Ποιά λες;Γαμάτη είναι η κακιά με το μαχαίρι,αυτή η kinky:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
η γκομενα παντως τα σπαει!![]()
![]()
Ποιά λες;Γαμάτη είναι η κακιά με το μαχαίρι,αυτή η kinky:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
η γκομενα παντως τα σπαει!![]()
![]()
Απο οτι βλέπω ξετρελαθήκατε με το εργάκι ..![]()
![]()
![]()
![]()
:a12: :a29:
![]()
![]()
![]()
Αμα είναι έτσι, να τους πάρουμε τηλέφωνο, να το ξαναβάλουν ..:rotflmao:
σορυ guys αλλα εγω εχω αδυναμια στις ανοιχτοχρωμες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Ποιά λες;Γαμάτη είναι η κακιά με το μαχαίρι,αυτή η kinky:a07:
οχι πως στις αλλες εχω προβλημα....ο καλος ο μυλος....![]()
και το ρωτας ρε φιλε???Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Απο οτι βλέπω ξετρελαθήκατε με το εργάκι ..![]()
![]()
![]()
![]()
:a12: :a29:
![]()
![]()
![]()
Αμα είναι έτσι, να τους πάρουμε τηλέφωνο, να το ξαναβάλουν ..:rotflmao:
![]()
Και αυτη ξανθο (τρελο) ειναι απο σποντα εγινε σκουροχρωμο για την ταινια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Ποιά λες;Γαμάτη είναι η κακιά με το μαχαίρι,αυτή η kinky:a07:
Δε ξέρω τί λέτε εσείς για τη ρεαλιστικότατη αυτή ταινία...
Όταν την πρωτοείδα πάντως μου κάλυψε αρκετά κενά γύρω από την οδήγηση μοτοσυκλέτας μέσα σε αμαξοστοιχία (το 'χα απορία)...![]()
Γιατι αμα πιαστω στα χερια με καμια που παει να μου παρει τα καλα ραπανακια απο το μαναβη ΠΩΣ νομιζεις οτι 8α λυσουμε τις διαφορες μας???Αμα δεν κανω την αναποδη τουμπα και φαει το κλωτσιδι πανω στη μοτο εν κινησει ΤΙ προσωπο 8α εχω εγω μετα στη Λα'ι'κη????
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Το Torque 2 θα γυριστή μέσα σε μετρό .. και το Torque 3 σε Φέρι μπότ..
Οι λάτρεις του είδους θα μάθουν πολλά , στα επερχόμενα επεισόδια .. STAY Tuned![]()
![]()
Εεεε zireous , you like ?![]()
εγω πολυ θα γουσταρα ομως αυτο το ασημι παπακι στο τελος :a32: :a32: :a32: :a32: :a32:
απολες τις ταινειες με μηχανες που εχω δει η μονη που μου εκανε αληθεια ηταν μια με κατι αγωνες μοτορκρος που ηταν 2 αδελφια ...δε θυμαμαι το ονομα της ταινειας......τες πα.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
"Supercross"Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω πολυ θα γουσταρα ομως αυτο το ασημι παπακι στο τελος :a32: :a32: :a32: :a32: :a32:
απολες τις ταινειες με μηχανες που εχω δει η μονη που μου εκανε αληθεια ηταν μια με κατι αγωνες μοτορκρος που ηταν 2 αδελφια ...δε θυμαμαι το ονομα της ταινειας......τες πα.![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
...με τους Carmichael ?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
απολες τις ταινειες με μηχανες που εχω δει η μονη που μου εκανε αληθεια ηταν μια με κατι αγωνες μοτορκρος που ηταν 2 αδελφια ...δε θυμαμαι το ονομα της ταινειας......τες πα.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
psema megalo i tainia!!!!!!
i ksanthia eidika pou stamatise ti mixani panw sto dentro
apo mena to klepse auto to kolpo!
tin epomeni fora pou tha ti dw i mallon pou tha tin paiksei kapoia t.v.
tha frontisw na akouw mono.....
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
ναι μαλλον αυτη ειναι που λετε εμενα μου αρεσε (καλα δεν ειναι η αγαπημενη μου ταινια απλως αυτα που εδειχνε γινοντε )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Καμμία ταινία δε συγκρίνεται με τον Pastrana, και φυσικά μόνο σε videogames κάνουμε τέτοιες μαλακίες -ειδικά άμα δεν έχεις πισίνα τίγκα στο αφρολέξ...![]()
Το μόνο που μετρούσε ήταν τα 10 δευτερόλεπτα των Monster Magnet![]()