Σελίδα 35 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 25303132333435363738394045 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    dld an esena sou elege kapoios (me sovaro ifos)
    oti prepei i anthrwpotita na dwsei to megalitero varos stin anaptiji pirinikwn oplwn (or oti allo) giati erxode oi ejwgioinoi na mas katalavoun
    tha kathosoun na sizitiseis sovara mazi tou?

to oti kapoioi exoun mia apopsi peri iparjis enw kapoioi alloi lene oti den jeroun ti akrivos paizei den simainei oti oi prwtoi exoun dikio...

kaname tin agnia thriskia...
    an mou elege ti?
    :rotflmao: :rotflmao:

giati iste toso malakes megalomanis?
    pios 8a mas elege pote kati tetio?

giati vazete tin 8esi sas se ipoti8emenes kiries 8esis pou 8a ftasete se simio na krinete to kalo tis an8ropotitas?

re psonares xalaroste ligo

emena ke esena den 8a mas elege kanis tipota
    ke oti itan na gini 8a ginotan en agnia mas ke genika afto 8eloun gia mas na pistevoume stin agnia na zoume en agnia mas

afto kani ke i 8riskia ke i oloi i politiki peri 8eou
    mas kani na exoume terasties posotites agnias

ke mesa apo psefto dilimata tou kolou den 8a vroume akri

kala gamato afto me tous eksogioinous...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ΑνΩριμο Μελος Το avatar του/της pimenas

This is god

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	god.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	26,9 KB 
ID:	87855

Re: This is god

Αρχικά δημιουργήθηκε από pimenas
    .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

na mia apopsi

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    ama uparxei theos pantws ton dikaiologw....

otan eftiake ton anthrwpo itan kourasmenos!!!!
    den 8eloume na anarotiese 8eloume tin dilosi sou tou ti ine 8eos ke peta epitelous afto to vivlio apo8egmaton..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    sorry
    rwtas ti einai o theos

ama iksera tha sou elega
    ama matheis pes mou

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Εγώ σε αυτήν τη συζήτηση τις παρωπίδες τις βλέπω στην άλλη πλευρά.Δεν με πειράζει που κάποιος δεν πιστεύει , και εγώ δεν πίστευα για μεγάλο διάστημα της ζωής μου, αλλά η απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζεται αυτούς (τους λίγους στην πραγματικότητα) που πιστεύουν ανατρέπει τα κλισέ για θρησκόληπτους και ελεύθερα πνεύματα. Βλέπω έναν Cpt. Haddock να υποτιμάει συνέχεια τις απόψεις της Mairas. Ενοχλεί τόσο που κάποιους δεν μας ικανοποιεί αυτό που μας σερβίρουν σαν δεδομένο και ψάχνουμε το κάτι παραπάνω?

Tα έχεις μπλέξει λίγο...Αυτό που μας σερβίρουν ως δεδομένο ΕΙΝΑΙ η ύπαρξη του θεού κι όχι το αντίθετο!
    "Πίστευε και μη ερεύνα" λένε οι θρησκείες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

Tα έχεις μπλέξει λίγο...Αυτό που μας σερβίρουν ως δεδομένο ΕΙΝΑΙ η ύπαρξη του θεού κι όχι το αντίθετο!
    entaksi ala ti ine 8eos gia sena?

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    entaksi ala ti ine 8eos gia sena?
    i ti den ine 8eos an to 8es

AFRO Mε προκαλείς και θέλω να πάω για ύπνο...

kati tetoio soy kanei?

boinger.jpg

AFRO Mε προκαλείς και θέλω να πάω για ύπνο...

kati tetoio soy kanei?

boinger.jpg

Απο τα δύο τίποτα διαλεξε και πάρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

Ώπα μεγάλε!Το "πίστευε και μη ερεύνα" δεν το λέει καμμιά θρησκεία.Είναι εφεύρεση κάποιου τάγματος-αίρεσης τού μεσαίωνα και τίποτ' άλλο.
    Πάμ' παρακάτω.

Η απάντηση στην ερώτηση "υπάρχει ή όχι Θεός" ,είναι "δεν ξέρω".Οτιδήποτε άλλο είναι για νά'χουμε να λέμε.Και βέβαια,είναι ωραίο πράγμα η κουβέντα.

Είμαστε έτσι φτιαγμένοι εμείς οι άνθρωποι που από μικρή ηλικία εκπαιδευόμαστε στη θεώρηση τού κόσμου γύρω από τον εαυτό μας.
    Εκπαιδευόμαστε να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε,να ξεχωρίζουμε ήχους,οσμές κλπ.Σιγά σιγά αποκτούμε και κρίση,μαθαίνουμε να επιλέγουμε τι μάς κάνει και τι όχι,σύμφωνα πάντα με κέντρο τον εαυτό μας.Έναν εαυτό,που χτίστηκε από τούς γονείς και τον περίγυρό μας γενικώτερα.
    Μεγαλώνοντας,ισχυροποιούμε τίς θέσεις και τα πιστεύω μας σε τέτοιο σημείο που,αν νοιώσουμε πως απειλούνται είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παν για τα υπερασπιστούμε.
    Εκτός όμως από την εκπαίδευση,που λαμβάνουμε από τίς πρώτες ώρες τής ύπαρξής μας,έχουμε και μία μοναδικότητα με την οποία γεννιόμαστε.
    Αυτή τη μαγική ώρα τής γέννησης,είμαστε ατόφιοι...αγνοί.Τι δεν θά' δινα να μάθω τι βλέπει ένα βρέφος!Έχετε παρατηρήσει πώς καρφώνονται;Τέλος πάντων
    Μετά έρχεται η διδασκαλία τού περίγυρου και τών γονέων,που λέγαμε και,αυτό το μαγικό πράγμα χάνεται σιγά σιγά.
    Η εκπαίδευση που παίρνουμε αφορά κυρίως την τόνωση τού εγωισμού μας.
    Έχω δει πολλούς γονείς να λένε στα παιδιά τους "αθώες" μαλακίες τύπου..."είσαι ο καλύτερος...ο ομορφότερος...ή είσαι ένας ηλίθιος...άχρηστος" κλπ.(Και τα δύο το ίδιο αποτέλεσμα έχουν.)
    Το παιδί,με τη σειρά του,τα καταγράφει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και ζει και πορεύεται μ' αυτά.
    Έχετε γνωρίσει άνθρωπο που,σε κάποια φάση τής ζωής του,δεν έχει επαναστατήσει με τούς δικούς του;Εγώ όχι.Και η απάντηση σ' αυτό δεν είναι ούτε η διαφορά ηλικίας ούτε το χάσμα γενεών.
    Κάτι μέσα μας δεν συμφωνεί μ' όλα αυτά.Μην μπορώντας όμως να κάνουμε και τίποτ' άλλο,βάζουμε την κεφάλα κάτω και προχωράμε,αγνοώντας ότι πάντα κάτι θα μάς φταίει.
    Μαθαίνουμε λοιπόν να σκεφτόμαστε εγωκεντρικά.Καβαλάω,ας πούμε,το μηχανάκι ή(ακόμα χειρότερα)το αυτοκίνητο και βγαίνω στο δρόμο.
    Και αφού ο δρόμος έχει κίνηση,φταίνε όλοι αυτοί οι κάφροι που είναι εμπόδια στο δικό μου δρόμο!
    Έτσι είναι...μού φταίνε οι άλλοι.Που οδηγούν σαν ηλίθιοι,που προκαλούν ατυχήματα,που δεν μ' αφήνουν να προχωρήσω,που εμποδίζουν ΕΜΕΝΑ.
    Βλαστημάω γιατί βρέχει,όταν δεν θέλω να βρέξει,γιατί η μάνα μου έφτιαξε φαγητό που δεν το γουστάρω,γιατί οι άλλοι είναι μαλάκες και δεν με καταλαβαίνουν!
    Σα σκοπό μου έχω να ταιριάξω τον κόσμο που με περιβάλλει,με ΕΜΕΝΑ.Δεν θα αλλάξω εγώ,οι άλλοι είναι λάθος και πρέπει ν' αλλάξουν.Αφού τούς το αποδεικνύω...ένα κι ένα κάνουν δύο.Τέρμα και τελείωσε!Η γνώμη μου είναι ΑΥΤΗ και συμφωνώ απολύτως μαζί μου.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί,σ' αυτήν εδώ την κουβέντα,αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι μιλάνε κάπως έτσι.ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
    Δεν εξαρτώνται όλα από μάς παιδιά.Δεν ξέρω τι στο διάλο έχουμε έρθει να κάνουμε σ' αυτή τη ζωή...πιστεύω κάποιο μάθημα πρέπει να πάρουμε.
    Ας έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό,μπας και πάρουμε χαμπάρι.Γιατί είναι πολύ μικρή η άτιμη.Δεν μάς φτάνει ο χρόνος που έχουμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ώπα μεγάλε!Το "πίστευε και μη ερεύνα" δεν το λέει καμμιά θρησκεία.Είναι εφεύρεση κάποιου τάγματος-αίρεσης τού μεσαίωνα και τίποτ' άλλο.
    Πάμ' παρακάτω.

Η απάντηση στην ερώτηση "υπάρχει ή όχι Θεός" ,είναι "δεν ξέρω".Οτιδήποτε άλλο είναι για νά'χουμε να λέμε.Και βέβαια,είναι ωραίο πράγμα η κουβέντα.

Είμαστε έτσι φτιαγμένοι εμείς οι άνθρωποι που από μικρή ηλικία εκπαιδευόμαστε στη θεώρηση τού κόσμου γύρω από τον εαυτό μας.
    Εκπαιδευόμαστε να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε,να ξεχωρίζουμε ήχους,οσμές κλπ.Σιγά σιγά αποκτούμε και κρίση,μαθαίνουμε να επιλέγουμε τι μάς κάνει και τι όχι,σύμφωνα πάντα με κέντρο τον εαυτό μας.Έναν εαυτό,που χτίστηκε από τούς γονείς και τον περίγυρό μας γενικώτερα.
    Μεγαλώνοντας,ισχυροποιούμε τίς θέσεις και τα πιστεύω μας σε τέτοιο σημείο που,αν νοιώσουμε πως απειλούνται είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παν για τα υπερασπιστούμε.
    Εκτός όμως από την εκπαίδευση,που λαμβάνουμε από τίς πρώτες ώρες τής ύπαρξής μας,έχουμε και μία μοναδικότητα με την οποία γεννιόμαστε.
    Αυτή τη μαγική ώρα τής γέννησης,είμαστε ατόφιοι...αγνοί.Τι δεν θά' δινα να μάθω τι βλέπει ένα βρέφος!Έχετε παρατηρήσει πώς καρφώνονται;Τέλος πάντων
    Μετά έρχεται η διδασκαλία τού περίγυρου και τών γονέων,που λέγαμε και,αυτό το μαγικό πράγμα χάνεται σιγά σιγά.
    Έχω δει πολλούς γονείς να λένε στα παιδιά τους "αθώες" μαλακίες τύπου..."είσαι ο καλύτερος...ο ομορφότερος...ή είσαι ένας ηλίθιος...άχρηστος" κλπ.(Και τα δύο το ίδιο αποτέλεσμα έχουν.)
    Έχετε γνωρίσει άνθρωπο που,σε κάποια φάση τής ζωής του,δεν έχει επαναστατήσει με τούς δικούς του;Εγώ όχι.Και η απάντηση σ' αυτό δεν είναι ούτε η διαφορά ηλικίας ούτε το χάσμα γενεών.
    Κάτι μέσα μας δεν συμφωνεί μ' όλα αυτά.Μην μπορώντας όμως να κάνουμε και τίποτ' άλλο,βάζουμε την κεφάλα κάτω και προχωράμε,αγνοώντας ότι πάντα κάτι θα μάς φταίει.
    Μαθαίνουμε λοιπόν να σκεφτόμαστε εγωκεντρικά.Καβαλάω,ας πούμε,το μηχανάκι ή(ακόμα χειρότερα)το αυτοκίνητο και βγαίνω στο δρόμο.
    Και αφού ο δρόμος έχει κίνηση,φταίνε όλοι αυτοί οι κάφροι που είναι εμπόδια στο δικό μου δρόμο!
    Έτσι είναι...μού φταίνε οι άλλοι.Που οδηγούν σαν ηλίθιοι,που προκαλούν ατυχήματα,που δεν μ' αφήνουν να προχωρήσω,που εμποδίζουν ΕΜΕΝΑ.
    Βλαστημάω γιατί βρέχει,όταν δεν θέλω να βρέξει,γιατί η μάνα μου έφτιαξε φαγητό που δεν το γουστάρω,γιατί οι άλλοι είναι μαλάκες και δεν με καταλαβαίνουν!
    Σα σκοπό μου έχω να ταιριάξω τον κόσμο που με περιβάλλει,με ΕΜΕΝΑ.Δεν θα αλλάξω εγώ,οι άλλοι είναι λάθος και πρέπει ν' αλλάξουν.Αφού τούς το αποδεικνύω...ένα κι ένα κάνουν δύο.Τέρμα και τελείωσε!Η γνώμη μου είναι ΑΥΤΗ και συμφωνώ απολύτως μαζί μου.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί,σ' αυτήν εδώ την κουβέντα,αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι μιλάνε κάπως έτσι.ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
    Δεν εξαρτώνται όλα από μάς παιδιά.Δεν ξέρω τι στο διάλο έχουμε έρθει να κάνουμε σ' αυτή τη ζωή...πιστεύω κάποιο μάθημα πρέπει να πάρουμε.
    Ας έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό,μπας και πάρουμε χαμπάρι.Γιατί είναι πολύ μικρή η άτιμη.Δεν μάς φτάνει ο χρόνος που έχουμε.

ΕΔΩ.........ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.........ΜΟΝΟ

Συλλογισμός...........ύπάρχει......
    Βαγγέλη μου.........γηράσκω διδασκόμενος......

Στο θέμα του θεού...ναι τυγχάνει να είμαι απόλυτος. Όταν δηλώνω άθεος σημαίνει ότι δεν πιστεύω στην υπαρξη του. Τώρα σε κάποια άλλα θέματα συμφωνώ μαζί σου, δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι θεωρώντας ότι κατέχουμε την απόλυτη γνώση για όλα...και η φύση αν θες είναι πιο σοφή από όλους μας.

Τώρα για το "πίστευε και μη ερεύνα" δάσκαλος-χριστιανός-φανατικός στη πέμπτη δημοτικού μας το 'λεγε...μάλλον ήταν εντεταλμένος από την αίρεση του μεσαίωνα...ο οποίος αντί να μας κάνει μάθημα μας έκανε κατήχηση...ευτυχώς με έσωσαν οι iron maiden (trooper ακούς?)

Χθες το βράδυ με λιγοστό κόσμο στο φόρουμ ο afro έκανε τις γνωστές πλακίτσες, και δύο φορές που πήγα να του απαντήσω βάζοντας μια εικόνα που βρήκα στο δίκτυο δεν κατάφερα να την επισυνάψω (θεική δύναμη με σταμάτησε:rotflmao: :rotflmao: )

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πάμ' παρακάτω.

βαγγελη θα σου πω κατι που πιστευω εγω...
    εκτος του οτι αυτο το εγωκεντρικο που λες ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ δεν ειναι πανανθρωπινο αλλα ελληνικο φαινομενο, εγω θελω να σε ρωτησω το εξης...τι ειναι αυτο το κακο που μπαινει μεσα μας τη στιγμη που γενιομαστε????????????????????????????????????????????????
    δεν ειμαστε αγνοι και ατοφιοι βαγγελη μου.κουβαλαμε το καλο και το κακο μεσα μας. ειμαστε θεοι και διαβολοι μαζι. ειμαστε η ζωη και ο θανατος με σαρκα και οστα. ενω φοβομαστε, σε πολλες εκφανσεις της ζωης μας νιωθουμε ατρωτοι.......τα εγραψα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι αγνοι δεν ειμαστε ουτε εκεινη τη στιγμη της γεννησης μας (κατα τη γνωμη μου παντα ε).αν ηταν ετσι θα ημασταν μονοδιαστατοι.και τοτε δεν θα υπηρχε καμια ισοροπια.

φιλια

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF