Πολύ ωραίες φωτό..![]()
Η πιστούλα φαίνεται καλή,στο χωμάτινο πρέπει να 'γινε μακελειό!
![]()
Κόψανε τον αγώνα στην Πάτρα φέτος..![]()
Πολύ ωραίες φωτό..![]()
![]()
στη 2η σελιδα η τελευταια φωτα ειναι μια κοπελια που λεγεται Λενα Αγελαδοπουλου..συγχωριανη μου..αγωνιζεται με ΚΤΜ 560 smr (με το νουμερο 53) και ειναι καληηηη! keep going![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Eiναι απιστευτο το ποσο εκτος ρυθμου βγαζει τα παιδια αυτα το χωματινο κομματι....Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πολύ ωραίες φωτό..![]()
![]()
![]()
Γλιστραει απιστευτα και πρεπει στην κυριολεξια να μαντευεις ( αφου εχουν βγει στο ασφαλτινο τεραιν) ποτε τα λαστιχα σου εχουν ξανα προσφυση ..
![]()
Παίχτηκε κάτι? Ακουσες γιατί τον κόψανε? Την πίστα στα Βραχνέικα δε λες? Γενικά νομίζω την έχουν για καλή πίστα έτσι δεν είναι? Αν μπορείς πες μου γιατί με ενδιαφέρει σοβαρά η προοπτική αγώνες μοταρ..Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
Καταλαβαίνω οτι είναι παπ&ρι..Σαν θεατής το λέω..σφαγή λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Eiναι απιστευτο το ποσο εκτος ρυθμου βγαζει τα παιδια αυτα το χωματινο κομματι....![]()
Γλιστραει απιστευτα και πρεπει στην κυριολεξια να μαντευεις ( αφου εχουν βγει στο ασφαλτινο τεραιν) ποτε τα λαστιχα σου εχουν ξανα προσφυση ..
![]()
![]()
![]()
Ναι αυτή την πίστα λέω..Αν για τους αγωνιζομενους είναι καλή πίστα δεν ξέρω..Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Παίχτηκε κάτι? Ακουσες γιατί τον κόψανε? Την πίστα στα Βραχνέικα δε λες? Γενικά νομίζω την έχουν για καλή πίστα έτσι δεν είναι? Αν μπορείς πες μου γιατί με ενδιαφέρει σοβαρά η προοπτική αγώνες μοταρ..![]()
Δεν ξέρω γιατί την κόψανε..![]()
Να μην τα βρήκαν με τον ιδιοκτήτη..;να μην τους κάνει..;να μην τους ικανοποιούσε η προσεύλεση..; (το τελευταίο δεν πρέπει να παίζει,παντα φίσκα ήτανε)..Ιδέα δεν έχω..
Περισότερο δεν μπορώ να σε διαφωτίσω..
(αν σε ενδιαφέρουν οι αγώνες μπορείς να κάνεις μια επαφή με ανθρώπους του χώρου εδώ..)