ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Χρονια Καλα και Πολλα και Οπως τα Θες, Με Χλμ Οπως τα Θες!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Χρόνια πολλά και καλά!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Στρατηγέ μου πολύχρονος ρε κι ότι επιθυμέις !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε μου τα 'πες αυτά κουφάλα![]()
![]()
![]()
Όπως και αρκετοί άλλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
By the way, μόλις συνειδητοποίησα οτι είσαι γεννηθείς το Summer of 69![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χρονια πολλα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
@Tsakalaki Ο μελλοντικός κουνιάδος rsp, λόγω του μικρού της ηλικίας του, με φωνάζει γέρο. Η καλή του αδελφή, που αποφασίσαμε να δώσουμε όρκο αιώνιας πίστης, σε αντίδραση στον χλευασμό του αδελφού της, του ανταπαντάει αποκαλώντας με πιτσιρίκο (τώρα πιο από τα δύο ισχύσει;;;![]()
)
@πάκταιν δεν το διατυμπανίζουμε ρε Ηλία... σε περίπτωση που έχει δίκιο ο rsp![]()
![]()
Σε άλλο φόρουμ πρόσφατα, έγινε συζήτηση για το χαιρετισμό μεταξύ οδηγών μοτοσικλετών. Πολλές οι απόψεις, αλλά η επικρατέστερη αυτή που λεει ότι ο χαιρετισμός προκύπτει από την αποδοχή πως μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την μοτοσικλέτα. Οι ευχές όλων σας, από εσάς που γνωρίζω προσωπικά και από εσάς που γνωρίζω με μόνο με κάποιο handle name μέσω ενός φόρουμ, απλά με κάνουν ακόμα πιο σίγουρο για την πεποίθηση που έχω, πως ένα απλός κοινός (δίτροχος) παρονομαστής μπορεί και ‘βγάζει’ τον καλύτερο εαυτό μας, την ανθρωπιά μέσα σε μια καθημερινότητα που υστερεί πολύ σε αυτό.
Και πάλι ευχαριστώ όλους σας.