poia einai h pio omorfh re paidia ?
996 for ever
kai to 1098 diastimiko !!!!!!!!![]()
![]()
poia einai h pio omorfh re paidia ?
996 for ever
kai to 1098 diastimiko !!!!!!!!![]()
![]()
http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=15851
η 1098, ειναι η νεα βασιλισσα..![]()
996 καλως ηρθες, βαλε κ καμια φωτο της κουκλας..![]()
Εμενα παλι μου αρεσει περισσοτερο η 999 (και αυτος ηταν ο λογος που την προτιμησα απο το 1098)...
Περι ορεξεως... :a12:
Νίκος
Open Horizons
nomizw oti to 996 einai pio omorfo apo mprosta to 999 einai feygato apo pisw xwris omws na ysterei kai para poly to 996
nomizw to foul sto 999 einai to moutro
ΜΕ τη σειρά προτημίσεως!
1098 το καλύτερο μακράν της ducati μετά το desmosedici
999 Αισχρό και άσχημο
996 Σταθερή αξία αλλά πάλι πολύ λίγο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
999 Αισχρό και άσχημο
Χαιρομαι που δεν σας αρεσει. Οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα.
![]()
Νίκος
Open Horizons
Η αισθητική των 916/996/998 είναι απλά αξεπέραστη. Δυστυχώς το 999 παρ'ότι όμορφο (ειδικά η δεύτερη γενιά) δεν κατάφερε να αντικαταστήσει επ'αξια τα διαχρονικα 916, κάτι που φαίνεται να καταφέρνει το 1098. (Που είναι V2 κύριε desmo996)
Oδηγικά όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά... κάθε νέο ντουκάτι και καλύτερο, ποιοτικότερο πιο γρήγορο και πιο κοντά στον μέσο μοτοσυκλετιστή, πιο προσιτό με λίγα λόγια.
Ειδικά αν βάλουμε μπροστά το απόλυτα ειδικό μηχανάκι, τον γενάρχη των τετραβάλβιδων ντουκάτι το πανέμορφο 851 (που λίγα χρόνια αργότερα, έγινε 888 όπως πολύ σωστά ανέφερε ο κύριος srx) δίπλα σε ένα 1098 η διαπίστωση είναι ξεκάθαρη η ντουκάτι πραγματικά έχει κάνει άλματα, προς το καλύτερο εννοείτε.
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 916???
το θεωρώ το κορυφαίο αισθητικά μοντέλο...
μονο και μονο οτι μετά απο τόσα χρόνια δείχνει τόσο ομορφο και σύγχρονο σχεδιαστικά τα λέει όλα...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
το γεγονος οτι ειχε ο θεος τετοιο μηχανακι λεει πααααρα πολλα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εσεις λέτε οτι θέλετε....εγω μια μέρα θα το πάρω.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
σταθερη αξια![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ειναι ιεροσυλια να πω οτι το 1098 εχει πολλα στρογγυλεμενα χαρακτηριστικα απο το σχημα του 916 σε εμφανιση![]()
καλα ντε μη φωναζετε![]()
OXIΑρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
ειναι ιεροσυλια να πω οτι το 1098 εχει πολλα στρογγυλεμενα χαρακτηριστικα απο το σχημα του 916 σε εμφανιση![]()
καλα ντε μη φωναζετε![]()
γιατι η 916 ηταν original
ενω με το 1098 αναγκαστηκαν να ανακαλεσουν την παπαρια σχεδιαση του 999 και ξεδιαντροπα αντεγραψαν
Agusta F4 πισω
Daytona 675 μπροστα με ολιγη CBR
και 916 στο υπολοιπο