Ωραίοι!!
Κάτι άσχετο,έχετε να προτείνετε κάποια σχολή στην Αθήνα
για πρώτη επαφή με το άθλημα?
Ωραίοι!!
Κάτι άσχετο,έχετε να προτείνετε κάποια σχολή στην Αθήνα
για πρώτη επαφή με το άθλημα?
Πολυ καλη προσπαθεια μπορω να πω. Αν δε δουλευω θα περασω σιγουρα μια βολτα να δω τι γινεται, αν θα βουτηξω ειναι αλλη υποθεση..χαχαχαχα
Γενικά καλό θα ήταν να υποστηριχθεί η προσπάθεια.
Σάββατο είναι, Ιούνιο θα είναι, δίπλα στην θάλασσα θα είμαστε, αντι να πάμε για καφέ κάπου αλλού, ας πάμε μια βολτίτσα προς την παραλία.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και που να σου πω οτι το βράδυ θα έχει και Θερινο κινηματογράφο με διάφορα έργα που έχουν να κάνουν με την θαλασσα και την κατάδυση (Η μόνη διαφορά είναι ότι θα γίνει δίπλα στη θάλασσα πάνω στην άμμο και αντί για καρέκλες θα έχει ξαπλώστρες.... :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Γενικά καλό θα ήταν να υποστηριχθεί η προσπάθεια.
Σάββατο είναι, Ιούνιο θα είναι, δίπλα στην θάλασσα θα είμαστε, αντι να πάμε για καφέ κάπου αλλού, ας πάμε μια βολτίτσα προς την παραλία.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε...Golden στο Village το κάναμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμεις που δεν ειμαστε δυτες
πως μπορουμε να βοηθησουμε/ενισχυσουμε την προσπαθεια αυτη ??
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
ε αμα εχει και εργακια τοτε θα ερθω σιγουρα.....χμμ τι ωρα θα βαλετε το απεραντο γαλαζιο??? ευκαιρια να το δω αλλη μια φορα.....χαχαχαχαχα
Το πρόγραμμα με τις ταινίες θα ανακοινωθεί σύντομα....Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
ε αμα εχει και εργακια τοτε θα ερθω σιγουρα.....χμμ τι ωρα θα βαλετε το απεραντο γαλαζιο??? ευκαιρια να το δω αλλη μια φορα.....χαχαχαχαχα![]()
![]()
@airamhag: όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να στείλει email στην φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί του σύντομα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
Πολυ καλη προσπαθεια μπορω να πω. Αν δε δουλευω θα περασω σιγουρα μια βολτα να δω τι γινεται, αν θα βουτηξω ειναι αλλη υποθεση..χαχαχαχα
Μάλλον στα ποπ-κορν σε βλέπω να βουτάς εσένα και όχι στη θάλασσα![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
οχι βρε συ δε λεει στα ποπ κορν...ασε που κανω διαιτα...( λες να μη μου χωραει η στολη???? )![]()
![]()
![]()
![]()
οχι βρε συ δε λεει στα ποπ κορν...ασε που κανω διαιτα...( λες να μη μου χωραει η στολη???? )![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα βρε πως κάνεις έτσι για μερικά κιλά![]()
Θα φροντίσω εγώ προσωπικά να σου βρούμε στο μέγεθος σου![]()
Ε ρε έπεσαν τα μεγάλα μέσα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
εμ βεβαια..οποιος εχει τα μεσα κοβει και ραβει στα μετρα του....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ομως που τελικα η στολη μου κανει...οποτε γλυτωσες και τον εξτρα κοπο...αντε παλι σου φεξε...το γλυτωσες το τρεξιμο...
εμ βεβαια..οποιος εχει τα μεσα κοβει και ραβει στα μετρα του....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ομως που τελικα η στολη μου κανει...οποτε γλυτωσες και τον εξτρα κοπο...αντε παλι σου φεξε...το γλυτωσες το τρεξιμο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ…… τότε τα λέμε 23 Ιουνίου………. εεεεεε??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε αφου μου το λες με τοσο ωραιο τροπο δε μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου......23 ιουνιου λοιπον ολοι στον αστερα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ…… τότε τα λέμε 23 Ιουνίου………. εεεεεε??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα ποκ κορν θα εχει ?????![]()
![]()
![]()
ε αφου μου το λες με τοσο ωραιο τροπο δε μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου......23 ιουνιου λοιπον ολοι στον αστερα.....
τελικα ποκ κορν θα εχει ?????![]()
![]()
![]()
Για σένα προσωπικά κάτι θα κάνουνε![]()
![]()