia douleia arxika

k epeidi mallon tha pigaineis 9 to prwi k tha feugeis 8 to apogeuma
    tha pigaineis 9 k tha feugeis 4
    k ama sou poun oti den mporeis na feugeis giati prepei na teleiwnoun oi douleies
    tous les oti afou den me plirwnete kanw k alli douleia

theloun na fane ligo grapsimo k tsampouka auta t afentika!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παιδια κανω και εξωτερικες δουλειες με το 636. Ημουνα ταυρο το πρωι. Και μετα πισω να κανω δουλεια και στο κομπιουτερ. Λεφτα ομως τιποτα.

Εχω φρικαρει. Η φαση ειναι πιο πολυπλοκη απο οτι δειχνει τελικα. Τα τυπακια κυκλοφορουν με μπραβους. Τι να κανεις και τι να πεις.?????

Κολωνω η αληθεια ειναι. Δεν ξερω τι να κανω. Εχω πελαγωσει....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.........

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Κολωνω η αληθεια ειναι. Δεν ξερω τι να κανω. Εχω πελαγωσει....

βρες μια δουλειά άλλη και στο μεταξύ πούλας του μούφα ότι θες χρήματα για κάτι σοβαρό... π.χ. ασθένεια κι έτσι και την ίδια μέρα που θα στα δώσουν παραιτήσου...

αλλιώς προχώρα σε καταγγελία...

αλλά να έχεις υπόψη σου πως το ΙΚΑ πριν προβεί σε έλεγχο της καταγγελίας έρχεται σε πεικοινωνία με τον εργοδότη μήπως πειστεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και μόνο αν ο εργοδότης επιβεβαιωθεί ως μαλάκας του την πέφτουν διαδικαστικά...

μη κολώσεις...

τί θα σου κάνουν?

μπορείς π.χ. να τους πεις ότι έβαλες το μηχανάκι στο συνεργείο για μια εβδομάδα οπότε να κάθεσαι μόνο στο γραφείο...

δείξε και με κάποιο τρόπο τη δυσαρέσκειά σου....

κάνε κάτι τέλοσπάντων... μην κάθεσαι άπραγος γιατί οι δύο μήνες απλήρωτοι θα γίνουν 3 και 4...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Εχεις 636 και κολωνεις???

Ρε συ μην φρικαρεις...

οταν θα δουνε το χαρτακι απ την υπηρεσια θα τους φυγει η μαγκια αποτομα.Εχω δει τα απιστευτα να γινονται...Οι εργοδοτες πατανε σ αυτο ακριβως.Στο οτι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

προτου κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πρεπει ομως να μαθεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ !

τοτε και μονο τοτε "Τους πας δεμενους"...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το 636 δεν βλεπω να το εχω και πολυ ακομα. 2 μηνες απληρωτο ο τειρεσιας (ετσι γραφεται?) ειναι κοντα.

Παλια σε μια αλλη δουλεια που ειχα φαει μειωση μισθου απο 900 σε 580 λογω λαθους λογιστηριου μετα απο 6 μηνες και αφου ειχα κανει τα κουμαντα μου. Ηρθε η επιθεωρηση που ειχε παρει μια κοπελια και δεν εκανε τιποτα απολυτως. Γραφιστας δηλωμενος σαν υπαλληλος γραφειου. Τρεχα να κρυφτεις μου λεγανε. Και εγω ο μαλακας πηγαινα....

Τυχερο ειναι τελικα παιδια. ΜΙΑ δουλεια να παω και να μην εχω προβλημα. Ουτε μια ρε πουστη μου...

Σε μια αλλη στον πειραια που ειχα παλια, ειχε πει ενας τυπος να φυγει και τον επιασαν οι μπραβοι μπροστα μου παιδια και τον σηκωσαν στον αερα. ''θες να φυγεις καριολη???'' επι λεξη. Τα επαιξε το παλικαρι.

Τι να πω τωρα. Δεν εχω σε κανεναν εμπιστοσυνη. Ουτε επιθεωρηση ουτε τιποτα.

ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ?ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Το 636 δεν βλεπω να το εχω και πολυ ακομα. 2 μηνες απληρωτο ο τειρεσιας (ετσι γραφεται?) ειναι κοντα.

Παλια σε μια αλλη δουλεια που ειχα φαει μειωση μισθου απο 900 σε 580 λογω λαθους λογιστηριου μετα απο 6 μηνες και αφου ειχα κανει τα κουμαντα μου. Ηρθε η επιθεωρηση που ειχε παρει μια κοπελια και δεν εκανε τιποτα απολυτως. Γραφιστας δηλωμενος σαν υπαλληλος γραφειου. Τρεχα να κρυφτεις μου λεγανε. Και εγω ο μαλακας πηγαινα....

Τυχερο ειναι τελικα παιδια. ΜΙΑ δουλεια να παω και να μην εχω προβλημα. Ουτε μια ρε πουστη μου...

Σε μια αλλη στον πειραια που ειχα παλια, ειχε πει ενας τυπος να φυγει και τον επιασαν οι μπραβοι μπροστα μου παιδια και τον σηκωσαν στον αερα. ''θες να φυγεις καριολη???'' επι λεξη. Τα επαιξε το παλικαρι.

Τι να πω τωρα. Δεν εχω σε κανεναν εμπιστοσυνη. Ουτε επιθεωρηση ουτε τιποτα.
    Καλα ρε συ
    Γραφιστας στην Μαφια δουλευεις;

Η επιθεωρηση κανει εργο και μαλιστα κοβει κωλους οπως ειπε ο καπτεν.
    Θα κλεισεις ενα ραντεβου πολυ απλα και ανθρωπινα.
    θα παρεις μαζι σου οτι χαρτια βρεις (αποδειξεις μισθοδοσιας,φωτοτυπια συμβασης εργασιας αν υπαρχει,ενσημα, δικαιολογητικα κτλ) και θα κατσεις εκει να τα βρεις με τον/την υπαλληλο.
    Εκει θα σου πουνε απλα και ωραια πως μπορεις να κινηθεις.

Πριν απο 5 χρονια ειχα προβληματα σε γνωστη εταιρεια που δουλευα delivery.
    Οχι τοσο μεγαλα οσο εσυ βεβαια, αλλα γινοντουσαν πολλες πουστιες με υπουλο τροπο ωστε να μην μπορεις βρεις κατι εναντιον τους που να φαινεται οτι παραβιαζει τους νομους εργατικου δικαιου.

Πηγα στην Επιθεωρηση εργασιας και ψαξαμε με βαση τις αποδειξεις μισθοδοσιας να βρουμε αν δικαιουμαι καποια επιδοματα.
    Τζιφος.
    Το φεραμε απο εδω αο κει τζιφος.
    Αποφασισα να παιξω ολα τα χαρτια μου και να τους πω μια μερα οτι "εχω παει στην Επιθεωρηση εργασιας, και ψαχνουνε να δουνε αν με γαματε η οχι" (ετσι ακριβως το ειπα) .
    Και επειδη ολοι εχουν λιγο πολυ χεσμενη την φωλια τους, ξαφνικα βρεθηκε εκεινη η χαμενη κατανοηση, και καπηκανε κατι μειωσεις ωρων και κατι αλλα τετοια που δεν εχει νοημα να τα αναφερω.

Κανε εναν κοπο δεν θα βγεις χαμενος.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    όταν σου χρωστάνε λεφτά μπορείς:

α. να κάνεις αγωγή και
    β. να κάνεις μήνυση για μη καταβολή δεδουλευμένων.

το πρόβλημα με την αγωγή είναι ότι γενικά η διαδικασία είναι αργή (στην καλύτερη περίπτωση να πάρεις χρήματα σε 1 χρόνο). Το σημαντικότερο όμως πρόβλημα είναι ότι αν οι τύποι δεν έχουν περιουσία στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα.

το πρόβλημα με τη μήνυση είναι ότι αν οι τύποι έχουν φάει και άλλες καταδίκες μπορεί απλά να μην τους νοιάζει να φάνε άλλη μία.
    Ωστόσο, αν έχουν καθαρό μητρώο δεν θα θέλουν να "λερωθεί", αφού η καταδίκη τους για μη καταβολή δεδουλευμένων είναι δεδομένη.
    Η μήνυση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να γίνει μέσω επιθεώρησης εργασίας γιατί:
    α. η μήνυση γίνεται μετά την καταγγελία και την ¨διαπραγμάτευση" μαζί τους, οπότε μπορείς απλά να τους πάς "εκβιαστικά" ότι αν δεν σε πληρώσουν θα τους κάνεις μήνυση και

β. μέσω επιθεώρησης γίνεται τζάμπα

Συνεπώς για μένα πρέπει να κάνεις καταγγελία και αν δεν λειτουργήσει να τους κάνεις μήνυση και να τους πας λίγος εκβιαστικά.
    Και βέβαια, όταν λίγο πριν τη δικάσιμο σου ζητήσουν αναβολή (γιατί αυτό είναι σχεδόν σίγουρο) να τους πεις ότι για να συναινέσεις θα πρέπει να σου δώσουν λεφτά.

Αν δεις ότι παρά την καταγγελία οι τύποι αδιαφορούν τράβα τους και καμιά αγωγή και ζητά ό,τι μπορείς: μισθούς, υπερωρίες κλπ

Καλά επιτυχία

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τι να πεις ρε φιλε αλητες ειναι ........ δεν τους νοιαζει τιποτα ......μην φοβασαι ομως θα την βρουν απο αλλου στη ζωη τους να το ξερεις

παντα υπαρχει ενας πιο μαγκας που δεν τον υπολογιζουν
    (ετσι ειναι η ζωη )

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σε τετοιες περιπτωσεις να ξερεις οτι τα αρχιδια δεν καταλαβαινουν με τον καλο τροπο.....τα εχω φαει στην μαπα αρκετες φορες...

Πρωτη φορα αργουν να σου καταβαλουν μισθο η γινεται κατ εξακολουθηση και συστηματικα?

εχει σημασια που ρωταω....

Το οτι κανεις εξωτερικες δουλειες για την εταιρεια να ξερεις οτι θα πρεπει να πληρωνεται παραπανω και να παιρνεις και τα σχετικα επιδοματα που διδονται στους εξωτερικους....αν η συμβαση σου ειναι ''υπαλληλου γραφειου'' η ''γραφιστα'' δεν εχεις καμια υποχρεωση να τρεχεις εξω...τελος!

...αν εχεις γενικα παραπονα απο την εταιρεια, μην παραιτηθεις σε καμια περιπτωση!!!! θα σε αποζημιωσουνε μεχρι τελευταιου λεπτου....
    Σπαστους τα νευρα δηλαδη δουλευε οκταωρο και σε περιπτωση που σου που να βγεις ξανα εξω απαντησε τους οτι δεν προβλεπετε απο την συμβαση κατι τετοιο και να κοψουν τον λαιμο τους....πιστεψε με αυτοι σπανε παντα πρωτοι ...το εχω διαπιστωσει δυο φορες...

ψαξε μια νεα δουλεια και πηγαινε στην επιθεωρηση εργασιας...εχω καταγγειλει δυο φορες εργοδοτες, ουτε στιγματιζεσαι ουτε τιποτα μην μασας...

Αν η εταιρεια παει για φουντο, να ξερεις οτι δια νομου πρωτα αποζημιωνει το δημοσιο (ικα - εφοριες κτλ) μετα τους προμηθευτες της και τελος τους υπαλληλους ....οποτε κανε τα κουμαντα σου.

και να θυμασαι οτι τα δικαιωματα σου ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που νομιζεις..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα