όπου μαζεύετε makis και lampros οσο σοβαρο και να ειναι το post ξαφνικά γίνετε spamo-thred!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπου μαζεύετε makis και lampros οσο σοβαρο και να ειναι το post ξαφνικά γίνετε spamo-thred!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να τα να τα![]()
Έτσι βγάζει κι η Λαμπίρη τα λαυράκια, είμαστε και στην κατάλληλη ώρα :rotflmao:
Μισή Π κι ένα ολόκληρο ΣΚ αναμονής ;![]()
Με το καλό ότι και νά'ναι, και πάλι θα σε έχω![]()
![]()
![]()
![]()
Μάκη πότε κατεβαίνεις Αθήνα??
Θα είσαι στην εκδρομή???
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να τα να τα![]()
Έτσι βγάζει κι η Λαμπίρη τα λαυράκια, είμαστε και στην κατάλληλη ώρα :rotflmao:
Μισή Π κι ένα ολόκληρο ΣΚ αναμονής ;![]()
Με το καλό ότι και νά'ναι, και πάλι θα σε έχω![]()
![]()
![]()
![]()
ας ερχοσουνα στη εκδρομη τι να σου καμω :rotflmao: θα χες μονο 1μιση μερα αναμονης !!!
:rotflmao:
Μα δεν είδες οτι απαντούσα σοβαρά μέχρι που ήρθε..;Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spamo-treadτιν τουτο ? τρωγεται? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κάποτε ήμουνα και εγω της άποψης "σιγά μωρέ εδω δίπλα πάω τι να το κάνω το κράνος; τι θα πάθω;"![]()
μέχρι που έπαθα![]()
γλύστρισε η μπροστινή απο το DT που είχα λόγω χαλικιών με 40 χλμ. και καρφώθηκα με το μάτι στη γωνία απο μια λαμαρίνα στην άκρη του δρόμου, γινόταν έργα λίγο παρακάτω απο το σπίτι μου.
αποτέλεσμα: 3 μήνες στο κρεβάτι, 3 εγχειρήσεις (ως τώρα, το ατύχημα έγινε πριν 7 χρόνια και ίσως στο μέλλον γίνει μια μικρή ακόμα) και φοβερή ταλαιπωρία απο όλες τις απόψεις επειδή απλώς είπα τι να το κάνω το κράνος για 500 μέτρα.
το καλό είναι ότι το μάτι μου είναι στη θέση του και λειτουργεί κανονικά και ότι έβαλα μυαλό!!!
αφήστε λοιπόν τις μαλακίες γιατί μια φορά την πατάς απο κει που δεν το περιμένεις.
![]()
Αντε να σε δούμε στην εκδρομή με το καινούργιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ας ερχοσουνα στη εκδρομη τι να σου καμω :rotflmao: θα χες μονο 1μιση μερα αναμονης !!!
Αν δε με ξέρεις θα με αναγνωρίσεις εύκολα..είμαι ψηλός και ΠΑΝέμορφος..
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
κάποτε ήμουνα και εγω της άποψης "σιγά μωρέ εδω δίπλα πάω τι να το κάνω το κράνος; τι θα πάθω;"![]()
μέχρι που έπαθα![]()
γλύστρισε η μπροστινή απο το DT που είχα λόγω χαλικιών με 40 χλμ. και καρφώθηκα με το μάτι στη γωνία απο μια λαμαρίνα στην άκρη του δρόμου, γινόταν έργα λίγο παρακάτω απο το σπίτι μου.
αποτέλεσμα: 3 μήνες στο κρεβάτι, 3 εγχειρήσεις (ως τώρα, το ατύχημα έγινε πριν 7 χρόνια και ίσως στο μέλλον γίνει μια μικρή ακόμα) και φοβερή ταλαιπωρία απο όλες τις απόψεις επειδή απλώς είπα τι να το κάνω το κράνος για 500 μέτρα.
το καλό είναι ότι το μάτι μου είναι στη θέση του και λειτουργεί κανονικά και ότι έβαλα μυαλό!!!
αφήστε λοιπόν τις μαλακίες γιατί μια φορά την πατάς απο κει που δεν το περιμένεις.
![]()
ανατριχιασα φιλαράκι! Πάλι καλά να λες κι όλας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αντε να σε δούμε στην εκδρομή με το καινούργιο..
Αν δε με ξέρεις θα με αναγνωρίσεις εύκολα..είμαι ψηλός και ΠΑΝέμορφος..
ε τον ψεύτη!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
![]()
Δυστυχώς κάποιοι το μαθαίνουν the hard way...
Πάντα όρθιος..![]()
μια απο τα ιδια ...για πολυ κοντινες αποστασεις και με ταχυτητα χελωνας....Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Διαβαζω διαρκος ολους σας να λετε "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ'' ''ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΗΣ ΚΡΑΝΟΣ'' και αλλα τετοια.
Ειμαι και εγω αυτης της αποψης, το κρανος ειναι για το κεφαλι (το πανω) και οχι για τον αγκωνα η το ραφι!!
Αλλα φορατε ΠΑΝΤΑ κρανος??
Εγω ας πουμε για παραδειχμα, μενω 3 λεπτα απο την κεντρικη πλατεια της περιοχης μου (Ν. Σμυρνη) και παραδεχωμαι οτι καποιες φορες θα παω για καφε-ποτο ΧΩΡΗΣ κρανος!!!
οι λογοι ειναι οι εξεις...
1)τα περισοτερα μαγαζια, του ειδους δεν εχουν ενα ασφαλες χωρο να αφισεις το κρανο σου.Δεν μου αρεσει να το αφινω απο εδω και απο εκει, με κινδινο να στο γρατζουνισουν(κοστος ζελατινας πανω απο 50€) και στην χειρωτερη να στο πεταξουν κατω!!!
2)Ναι το παραδεχομαι οτι οταν θα παω για ενα ποτο μεχρι την πλατεια θελω το μαλλι μου να ειναι σε φυσικη κατασταση και οχι σαν να εχει περεσει απο πανω του ο τυφωνας ΚΑΤΡΙΝΑ![]()
Περιμενω τις αποψεις σας και τις συνηθειες σας στο θεμα κρανους.
οι λογοι δεν ειναι οι ιδιοι ομως...
αμα το εχω σε μαγαζι μαζι μου παιρνω μια καρεκλα και το βαζω εκει...
οσο για το μαλλι .... κατεχουμε πλουσια κομη και ετσι δεν εχουμε προβλημα...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
μια απο τα ιδια ...για πολυ κοντινες αποστασεις και με ταχυτητα χελωνας....
οι λογοι δεν ειναι οι ιδιοι ομως...
αμα το εχω σε μαγαζι μαζι μου παιρνω μια καρεκλα και το βαζω εκει...
οσο για το μαλλι .... κατεχουμε πλουσια κομη και ετσι δεν εχουμε προβλημα...![]()
Αντε που εισουν τοση ωρα??
κοντεψαν να με φανε ολοι τους![]()
![]()
Υ.Γ. Η χελωνα παει ποιο γριγορα σε τετοια περιπτοση
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
ego exo pari kranos pou ine isio stin korifi ke me eksipereti ke diaforetika
ama sou er8i i anagki sou vazis mia sakoula mesa to pas piso apo ton 8amno ksalafronis petas tin sakoula ke exis kani tin doulia sou ka8istos anapaftika ase pou ton ximona meta tin doulia.....
sto zesteni kiolas milame gia oniro....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Θα παρω την κοιλια μου στο χερι απο τα γελιαΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ego exo pari kranos pou ine isio stin korifi ke me eksipereti ke diaforetika
ama sou er8i i anagki sou vazis mia sakoula mesa to pas piso apo ton 8amno ksalafronis petas tin sakoula ke exis kani tin doulia sou ka8istos anapaftika ase pou ton ximona meta tin doulia.....
sto zesteni kiolas milame gia oniro....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΧΙ αλλο
ΘΑ ΣΚΑΣΩ:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
μας απειλεις κ απο πανω ?Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
ΘΑ ΣΚΑΣΩ:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
η κοιλια του ειναι μακρια απο το χερι του ?![]()
ξερω..μπρρ...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..