Νομίζω το έχω ξαναπεί το σκηνικό...
Με ενα saxo αν θυμάμαι καλά , τούμπανο που έκανε 3 το βράδυ σφήνες μπροστά απο το Πεντάγωνο στην Μεσογείων.
Εκεί λοιπόν ακολουθούσα με το DR και πήγαινα ήρεμα στην δεξιά...βαριόμουν να οδηγήσω που λέμε αλλά με 100% επαγρύπνηση καθότι ήταν και περιέργες ώρες για Παρασκευή βράδυ.
Μπροστά ΧΧ με ενα τύπο , όπου το ΧΧ είχε χαθεί απο κάτω του... για τέτοιο τέρας μιλάμε. Το ΧΧ μαύρο σαν το χάρο και ο τύπος σαν ντουλάπα όρθια πάνω του.
Εκείνη την στιγμή μπαίνει σφήνα μπροστά του το Saxo και έκανε διάφορες μαλακίες με κάτι τσόλια ξανθά μέσα (κλασσική εικόνα) και τους δύο τύπους μπροστά , μάλλον ζαλισμένους...
Κάτι φώτα τους παίζει , κάτι κόρνες ό τύπος με το ΧΧ... τίποτα αυτοί... πάνε και ξαναχώνονται μπροστά του του κάνουν κωλοδάχτυλο και (για κακή τους τύχη)σταματούν στο φανάρι λόγω κίνησης ακριβώς στην είσοδο (τότε) του Πενταγώνου.
Ο τύπος κατεβαίνει απο το ΧΧ και κάνω στην άκρη γιατί κάτι μου λέει οτι θα παιχτεί φάση...
Ε λοιπόν βλέπω την ΝΤΟΥΛΑΠΑ να βγάζει το κράνος του και να βγαίνει ενα ξυρισμένο κρανίο με μούσι που περισσότερο προς bulldog-rotweiler έμοιαζε... αρπάζει τον ένα απο την θέση του οδηγού απο τα μαλλιά και τον βγάζει όλο απο το παράθυρο με το ένα χέρι![]()
!!!
Ο τύπος να έχει τρομάξει, οι άλλες πίσω μούγκα και ο συνοδηγός με το που πάει να βγεί έξω και τον κοιτάει το "τέρας" ξαναμπαίνει μέσα... Εμένα εντωμεταξύ κόντεψε να μου φύγει το τιμόνι απο τα χέρια, απο τα γέλια που είχα ρίξει στο σκηνικό πιο πίσω.
Τον έχει σηκώσει λοιπόν στο ένα χέρι , με την "πάπια" του χεριού του όπως λέμε τον μύωνα, να έχει γίνει κάτι απο μικρό πεπόνι απο το πρήξιμο. Τον πάει απέναντι ενώ τα πόδια του χτύπαγαν στον αέρα (μιλάμε να έχω πέσει απο την σέλα απο τα γέλια εδώ!!) και να τον παραδίδει στο απέναντι περιπολικό....
Το σκηνικό κράτησε 2-3 λεπτά. Οχι παραπάνω...
Είπαμε... δεν ξέρεις τι κυκλοφορεί.. και εκείνοι που το παίζουν μάγκες δεν ξέρουν τι μπορεί να τους περιμένει την επόμενη μέρα.
Gandalf