Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Πόσα βγάζουν οι αντιπροσωπίες ... ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μιλάω για κάθετες μονάδες και τοπικές (ανά περιοχές) αντιπροσωπείες. Απευθείας απο την πηγή δηλαδή.

Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει παλαιά τιμολόγια να σου δείξω...

Gandalf
    Αυτοί είναι οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι-επισκευαστές.

Οι κατευθείαν από την πηγή είναι οι εισαγωγείς.

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν κάνω πλάκα λέμε... και μην σου φαίνεται υπερβολικό... και παληκάρι φίλος που ήταν σε Γαλλική αντιπροσωπεία και οχι Γερμανική που ήμουν εγώ, τόσο ήταν και για αυτούς (40%)!!
    Απλά θα σου πω οτι για κρεμαγιέρα στο Ι.Χ. μου αντί για 85? που είχε, πλήρωσα 40?...σου κάνει αυτό;
    Ειδικά στον χώρο των Ι.Χ. επειδή έχω πολλούς φίλους σε διάφορες αντιπροσωπείες το ποσοστό είναι αυτό.
    Μάγε..

Δουλεύω σε αντιπροσωπεία Γαλλικών αυτοκινήτων και το ποσοστό στις καθημερινές αγορές ανταλλακτικών είναι 20% ενώ στις μεγάλες παραγγελίες για stock όπως είπε κι ο dirtbird πάμε στο 27%

Αυτό το λέω χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου αφού απ'την άλλη δεν μπορώ να ξέρω πως δουλεύει ο καθένας. Σου μιλάω όμως για ένα κατάστημα αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην επαρχία και μέσα στις αγορές υπάρχουν και τα έξοδα της μεταφοράς !

Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, αυτή είναι η αλήθεια απλώς κρατάω επιφυλάξεις για την πολιτική που ίσως ακολουθούν οι αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η συντήρηση στην μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα μου κοστίζει πολύ περισσότερο απ'ότι ένα αρκετά μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο, μιλώντας πάντα για συντήρηση σε αντιπροσωπεία.

LET THE GOOD TIMES ROLL Το avatar του/της k_pappous

τι λετε ?

Ρε παιδες μην το παιδευετε αλλο το θεμα,γ@^#$τε τους ολους.Φανταστειτε ενα 60% απ'ολους εμας να επαιρνε τα παντα απ'εξω,τοτε θα ηθελα να δω τις τιμες εδω.Επισης θεωρητε αδυνατη την δημιουργια μιας,ομαδας να το πω?,απο σοβαρα ατομα που σε συνεργασια με διαφορα μαγαζια απ'το εξωτερικο(γερμανια κατα προτιμηση) να κανει καθε μηνα μια μεγαλη παραγγελια και τον αλλο μηνα να παιρνει ο καθενας οτι χρειαζεται σε λογικες τιμες? Σιγουρα εχει πολλες δυσκολιες αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αδυνατο. Μια ιδεα ειναι,μπορει να ειναι και βλακεια. απο που ξεκινησε και που εφτασε ε????????? :a16: :a16: καλα να περασετε την Κυριακη ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Το Μοτοδίκτυο όμως είναι το δίκτυο της Μοτοδυναμικής,δλδ του εισαγωγέα..Οπότε μπορεί να έχει δίκιο ο R1nas στην τιμή..Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι και οι αντιπρόσωποι το παίρνουν τόσο..
    Δεν ειναι, ειναι μαγαζι οπως ολα τα αλλα που αγοραζουν απ'την Μοτοδυναμικη
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2009, 20:47
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 13:55
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????