εγω με τα λεφτα της πορτοκαλι κουραδας :rotflmao: :rotflmao: θα επαιρνα κατι τετοιο..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB..._promot_widget
![]()
εγω με τα λεφτα της πορτοκαλι κουραδας :rotflmao: :rotflmao: θα επαιρνα κατι τετοιο..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB..._promot_widget
![]()
Υπαρχουν και πιο φτηνα απο αυτο. Τι να το κανεις ομως, να το πας στα Μεγαρα;
Τα NR ηταν μεγαλο παραμυθι ειδικα για τις ευθειοκαμπυλες τους και αλλες εργοστασιακες ιστοριες για αγριους. Πραγματικα Honda ειναι τα αγωνιστικα του '60, ακουσα ενα CR110 κι ενα CR72 το Σαββατο να μαρσαρουν και μου εφυγε το σ&^*ο.
Ενα εξακυλινδρο του '60 REPLICA εχει, αν το πετυχεις πουθενα γυρω στα 500 χιλιαρικα και αν ενα γνησιο 250 τετρακυλινδρο RC164 εφτασε περισυ στα 600,000 και ο τυπος δεν το πουλησε...
Γνησιο μηχανακι με ιστορια τυπου Hailwood δεν βγαινει ποτε στην αγορα και τελευταια φορα που αλαξε χερια ενα ηταν αρκετα πανω απο εκατομμυριο.
![]()
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
Οσο για την Agusta, εκεινη την εποχη στο δρομο εδινε μονο τα "παπια" της για να μην μπορεσει κανενας ιδιωτης να ανταγωνιστει τα εργοστασιακα τετρακυλινδρα. Κλασσικο παραδειγμα κομπλεξικης διοικησης. Τελος παντων, τα μηχανακια εκεινης της εποχης ειναι πολυ ακριβοτερα απο τα σημερινα και το νουμερο του Agostini βεβαια εχουν ενα σκασμο λεφτα, παντως σιγουρα λιγοτερα απο Honda.
To NR παντως εχει "χασει" λεφτα απο τοτε που βγηκε. Με 70,000 βρισκεις οτι ωρα θελεις ενω με 16,000,000 τοτε που βγηκε αγοραζες πολλα πραγματα. Αν ειχε 100-150 χιλιαρικα θα αξιζε τον κοπο. Ενα RC45 εχει 70 χιλιαρικα σημερα αν εχει κανενα HRC κιτ επανω. Και πολυ καλυτερο μηχανακι κατα τη γνωμη μου, οπως και το RC30.
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
μερικα ΖΧ12 παντως παιζουν στα 330+Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Αλήθεια το ZZR 1400 τι τελική έχει;![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μην ξεχνάμε την hayabusa στην προ κόφτη εποχή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_sin
ε όχι και η γρηγοροτερη,
και η ΖΧ-12, στα 312 είχε σταματήσει![]()
:a31:
τι συγκρινεται τωρα ρε παιδες...![]()
κατσε ρε..κ αυτες ενδοξες μηχανες ειναι με μεγαλη ιστορια![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
αλλα καμια σχεση με την εν λογω μηχανη....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κατσε ρε..κ αυτες ενδοξες μηχανες ειναι με μεγαλη ιστορια![]()
![]()
θα μου συγκρινεις 1000cc με 1200 και 1300....![]()
να που συγκρινονται μερικες φορες![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
κακως....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
να που συγκρινονται μερικες φορες![]()
![]()
![]()
αφου αντεχουν τη συκριση (οχι μεγαλη..μην το ξεφτυλισουμε)![]()
μες την πιστα μαλλον οχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αφου αντεχουν τη συκριση (οχι μεγαλη..μην το ξεφτυλισουμε)![]()
στο grand canyon ..........maybe
![]()
εμαθες και το grand canyon..
τεσπα..παω αλλου να σπαμμαρω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα απ τ ανεκδοτα να συνεχισουμε το εργον μας αγορι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εμαθες και το grand canyon..
τεσπα..παω αλλου να σπαμμαρω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μου πεις και πως εγραψες στην εκθεση...![]()