ρε γαμωτο ας μιλησει κανενας αλλος αλλα οχι κ εσυ με το χρεπι..
τις επιδοσεις του aerox ουτε στα ονειρα σου..
ειχες περασει ποτε lifan-kazer-crypton φτιαγμενα στο 300αρι? ασε μας ρε ηλια![]()
![]()
ειχες περασει ποτε lifan-kazer-crypton φτιαγμενα στο 300αρι? ασε μας ρε ηλια![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε βρολα, μπαντιτακο, μιληστε ρε!!!![]()
![]()
ειναι δυνατον ενα διχρονο σκουτερακι να τρωει 80αρι παπι με ελευθερας εξατμιση?????
γμτ!!!![]()
εμενα βρε οζυυ δεν με ενδιαφερει να σε "τρωω" αλλα να καταλβεις πως ειναι ματαιο να τρως λεφτα για να φτιαξεις ενα διχρονο σκουτερ...![]()
δεν εχει νοημα ....που θα φτασει ποια , αντε να φτασει σ ενα πολυ καλο επιπεδο, ουτε τοτε ομως θα τρωει ενα 115 παπι...
(αν κ εγω διαφωνω με το σκεπτικο σ να εχεις το "δυνατοτερο" μηαχανημα και να τους "τρως" ολους κι ετσι...)![]()
τι να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
![]()
![]()
![]()
ρε βρολα, μπαντιτακο, μιληστε ρε!!!![]()
![]()
ειναι δυνατον ενα διχρονο σκουτερακι να τρωει 80αρι παπι με ελευθερας εξατμιση?????
γμτ!!!![]()
κι ετσι...)![]()
εχω χασει τη μιλια μου![]()
![]()
![]()
![]()
το μονο που εχω να πω ειναι οτι σας εχω ολους
με την πρωτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ περα απο τη πλακα μιλα του λιγο μπας και δωσουμε λιγο ενδιαφερον στις κοντρουλες μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
τι να πω
εχω χασει τη μιλια μου![]()
![]()
![]()
![]()
το μονο που εχω να πω ειναι οτι σας εχω ολους
με την πρωτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φαινεται απ τα μηχανακια σας ποσο κοντα ειστε στην τεχνολογια![]()
![]()
πως σου φαινεται που μηχανακια 10 ετιας και βαλε κανουν πλακα σε σημερινα προχωριμενης τεχνολογιας ?![]()
και το βασικοτερο δεν κολανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
*απανταω εδω για ευνοειτους λογους.
δεν ξερω αν με ποιανεις![]()
σε πιανω
αλλα δεν εχεις δικαιωμα να μιλας με το 400αρι σου..εδω ειναι για πιο χαμηλη κατηγορια
και ναι ενα townmate στο κατω κατω (και με 10 κυβικα λιγοτερα που ναι το δικο μου![]()
) το περνουσα
![]()
σε 115 παπι μοτερ λιφαν, εξατμιση ελευθερας, καρμπ 24 (εχει πατησει μπροστα μου krypton) του ριξα μια κολωνα..επισης αυτο ζυγιζε 80 κιλα και το δικο μου ζυγιζει 100.. κ ριχνω και μια 15αρα κιλα στον αλλον..
μονο που αυτος σε αντιθεση με σενα το βουλωσε μετα![]()
:rotflmao: :rotflmao:
αυτο το παπι πατησα..
http://www.youtube.com/watch?v=iprjXPx6M4E
(πολυ καγκουρας..δεν φαινεται γαμωτο ολοκληρο)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
η δικια μου βγαζει πρασινη φλογα!!![]()
της εχω βαλει γυρω γυρω απο το τελικο μια χαλκινη ροδελα![]()
εξου και το πρασινο χρωματακι...![]()
εμενα εννοειται πως δεν πεταει φλογιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στο αποτομο κλεισιμο του γκαζιου κανει σκασιματα μονο..
elias τι τελικη εχει το παπι σου?
elias τι τελικη εχει το παπι σου?εσενα πεταει λαδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαρηκες?? :a31: :a31:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι τελικη?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
elias τι τελικη εχει το παπι σου?![]()
εμενα δεν εχει κοντερ ρε μλκ που να ξερω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a53: :a53: :a53: :a53:
και μας βρομιζει το τοποΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
εσενα πεταει λαδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι βρωμογκαζο τι να κανουμε
αλλα κατι παπακια τα ταπεινωνει![]()
![]()
ναι προσκυνουν το υπερτατο σκουτερακι σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ειναι βρωμογκαζο τι να κανουμε
αλλα κατι παπακια τα ταπεινωνει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααα και βεβαια χαρηκα..:a31:![]()
υπερτατο μπορει να μην ειναι αλλα τα παπια τα περναει![]()