Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: παιχνιδια με την αμμο

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    ρε sober γι αυτο κανει τοπια και λιμνουλες γιατι ειναι πιο ευκολα..κ τραβανε πιο πολυ τον κοσμο..να σου κανω εγω αφηρημενη τεχνη που ο πικασσο μπροστα μου ειναι μπογιατζης..αλλα οι περισσοτεροι θελουν κατι πιο "χειροπιαστο"..ενα τοπιο! τι θες να ζωγραφισει ο ανθρωπας? αφου οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν τα μεταμοντερνα.. θελουν να βλεπουν λιμνουλες κλπ...
    γι αυτο (δεν ξερω αν το χεις ακουσει ποτε) θεοποιουν τους πλανοδιους ζωγραφους της Πλακας και των νησιων και τους Πικασσονταληδες του λενε αχρηστους

(ειδα εκθεση του Πικασσο στο Παρισι..δεν ενθουσιαστηκα παρα μονο με καποια εργα του..απλα δεος γιατι ηταν του Πικασσο..πηγα ομως και στο Λουβρο κ εκει βλεπεις πινακες 5x5 να τρελαινεσαι..τοπια ολοκληρα και παραστασεις)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picasso-tre musikanter.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	38,0 KB 
ID:	87899
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ναι ρε παιδιά δε διαφωνώ αυτά που κάνει είναι επίπεδου κορνιζάδικου

αλλά από όσο τον έχω δει θεωρώ ότι είναι ειλικρινής

δεν παρουσιάζει τους πίνακες αυτούς σαν τα σπουδαία έργα, η χαρά της ζωγραφικής σου λέει,
    σου δείχνει πώς μπορείς να κάτσεις να ζωγραφίσεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να κάνεις το κέφι σου.

εμένα αυτό μου βγάζει

Ρε συ το κακο ειναι οτι κανει συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια ενω 8α μπορουσε ας πουμε να δειξει λιγο σχεδιο (οκ αυτο το καταλαβαινω) αλλα μετα να τους αφησει ελευ8ερους να κανουν οτι γουσταρουν και οπως γουσταρουν και να συζηταει πανω σ'αυτα που κανουν..Τωρα το ''κανετε οτι κανω..''ειναι οτι χειροτερο αμα 8ελει καποιος να ζωγραφισει ....αμα 8ελει απλα να κανει 5 μαλακιουλες για να 'χει να δειχνει στους φιλους του αυτο ειναι αλλο 8εμα ..Αλλα δεν ειναι ζωγραφικη αυτο το πραγμα ...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ο καθένας κάνει ότι του αρέσει;

Αν συμφωνήσουμε σ' αυτό, τα υπόλοιπα είναι θεωρίες (που κάποιος θα έπρεπε να διαβάζει )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    ρε sober γι αυτο κανει τοπια και λιμνουλες γιατι ειναι πιο ευκολα..κ τραβανε πιο πολυ τον κοσμο..να σου κανω εγω αφηρημενη τεχνη που ο πικασσο μπροστα μου ειναι μπογιατζης..αλλα οι περισσοτεροι θελουν κατι πιο "χειροπιαστο"..ενα τοπιο! τι θες να ζωγραφισει ο ανθρωπας? αφου οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν τα μεταμοντερνα.. θελουν να βλεπουν λιμνουλες κλπ...
    γι αυτο (δεν ξερω αν το χεις ακουσει ποτε) θεοποιουν τους πλανοδιους ζωγραφους της Πλακας και των νησιων και τους Πικασσονταληδες του λενε αχρηστους

(ειδα εκθεση του Πικασσο στο Παρισι..δεν ενθουσιαστηκα παρα μονο με καποια εργα του..απλα δεος γιατι ηταν του Πικασσο..πηγα ομως και στο Λουβρο κ εκει βλεπεις πινακες 5x5 να τρελαινεσαι..τοπια ολοκληρα και παραστασεις)

ΟΖΖΖΖΖΖΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!
    Συμφωνω ααααπολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ο καθένας κάνει ότι του αρέσει;

Αν συμφωνήσουμε σ' αυτό, τα υπόλοιπα είναι θεωρίες (που κάποιος θα έπρεπε να διαβάζει )
    Σημερα ξακιναω το υποσχομαι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Σημερα ξακιναω το υποσχομαι....
    Δε λέει (μόνο) για σένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε λέει (μόνο) για σένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a44:

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Μιας που αναφερουμε καλλιτεχνικά θέματα αυτό που έχω να πω είναι οτι πολλές φορές κάποια έργα καλλιτεχνών παρουσιάζονται σαν να είναι κάτι σημαντικό μόνο και μόνο επειδή ο καλλιτέχνης έχει κάνει ένα Α όνομα και όχι επειδή το συγκεκριμένο έργο του αξίζει.

Το βλέπω πολλές φορές στη φωτογραφία που ασχολούμαι λίγο και το ακούω από πιο έμπειρους από εμένα. ΄Βλέπουν οι (και καλά) γνώστες-κριτές μια καθαρά κακοτραβηγμένη φώτο που μπορεί αυτός ο επώνυμος να την έβγαλε κατα λάθος και αφού έχει πεθάνει κάποιοι δικοί του την δημοσίευσαν η κάπως τελος πάντων ξεθάυτηκε, και βρίσκουν ηλίθια πράγματα για να μας πουν "τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης"

Οι μάγκες με την άμμο και τη ζωγραφική στο δρόμο με σπρει που κάνουν σε 2 λεπτά πίνακα για εμένα κάνουν επίδειξη της τέχνης τους. Αν στίψουν το μυαλό τους στην σύνθεσή τους, εκεί θα δούμε τι αξίζουν...
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

αυτος ο τυπος στο ετ3 ειναι πολυ καλος κ πολυ θα γουσταρα να μπορω κ γω να κανω κατι παρομοιο!

απλα λεω οτι δεν εχει καμια σχεση με τον σικαφ, τωρα για πικασο κ νταλιδες που ανφερθηκαν δε σχολιαζω καν, ειναι ανγνωρισμενοι κ φτασμενοι κ δε περιμενουν εμενα!

αυτα με την αμμο η το χεις ή δε το χεις πως το λενε!
    εκτος του οτι πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο κ μονο για την σκεψη ειναι:a19:
    κ σιγουρα ειναι καλητεχνης ο ανθρωπας!!

ο αλλος σε μιση ωρα εχει πεταξει αλλο ενα τεμαχιο,
    αξια μεταπωλησεις δεν εχουν κ δε θα εχουν ποτε, ουτε κ μετα θανατων (που πολλες πρωοπικοτητες αναγνωριζοντα εκ των υστερων) θα εχουν αξια ανω των 20-30 ?!!

θα μπορεουσε να δουλευει σε ενα εργοστασιο που παραγει πινακες!

κατα τα αλλα ειναι ψαρωτικος ο τυπακος κ μπαβο του!
    εχει βαλει κ εκεινο το θαμνο κ εγινε μποεμ!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Μιας που αναφερουμε καλλιτεχνικά θέματα αυτό που έχω να πω είναι οτι πολλές φορές κάποια έργα καλλιτεχνών παρουσιάζονται σαν να είναι κάτι σημαντικό μόνο και μόνο επειδή ο καλλιτέχνης έχει κάνει ένα Α όνομα και όχι επειδή το συγκεκριμένο έργο του αξίζει.

Το βλέπω πολλές φορές στη φωτογραφία που ασχολούμαι λίγο και το ακούω από πιο έμπειρους από εμένα. ΄Βλέπουν οι (και καλά) γνώστες-κριτές μια καθαρά κακοτραβηγμένη φώτο που μπορεί αυτός ο επώνυμος να την έβγαλε κατα λάθος και αφού έχει πεθάνει κάποιοι δικοί του την δημοσίευσαν η κάπως τελος πάντων ξεθάυτηκε, και βρίσκουν ηλίθια πράγματα για να μας πουν "τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης"

Οι μάγκες με την άμμο και τη ζωγραφική στο δρόμο με σπρει που κάνουν σε 2 λεπτά πίνακα για εμένα κάνουν επίδειξη της τέχνης τους. Αν στίψουν το μυαλό τους στην σύνθεσή τους, εκεί θα δούμε τι αξίζουν...

Δεν εχεις κα8ολου αδικο και ειναι πραγματικα λυπηρο οταν συμβαινει αυτο...Φταιει ομως και ο καλλιτεχνης γιατι (οκ στην περιπτωση που δεν εχει πε8ανει) επιτρεπει η κανει κ ο ιδιος μαλακιες μονο και μονο για να τα πιασει προδιδοντας την τεχνη του ..Δηλ ειχε καμια αναγκη ο Πικασσο να γινει το εργο του κουπα η μπλουζακι ???γιατι ηταν ακομα εν ζωη οταν αρχισαν να γινονται αυτα...Εγω μια ζωη γουσταρα καλλιτεχνες τυπου Μπεικον που ηταν κ σχεδον αυτοδιδακτος κ ταλενταρα και χεσμενους τους ειχε ολους ειτε γουσταρανε τα εργα του ειτε οχι...Ο τυπος ζωγραφιζε για την ΠΑΡΤΗ του...
    8εωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που δε 8α αναγκαστει να μπει ποτε στη διαδικασια ''παραγωγης'' επειδη εχω στα8ερη δουλεια ...
    Αυτο που κανει ο Ρος το 8εωρω κοροιδια...''παρτε κιτρινο και μπλε για να μας βγει το πρασινο'' κανονικα 8α επρεπε να λεει''παρτε την παλετα σας και ''σκιστε ''την δοκιμαστε τα παντα ..οτι γουσταρετε και δειτε που σας οδηγει μετα αυτο..''Το γουσταρετε???λεει κατι???το απορριπτετε???ναι/οχι γιατι???..''

Καλά όσα λέτε, αλλά...
    ...καθαρά ενημερωτικά, οι εκπομπες του Ρος είναι απο το '72 μέχρι το '80κάτι γυρισμένες και ο άνθρωπος πέθανε γύρω στο '92-'95 (δεν θυμάμαι καλά).

Απο την αρχή είχε πληρωθεί ένα ποσό για τη δουλειά του και ότι βγαίνει σήμερα στον αέρα και σε υλικά με το όνομα του το κερδίζουν οι μανατζερ που τον είχαν αναλάβει!!

Δλδ, τον καιρό που αυτός ο άνθωπος έκανε αυτές τις εκπομπές, ταίριαζε με την εποχή του και απευθυνόταν μάλλον στις νοικοκυρες που θέλαν να κάνουν κάτι άλλο εκτός απο πλέξιμο και κέντημα.

Απλά ακόμα "πουλάει" και κάποιοι κερδίζουν απο αυτό!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua

Δλδ, τον καιρό που αυτός ο άνθωπος έκανε αυτές τις εκπομπές, ταίριαζε με την εποχή του και απευθυνόταν μάλλον στις νοικοκυρες που θέλαν να κάνουν κάτι άλλο εκτός απο πλέξιμο και κέντημα.

ακριβώς
    και θα επιμείνω σε αυτό που έγγραψα πιο πάνω ό άνθρωπος είνα ειλικρινής δεν είναι δήθεν
    κι αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Εκπληκτικό!!!
    το original α-μηχανο™ μελος

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    H ζωγραφική όπως και όλες οι μορφές τέχνης είναι μέσον έκφρασης.

Δέν έχει σημασία η πολυπλοκότητα ενως πίνακα ή το πόσο πιστικός είναι με την πραγματικότητα (δεν είναι φωτογραφία).
    Πιστέψτε με, ο ζωγράφος που μπορεί να έφτιαξε έναν πίνακα που σου φαίνεται εύκολος, μπορεί να σου κάνει το πορτρέτο σαν να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη .

Μιας και αναφερθήκαμε στον Πικάσο (που δεν είναι από τους αγαπημένους μου) το μυαλό όλων πάει στον κυβισμό. Στην “μπλέ” περίοδος και τη “ροζ”, ο Πικάσο δεν είχε καμία σχέση με τον κυβιστή που έχουμε όλοι κατά κόρον στο μυαλό μας.

Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί κάποιοι πολύ εύκολα χαρακτηρίζουν πίνακες μοναδικούς σαν «εύκολους».

Προσοχή δεν μιλάμε για επιδειξίες αλλα για καλλιτέχνες
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    H ζωγραφική όπως και όλες οι μορφές τέχνης είναι μέσον έκφρασης.

Δέν έχει σημασία η πολυπλοκότητα ενως πίνακα ή το πόσο πιστικός είναι με την πραγματικότητα (δεν είναι φωτογραφία).
    Πιστέψτε με, ο ζωγράφος που μπορεί να έφτιαξε έναν πίνακα που σου φαίνεται εύκολος, μπορεί να σου κάνει το πορτρέτο σαν να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη .

Μιας και αναφερθήκαμε στον Πικάσο (που δεν είναι από τους αγαπημένους μου) το μυαλό όλων πάει στον κυβισμό. Στην “μπλέ” περίοδος και τη “ροζ”, ο Πικάσο δεν είχε καμία σχέση με τον κυβιστή που έχουμε όλοι κατά κόρον στο μυαλό μας.

Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί κάποιοι πολύ εύκολα χαρακτηρίζουν πίνακες μοναδικούς σαν «εύκολους».

Προσοχή δεν μιλάμε για επιδειξίες αλλα για καλλιτέχνες

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kι ας επιμεινω κ εγω απο τη μερια μου πως ο Ρος μπορει να ειναι συμπα8ητικος και τρα λαλα αλλα δε συμφωνω με αυτο που κανει (εστω ...εκανε..)Το αστειο ειναι πως οταν ξεκιναει να κανει την ''προετοιμασια'' βγαζει πραγματα πολυ πιο ενδιαφεροντα και μετα τα μαμαει ολα...οσο προχωραει τοσο το χειροτερο...Και ακομα κι αν δεχτουμε πως υπαρχουν 8ειτσες που γουσταρουν να ψαχτουν καλλιτεχνικα στα 50/60 τους εγω χειροκροταω ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗ8ΟΥΝ ! οχι να μ@λακιζονται...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15
  2. Τι Εγινε Με Την Πιτα?????
    από periklisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 13:15
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  4. Γελαστε Με Την ΨυΧη Σασ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ