Καλημέρα!![]()
Πόσα μπορεί να βγάζουν οι αντιπροσωπίες / καταστήματα από την πώληση μιας μοτό...?
π.χ. ένα KTM 640 LC4 Enduro έχει περίπου 7.000 euro... Πόσο κέρδος θα έχει ?
![]()
Καλημέρα!![]()
Πόσα μπορεί να βγάζουν οι αντιπροσωπίες / καταστήματα από την πώληση μιας μοτό...?
π.χ. ένα KTM 640 LC4 Enduro έχει περίπου 7.000 euro... Πόσο κέρδος θα έχει ?
![]()
Δεν ξέρω πόσα βγάζουν αλλά σίγουρα βγάζουν από την μύγα ξύγκι.:smilea:
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Άλλο κέρδος έχει η αντιπροσωπεία και άλλο το κατάστημα(που αγοράζει από την αντιπροσωπεία.)
Υπολόγισε για τα μαγαζιά,περίπου ένα 14%,ανάλογα την εταιρεία.
Φρίκη!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Σκέφτομαι πόσσα δώρα δίνουν (τα μαγαζιά κυρίως... σε πλήθος, όχι ποιότητα) και ανατριχιάζω με τη σκέψη ότι όχι μόνο τα ένω πληρώσει - αλλά και με το παραπάνω !!![]()
Λιγα εως παρα πολυ λιγα....απο την πωληση καινουργιων μηχανων.
Βγαζουν απο τα σερβις και τα αντλκτκα που πουλανε και τισ μτχρσμνς μοτο.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό, το ίδιο ισχύει και για τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Φαντάζομαι όμως οτι όσοι εμπορεύονται μηχανάκια παραεισαγωγής θα έχουν μεγάλο κέρδος αν κρίνω απ'τα δώρα που κάνουν.
![]()
Στα V-strom πάντως το κέρδος του εμπόρου πρέπει να είναι πάνω από 1000 ευρώ, σύμφωνα με μια σχετική συζήτηση που είχε γίνει παλαιότερα......![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
'Ενα Jameson με πάγο...
δεν νομίζω και εγώ να βγάζουν λίγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
ειδικά αν αναλογιστούμε τις μεγάλες διαφορές στις τιμές των παραεισαγωγής.....λογικά οι παραεισαγωγής συμπιέζουν το κέρδος τους για να κερδίσουν πωλήσεις....άρα αν σκεφτούμε οτι σε μεσαία μοντέλα πωλούν 500-700 περίπου ευρώ κάτω...
εγώ το κόβω η αντιπροσωπεία να βγάζει κανα 1000ρικο σε μεσαια μοντέλα ....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Σιγουρα σε ενα ss 1000 κυβικων πανω απο ενα χιλιαρικο.Περιπου 1500.
Παντα για καινουργια μηχανη.
Στα αμαξια ειναι 600 ευρω.
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
γιατι πολλα ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Υπολόγισε για τα μαγαζιά,περίπου ένα 14%,ανάλογα την εταιρεία.
Φρίκη!![]()
Ε δεν ειναι και λιγα!Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
γιατι πολλα ειναι?![]()
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Είναι πολύ λίγα.Αν φανταστείς ότι το κέρδος τους πέφτει σημαντικά λόγω δώρων(μόδα που την ξεκίνησαν οι μεγαλοκαρχαρίες),τότε ένα μαγαζί πρέπει να πουλάει τουλάχιστον 10-15 μηχανάκια το μήνα,για να μπορεί να είναι βιώσιμο σαν επιχείρηση.
Ειδικά στην περίπτωση ανταλλαγής,έτσι και δεν πουληθεί το παλιό μηχανάκι,ο μαγαζάτορας θα πρέπει να το γρασσάρει και να το περάσει υπόθετο.
Βάλε τώρα και το οικονομικό στριμωξίδι τού κόσμου,τίς παράλογες απαιτήσεις πολλών πελατών και δένει το γλυκό.
Έχω φίλο με μαγαζί και τα έχω δεί.Γίνονται φοβερά πράγματα,παιδιά.Άσ' τα να παν.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Σωστά!!!!
Έπρεπε να μας κάνουν δώρο την μηχανή και να μας δίνουν και τις βενζίνες του επόμενου χρόνου απο την τσέπη τους....
Επίσης να διαμαρτηρηθούμε που πάμε στα μαγαζιά με τα ρουχα και πληρώνουμε, στις ταβέρνες θα έπρεπε να ήταν όλα κερασμένα απο τον ταβερνιάρη κλπ κλπ....
Σε καθεστώς ελευθερου εμπορίου συζητάμε για το περιθώριο κερδών του εμπόρου, σε ένα είδος που δεν είναι βασικό για την διαβίωσή μας;
Ρε πάτε καλά;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Ε δεν ειναι και λιγα!
για υπολογισε μεσα στο 14%..
- λειτουργικα εξοδα [νοικια, φωτα, νερα, τηλεφωνα, μισθους, ικα, κτλ]
- νεκρο στοκ
- αγορα στοκ
- εξοδα διαφημισης
- αναλωσιμα-ανταλλακτικα [γραφειων κ σερβις]
- πληρωμες προμηθευτων
- ανοιγμα στην αγορα [επιταγες πελατων, κανονια]
κ ποσα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα
δεν ειναι ολα τοσο απλα ρε παιδια.
Ενταξει δεν λεει κανεις οτι πεινανε, αλλα στην τελικη μαγαζια ειναι. Δηλαδη στα δικα μας μαγαζια δουλευουμε για την ψυχη που θα παραδωσουμε;
![]()