Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 127

Θέμα: H Y P E R P O W E R !

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    και ακομα πιο αθλιοι οι καθρεφτες του ... ειναι εντελως για γελια ..... [/B]
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... οποτε παραβλεπω τα υπολοιπα γιατι απο αντικειμενικοτητα ειναι εκτος τοπου το κειμενο, και παω στο πιο απλο... εγω, αλλα και κατι αλλοι χιλιαδες μοτοσυκλετιστες, δεν χρησιμοποιω καθρεπτες, καλως η κακως, αλλα κοιταω πισω παντα και τακτικα, δεξια, αριστερα παντα (και οταν ειχα καθρεπτες)... οποτε εγω πχ, βαλε και αλλους μεσα θεωρω πανεξυπνη την θεση των καθρεπτων, διοτι θα ειναι μονιμως κλειστοι, αρα πανεμορφο χωρις καθρεπτες, αλλα δεν θα τρωω και κλησεις εεε... γιατι θα τους εχω επανω στο μηχανακι... δεν ειν μαλακς ο ιταλος, κατι ξερει...

:rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και πόσο στοιχίζει ρε παιδιά το Hyperpower (απλό και R)

όσο για την εμφάνιση, θα συμφωνήσω με τον Θρασύβουλα. Αυτή η μουτσούνα, όπως και η μουτσούνα του 690 είναι για κλάματα. Ότι πρέπει για να το οδηγήσει ο Σκαθαροζούμης.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	beetlektm.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	87110
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

γιατι δεν παιρνεις ενα κανονικο μοταρντ ... ενα KTM ??? ενα CRF ???ενα APRILIA ???? ενα husaberg ??? αυτα ειναι μοταρντ ... ολα τα υπολοιπα ειναι κατηγοριας ........παραλιγο μοταρντ .......
    Ακριβως γιατι ειναι μια κατηγορια κοντα στο Μονστερ, δηλαδη στρητ με τιμονι, και παει και κοντα στα μοταρντ, αλλα δεν φτανει στο αλλο ακρο... νομιζω οτι θα μαρεσε... ετσι φανταζει, δεν ειπαμε οτι ειναι 100% εφοσον δεν το εχουμε ζησει-οδηγησει...
    αρκετα στενο και με θεση μοταρντ και με τιμονι, που δινει εξαιρετικο κοντρολ σε βουνισιο και επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι πχ που μου αρεσει, ΠΟΛΥ ροπη γραμμικα απο χαμηλα... κ.α.
    οσο και να το σκιζεις εχει αλλο μοτερ που δεν καταλαβαινει τιποτα για πολλα πολλα χρονια και χιλιαδες χλμ... και πανεμορφη (καλα οχι για σενα) εμφανιση...

σιγουρα οποιος θελει καθαρο πολεμικο μοταρντ δεν θα ειναι... δεν ειναι 110 κιλα μηχανακι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... οποτε παραβλεπω τα υπολοιπα γιατι απο αντικειμενικοτητα ειναι εκτος τοπου το κειμενο, και παω στο πιο απλο... εγω, αλλα και κατι αλλοι χιλιαδες μοτοσυκλετιστες, δεν χρησιμοποιω καθρεπτες, καλως η κακως, αλλα κοιταω πισω παντα και τακτικα, δεξια, αριστερα παντα (και οταν ειχα καθρεπτες)... οποτε εγω πχ, βαλε και αλλους μεσα θεωρω πανεξυπνη την θεση των καθρεπτων, διοτι θα ειναι μονιμως κλειστοι, αρα πανεμορφο χωρις καθρεπτες, αλλα δεν θα τρωω και κλησεις εεε... γιατι θα τους εχω επανω στο μηχανακι... δεν ειν μαλακς ο ιταλος, κατι ξερει...

:rotflmao:
    δεν λετε να καταλαβετε οτι δεν εχω προβλημα με την εταιρεια .... οσοι δεν ειναι μαζι σας δεν σημαινει οτι ειναι εχθρος σας ........ αμαν πια .....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Και πόσο στοιχίζει ρε παιδιά το Hyperpower (απλό και R)
    Νομιζω 11900 το απλο...
    και 13900 το "S" το οποιο εχει τα ακτινικα φρενα της 1098 (το απλο εχει τα φρενα της 999), ohlins αμορτισερ, της ζαντες της 1098, και αλλα πραγματα που κοστιζουν πολυ περισσοτερα ως αφτερμαρκετ εαν καποιος θα τα ηθελε...

δεν λετε να καταλαβετε οτι δεν εχω προβλημα με την εταιρεια .... οσοι δεν ειναι μαζι σας δεν σημαινει οτι ειναι εχθρος σας ........ αμαν πια .....
    Καλα ντε μην φωναζεις, δεν θα σε ριξουμε και προστιμο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

οπα μεγαλε ...δεν ειμαι ducatista , ducatisti πως διαολο το λενε...εχω ενα cbf600s...ουτε Ιταλοφιλος ειμαι ουτε Γιαπωνεζοφιλος. Και εμενα οι μοτοσυκλετες μου αρεσουν αλλα μαλλον το κολημα το εχεις εσυ...

το μηχανακι το ειδα στην εκθεση και σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου γιαλατζι....η θεση οδηγησης ειναι πανω απο τον μπροστινο τροχο, εχεις μια καρατιμονα στα χερια σου με το ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ συστημα για τους καθρεφτες , ειναι ψηλο , στενο και με 17'' τροχους.....αν οριζεις σαν motard τα μηχανακι που προηλθανα απο καποιο χωματινο μοντελο οκ παω πασο ...σε ολα τα αλλα ομως ειναι μεσα ....

και λιγο καλυτερο απο το multi να ειναι, εχει να κερασει πολυ τσαϊ σε οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει....

εχεις οδηγησει ρε συ ποτε ducati?
    ...οδηγησε ενα και θα με θυμηθεις

.. νομιζω οτι θα μαρεσε... ετσι φανταζει, δεν ειπαμε οτι ειναι 100% εφοσον δεν το εχουμε ζησει-οδηγησει...
    αρκετα στενο και με θεση μοταρντ και με τιμονι, που δινει εξαιρετικο κοντρολ σε βουνισιο και επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι πχ που μου αρεσει, ΠΟΛΥ ροπη γραμμικα απο χαμηλα... κ.α.
    οσο και να το σκιζεις εχει αλλο μοτερ που δεν καταλαβαινει τιποτα για πολλα πολλα χρονια και χιλιαδες χλμ... και πανεμορφη (καλα οχι για σενα) εμφανιση...
    Όντως δεν το έχουμε οδηγήσει αλλά η περιγραφή που κάνεις δέιχνει πως το έχεις οδηγήσει σ΄όλη την Ελλάδα με την φαντασία σου.

Θαυμάζω το πάθος σου πάντως με τα Duc.... Λίγο ακόμα και θα μ΄έψηνες να τα πουλήσω όλα, εξαιτίας των περιγραφών σου...

Γύρισα σελίδα να το ξαναδώ όμως....

και λάκισα :rotflmao: :rotflmao:

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    οπα μεγαλε ...δεν ειμαι ducatista , ducatisti πως διαολο το λενε...εχω ενα cbf600s...ουτε Ιταλοφιλος ειμαι ουτε Γιαπωνεζοφιλος. Και εμενα οι μοτοσυκλετες μου αρεσουν αλλα μαλλον το κολημα το εχεις εσυ...

το μηχανακι το ειδα στην εκθεση και σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου γιαλατζι....η θεση οδηγησης ειναι πανω απο τον μπροστινο τροχο, εχεις μια καρατιμονα στα χερια σου με το ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ συστημα για τους καθρεφτες , ειναι ψηλο , στενο και με 17'' τροχους.....αν οριζεις σαν motard τα μηχανακι που προηλθανα απο καποιο χωματινο μοντελο οκ παω πασο ...σε ολα τα αλλα ομως ειναι μεσα ....

και λιγο καλυτερο απο το multi να ειναι, εχει να κερασει πολυ τσαϊ σε οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει....

εχεις οδηγησει ρε συ ποτε ducati?
    ...οδηγησε ενα και θα με θυμηθεις
    προφανως δεν το κατεχεις το θεμα .... (ρε συ ....:rotflmao: :rotflmao: )
    συνεπως

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και λιγο καλυτερο απο το multi να ειναι, εχει να κερασει πολυ τσαϊ σε οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει....:
    Κράτα και μια πισινή...
    Με 177 κιλά χωρίς μπαταρία, λάδια και βενζίνες δεν θα το περιμένουν και στα τέσσερα.

Χώρια που με 12.4 lt ντεπόζιτο δεν θα απομακρυνθεί και πολύ.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Γύρισα σελίδα να το ξαναδώ όμως....

και λάκισα :rotflmao: :rotflmao:

[/B]

Τι να λακισεις? ... αφου εμεις σας διωχνουμε και παλι εδω εισαστε... στο section με τα Ντουκατι, αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε αφου δεν σας αρεσει καθολου? ... τσουρεκια καθε φορα μας τα κανετε με καθε θεμα Ντουκατι μοτο, Ducati αγωνες, κλπ...

αντε τραβατε παρα περα...

ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ........

γιατι εχετε , καποιοι , αυτο το πολεμικο υφος ... ( κολλημενος , υφακι κτλ )... εδω μιλαμε για ενα θεμα ... χαλαρωστε λιγο ... δεν μιλαμε για τη μοτοσυκλετα σας ..... ηρεμα ... ολοι μπορουμε να ειμαστε εριστικοι ....

Τι να λακισεις? ... αφου εμεις σας διωχνουμε και παλι εδω εισαστε... στο section με τα Ντουκατι, αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε αφου δεν σας αρεσει καθολου? ... τσουρεκια καθε φορα μας τα κανετε με καθε θεμα Ντουκατι μοτο, Ducati αγωνες, κλπ...

αντε τραβατε παρα περα...

ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ........

ιταλιανο μαφιοζοοοοο ... τα χειροτερα μηχανακια εχετε ... τα πιο αργα ... τα πιο ασχημα ... τα πιο .. τα πιο .... ....τσουρεκια ειπες ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι εχετε , καποιοι , αυτο το πολεμικο υφος ... ( κολλημενος , υφακι κτλ )... εδω μιλαμε για ενα θεμα ... χαλαρωστε λιγο ... δεν μιλαμε για τη μοτοσυκλετα σας ..... ηρεμα ... ολοι μπορουμε να ειμαστε εριστικοι ....
    επς... σας πειραζω οκ?...

εκτος βεβαια απο το ζηλιαρηδες που ειναι πραγματικοτητα...

παρτε ενα Ντουκατι να τελειωνουμε πια... οοο χουυυυ...

επς... σας πειραζω οκ?...

εκτος βεβαια απο το ζηλιαρηδες που ειναι πραγματικοτητα...

παρτε ενα Ντουκατι να τελειωνουμε πια... οοο χουυυυ...
    δεν λεω εσενα ρε τρελε ... αλλα ζηλιαριδες ειμαστε ... τουλαχιστον εγω ... μην τα ξαναλεμε ενα ss της εταιρειας σας ειναι ονειρο μοτοσυκλετιστικης χωης ... αλλα ..που τα φραγγα .......ασε που γουσταρω με τρλα και τα απριλια .... αλλη τρελα αυτη ... ειναι αυτοι οι βρωμοιταλοι , μανουλες στη πιστα ....

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF