Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
προφανως δεν το κατεχεις το θεμα .... (ρε συ ....:rotflmao: :rotflmao: )
συνεπως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπ! τι εχουμε εδω;
...αλλος ενας αυτοχριζομενος ''φωστηρας'' - ξερολας που εφαρμοζει την γνωστη μεθοδο ''hit and run...'' τουτεστιν , πρωτα αμολαω την παπαρια μου και μετα κανω τον Κινεζο.....
αντε χαιρετισματα και καλα μυαλα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ωπ! τι εχουμε εδω;
...αλλος ενας αυτοχριζομενος ''φωστηρας'' - ξερολας που εφαρμοζει την γνωστη μεθοδο ''hit and run...'' τουτεστιν , πρωτα αμολαω την παπαρια μου και μετα κανω τον Κινεζο.....
αντε χαιρετισματα και καλα μυαλα...![]()
KTM 660 SMC , KTM DUKE κ.τ.λ. δυο μονο ετσι στα γρηγορα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador αν οριζεις σαν motard τα μηχανακι που προηλθανα απο καποιο χωματινο μοντελο οκ παω πασο [/B]
βρες εσυ τις χωματινες version και ελα να μου μιλησεις ......
για να καταλαβεις κατι .. εδω μεσα ειναι φορουμ οπου γραφουν ανθρωποι που αγαπουν την μοτοσυκλετα .... προκλητικοι χαρακτηρισμοι οπως ...αλλος ενας αυτοχριζομενος ''φωστηρας'' - ξερολας που εφαρμοζει την γνωστη μεθοδο ''hit and run...'' τουτεστιν , πρωτα αμολαω την παπαρια μου και μετα κανω τον Κινεζο......
ταιριαζουν σε ανθρωπους που δεν στηριζονται απο οποιοδηποτε α) φιλικο , β) συγγενικο ή γ)αντιθετου φιλου περιβαλλον και η μονη τους συντροφια ειναι το πληκτρολογιο και μια γαματη συνδεση στο ιντερνετ ... οσο για την αγαπη τους στη μοτοσυκλετα αποδεικνυεται απο τις γνωσεις τους .......τωρα οσον αφορα τα α και β θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω αλλα ... συγγνωμη.... πιθανοτατα θα βρωμανε και τα ποδια σου οποτε ... δεν μπορω να σε βοηθησω .... για το γ πηγαινε παρε μια εφημεριδουλα .. στις τελευταιες σελιδες εχει κατι τηλεφωνα καποιων κυριων ... μην ντρεπεσαι ... παρε τηλεφωνο ... αν δεν ξερεις τι να κανεις .... θα σου πουν εκει ....
γαμ@τε γιατι χανομαστε ............δεν θα μας μεινει σταλια μυαλο ........
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
στο να εξαγεις συμπερασματα εισαι πολυ καλος...ασε που βλεπω οτι εχεις εντρυφησει στο θεμα περι μοναξιας :a31: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
KTM 660 SMC , KTM DUKE κ.τ.λ. δυο μονο ετσι στα γρηγορα ....
βρες εσυ τις χωματινες version και ελα να μου μιλησεις ......
για να καταλαβεις κατι .. εδω μεσα ειναι φορουμ οπου γραφουν ανθρωποι που αγαπουν την μοτοσυκλετα .... προκλητικοι χαρακτηρισμοι οπως ...αλλος ενας αυτοχριζομενος ''φωστηρας'' - ξερολας που εφαρμοζει την γνωστη μεθοδο ''hit and run...'' τουτεστιν , πρωτα αμολαω την παπαρια μου και μετα κανω τον Κινεζο......
ταιριαζουν σε ανθρωπους που δεν στηριζονται απο οποιοδηποτε α) φιλικο , β) συγγενικο ή γ)αντιθετου φιλου περιβαλλον και η μονη τους συντροφια ειναι το πληκτρολογιο και μια γαματη συνδεση στο ιντερνετ ... οσο για την αγαπη τους στη μοτοσυκλετα αποδεικνυεται απο τις γνωσεις τους .......τωρα οσον αφορα τα α και β θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω αλλα ... συγγνωμη.... πιθανοτατα θα βρωμανε και τα ποδια σου οποτε ... δεν μπορω να σε βοηθησω .... για το γ πηγαινε παρε μια εφημεριδουλα .. στις τελευταιες σελιδες εχει κατι τηλεφωνα καποιων κυριων ... μην ντρεπεσαι ... παρε τηλεφωνο ... αν δεν ξερεις τι να κανεις .... θα σου πουν εκει ....
γαμ@τε γιατι χανομαστε ............δεν θα μας μεινει σταλια μυαλο ........
λοιπον, φωστηρα για την ημιμαθεια εχεις να πεις κατι?
πιανεσαι αδιαβαστος βρε κουτο....εσυ που αγαπας τις μοτοσυκλετες;![]()
ακου λοιπον:
καποτε η ΚΤΜ εβγαλε ένα μηχανακι που λεγόταν 620 GS....αυτο λοιπον ειχε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια χαρακτηριστικα με το 620 Competoition που ηταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χωματινο μηχανακι....η μονη τους διαφορα ηταν η προσθηκη εξοπλισμου δρομου στο gs...παραλληλα βγηκε και το πρωτο DUKE....το οποιo ειχε πλαισιο και κινητηρα απο τα GS/Competition.
Ακριβως τα ιδια ομως!!!
...αλλαζαν μονο η μασκα , οι 17'' τροχοι , το μπροστινο δισκοφρενο, οι αναρτησεις, και ο επιπλεον εξοπλισμος δρομου....να φανταστεις ηταν ΤΟΣΟ ιδια που ακομα και η γωνια καστερ και το τρεϊλ(ελπιζω να ξερεις τι ειναι...) ηταν ΙΔΙΑ με τα χωματινα μοντελα και μονο το μεταξονιο ειχε μειωθει απο τα 1510mm στα 1480mm...καταλαβες ελπιζω τι εννοω οταν μιλαω για παπαριες...
Απο τοτε μεχρι και σημερις, τα πλαισια των μονοκυλινδρων ΚΤΜ εχουν υποστει ελαχιστες αλλαγες...γενικα τα motard μοντελα προερχονται απο τα αντιστοιχα χωματινα με την γνωστη τακτικη μετατροπης με 17'' ζαντες και δισκοφρενο μεγαλυτερης διαμετρου...
Το 660 smc που αναφερεις εχει κινητηρα με μεγαλυτερη διαμετρο προς διαδρομη 102 X 80 και εχει προκυψει απο το 625 sxc (ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) ...ακομα και οι αναρτησεις ειναι οι ιδιες με -10mm διαδρομη για το motard...
Το μονο motard μηχανακι της ΚΤΜ που δεν εχε ομοιοτητες με τα πρωτα 620 και γενικα με τα μεγαλα ΧΩΜΑΤΙΝΑ μονοκυλινδρα, ειναι το καινουργιο lc4 690 που εχει εντελως νεο πλαισιο και κινητηρα....ολα τα αλλα δυστυχως για εσενα εχουν προκυψει απο τα πρωτα ΧΩΜΑΤΙΝΑ μοντελα της ΚΤΜ ....![]()
...κατα τα αλλα
ειχες πει...προφανως δεν το κατεχεις το θεμα .... (ρε συ .... )
γαματε γιατι δεν θα μας μεινει σταλια μυαλο...συμφωνω...εσενα το δικο σου που πηγε?
ναι τα παλιοντουκατιΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
![]()
Τι είπες τώρα?????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
ναι τα παλιοντουκατι![]()
σιγα ... και εγω το κανω με το kawasaki μου ...![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador ...........
[B]QUOTE]
αν αυτο σε κανει να ηρεμησεις και να μας αφησεις να γουσταρουμε την πλακα μεταξυ μας .... ενταξη μου την ειπες ... ME το δικο σου σκεπτικο ομως ολα τα τροχοφορα ειναι καρα , γιατι το καρο (μαλλον) ηταν το πρωτο τροχοφορο , ολα απο εκει ξεκινησαν ...θα μας αφησεις ησυχους τωρα ?????
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador ...........
QUOTE]
αν αυτο σε κανει να ηρεμησεις και να μας αφησεις να γουσταρουμε την πλακα μεταξυ μας .... ενταξη μου την ειπες ... θα μας αφησεις ησυχους τωρα ?????
ναι φιλαρακο, αλλα δεν ειχα προθεση να ενοχλησω κανεναν ξερεις...ειμαι αρκετο καιρο εδω μεσα και εχω καταλαβει οτι το πιο ανουσιο πραγμα ειναι οι διαμαχες πισω απο τα πληκτρολογια...
παρ ολα αυτα, ακομα και στο ψηφιακο αυτο περιβαλλον καλο ειναι να σεβομαστε ο ενας τον αλλον...αν μη τι αλλο οτι γραφω το τεκμηριωνω και το σημαντικοτερο, οταν δεν ξερω δεν μιλαω... ποτε δεν εχω αναφερθει απαξιωτικα για κανεναν...εκτος και αν με προκαλεσουν....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ναι φιλαρακο, αλλα δεν ειχα προθεση να ενοχλησω κανεναν ξερεις...ειμαι αρκετο καιρο εδω μεσα και εχω καταλαβει οτι το πιο ανουσιο πραγμα ειναι οι διαμαχες πισω απο τα πληκτρολογια...
παρ ολα αυτα, ακομα και στο ψηφιακο αυτο περιβαλλον καλο ειναι να σεβομαστε ο ενας τον αλλον...αν μη τι αλλο οτι γραφω το τεκμηριωνω και το σημαντικοτερο, οταν δεν ξερω δεν μιλαω... ποτε δεν εχω αναφερθει απαξιωτικα για κανεναν...εκτος και αν με προκαλεσουν....![]()
ομποοοοο...... ζαλαδα εισαι ... δεν εισαι σε κανα αλλο φορουμ γραμμενος να βρεις κανεναν εκει να τα πειτε ????
εσυ δεν εισαι καπου αλλου γραμμενος να παραθεσεις τις γνωσεις σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ομποοοοο...... ζαλαδα εισαι ... δεν εισαι σε κανα αλλο φορουμ γραμμενος να βρεις κανεναν εκει να τα πειτε ????
μου αρεσει που αγανακτεις ρε φιλε κιολας!
anyway, μαλλον θες να εχεις τον τελευταιο λογο ...αντε πες τον και χαιρετισματα αδερφε...![]()
ο τυπακος που παει ταπα με το hypermotard και χαιρεταει και με το ενα χερι, δεν ειναι και κανας τυχαιος, ειναι ο ruben xaus!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"