Eχω ενα TDR250 με μοτερ TZR250 (φοραγαν το ιδιο)
Το πηρα μεταχειρισμενο σε ασχημη κατασταση και ο ιδιοκτητης μου ειχε πει οτι ειχε βαρεσει στροφαλο
Οταν πηγα να το δω και κατεβασα την μανιβελα ουτε κολλημενο ηταν ουτε κανα περιεργο θορυβο ακουσα
Τον ρωτησα πως το επαθε και μου ειπε
"Τπτ απλα ενα πρωι δεν πηρε μπροστα ,το πηγα στον μαστορα και μου ειπε για στροφαλο"
Ε λοιπον αφου το εψαξα λυνοντας ΜΟΝΟ ΚΑΡΜΠΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ το προβλημα του ηταν οτι ειχε φαει ενα ρηντακι το οποιο ποτε δεν βρηκα
Καθαρισα καρμπς και το μηχανακι πηρε μπροστα
Το μοτερ δεν ηταν σε αριστη κατασταση ουτε ειναι αφου για να εφαγε το ρηντ και να μην το βρηκα ολο και καπου θα πηγε και κατι θα γρατζουνισε αλλα απο τοτε 2 χρονια μετα και πανω απο 25.000 χλμ ολα μεσα στην πολη εκτος απο 3 φορες που πηγα Επιδαυρο δικαβαλος το μονο που εχω κανει (λογω αμελειας βασικα γιατι ειναι το παπι μου και δεν μενει χρονος για φτιαξιματα η επισκευη του μοτερ) ειναι να αλλαζω κανα μπουζι οποτε το θυμηθω (μια φορα το τριμηνο)
Η μονη φορα που μου παρουσιασε βλαβη ηταν οταν λαδωσε ενα μπουζι και με γυρισε απο Ομονοια με 1 κυλινδρο !!
Απο την βαρεμαρα μου 1 βδομαδα κυκλοφορουσα με ταξι η με το αυτοκινητο νομιζοντας οτι βαρεσε ο ενας κυλινδροςωσπου καποια στιγμη με φωτισε ο θεος να βγαλω το μπουζι να δω τι εγινε (θα ειχε καποιο σημαδι αν ειχε βαρεσει ) και ηταν λαδωμενο,ετσι του εβαλα ενα μεταχειρισμενο που ειχα και μεχρι σημερα ειναι ο πιστος μου σκυλος πατωντας οτι 250αρι τετραχρονο κυκλοφορει και κυνηγοντας (αν και πεσμενο ) μαμα χτ
Δεν θα ηθελα να φανταστω τι θα γινοταν αν ηταν και στα καλα του φανταζομαι θα παντηλικωνε και η τριτη![]()
Περισσοτερες πληροφοριες για διχρονα στα ελληνικα www.2strokers.com
Παρε και μια φωτο απο τον σκυλο μου που περιμενω να πεθανει να του φτιαξω το μοτερ (περιπου 200 ευρω σε ανταλλακτικα για FULL REBUILD θα μου παει) αλλα δεν μου κανει το χατηρι
![]()