Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: antio moto 4ever

Νέο μέλος Το avatar του/της COBRAKAI

antio moto 4ever

loipon i katastasi exei kapws etsi.......
    eimai 24 odigaw apo ta 12 moy esiws 10+ xronia sta 16 mpika mesa sta megara
    ematha na odigaw meta logo polwn ypoxrewsewn to afisa alla synexisa na odigaw to 2004 me xtypaei ena aytokinito kathomai sto krevati giat toulaxiaton 4 mines k me parasimo merike lames (k oti allo synepagetai ,kila,eleipsi ergasias ktlp) alla meta synexisa na odigaw mexri twra allaksa panw apo 14 mixanakia (mazi me ta papia pou den itan parapanw apo 4). wspoy tin teleytaia evdomada pira mia apofasi(vasika den tin pira alla mou vgike) pws tha stamatisw na kavalaw moto
    ayto den ti eipa pote oute akoma k otan synevisan ta xeirotera eksetias tis motosykletas k omws twra to eipa xwris logo xwris aitia xwris aformi apla to eipa.k na fantastite oti eimai apo tous anthrwpous pou otan den eixa mixanaki k evlepa na me prospernaei ena moto enw egw eimoun me to aytokinito eniwtha ena pono sto stithos.
    Ystera loipon apo ola ayta ksafnika thelw na dwsw to kaimeno to hornetaki pou den mou ftaiei k tpt
    k na parw ena kapoio aytokinito apla gia na min kavalaw moto.

telika ti exw????katalave kaneis

p.s (mi me peite m@@@@@ peite kati diaforetiko)

cobrakai
    LIVE WITH PRIDE OR DIE WITH HONOR

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Μην ποσταρεις σε greeklish αν ειναι δυνατον

στο θεμα τωρα

κοιτα να δεις το ζητημα με τις μηχανες ειναι να γουσταρεις να τις καβαλας τωρα αν με το τρακο εχεις φοβηθει τοσο πολυ και δεν μπορεις αλλο οκ

καλυτερα να μην παρεις αποφασεις εν'θερμω ομως

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Σε παρόμοια φάση είχα βρεθεί (ίσως να βρίσκομαι ακόμα) και εγώ..Είχα ένα ατύχημα και εκανα 5 μήνες να οδηγήσω..

Η μηχανή τώρα βρίσκεται τις περισότερες μέρες κλειδωμένη..Την βλέπω και δεν θέλω να την πάρω..Προτιμώ να πάρω το αυτοκίνητο μεσα στην πόλη ή να πάω με τα πόδια..Βόλτα όμως θέλω να πηγαίνω αλλά και όταν πηγαίνω δεν νιώθω ακόμα τόσο 'άνετα'..

Άσε λίγο χρόνο να κυλήσει να δεις αν αυτό που νιώθεις είναι παροδικό ή όχι..Αν δεν έχεις σκοπό ούτε καμιά βόλτα να πηγαίνεις,από το να τη βλέπεις να κάθεται και να σκονίζεται (και να χάνει και αξία) δώστη..Κι όταν με τον καιρό σου έρθει πάλι η όρεξη παίρνεις άλλη..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αν ειχες τρακαρη με το αμαξι θα ελεγες "δε ξαναοδηγαω αυτο/το" και θα οδηγουσες μηχανη...???
    Εγω πιστευω οτι το ατυχημα αυτο καθεαυτο ειναι το πιο επικινδυνο,και οχι τοσο η μοτο/τα η το αυτο/το.

.......... ............

..........why...?...........
    θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΟΔΗΓΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟ Κ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΝΑΡΘΗΚΑ. ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 900(ΖΧR 1997) ΠΗΡΑ ΤΟ HORNET(600) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΛΙΠΟΝΑΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΙΑΤ(FIAT)
    ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΧΑΧΑ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ να σού πω....αν έχεις κάποια άσχημη διαίσθηση,άσ'το μην καβαλάς.Ίσως σε λίγον καιρό φύγει.

Το θέμα είναι να οδηγείς χαλαρός.θα έρθει μόνο του,μην το ζορίσεις.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ να σού πω....αν έχεις κάποια άσχημη διαίσθηση,άσ'το μην καβαλάς.Ίσως σε λίγον καιρό φύγει.

+1
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Θα συμφωνησω απολυτα, αν δεν σου βγαινει αστο, δεν ειναι κακο, δεν ειναι αρωστεια...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    το θεμα ειναι η κ@υλα και η ευχαριστηση που νοιωθεις οταν καβαλας. αν δεν το νοιωθεις θα ελεγα οτι ειναι πλεον βλακεια σου να καβαλας και να ζοριζεις το εαυτο σου
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

COBRAKAI εισαι τυχερός που έχεις επιλογές ..

Πριν 50 χρόνια , εάν σε κλώτσαγε μουλάρι , το πολύ πολύ, να πήγαινες με τα πόδια ..

Οταν με ρωτάνε εαν έχω αυτοκίνητο , και απαντώ όχι .... τότε μου λένε δεν έχεις υποχρεώσεις ..για αυτό !! (δεν έχεις πάρει)

Λαϊκό συμπέρασμα .... μηχανή = αίσθημα ελευθερίας .

Και τώρα η προσωπική μου άποψη .... ως οδηγός με δίπλωμα Μηχανής και Αυτοκινήτου .
    Οταν θέλω, να με μεταφέρω, προτιμώ την μηχανή .
    Οταν είμαι στην δουλειά, οδηγώ το αυτοκίνητο για να μεταφέρω τα εργαλεία μου .
    Οταν θέλω να μεταφέρω έναν καναπέ , δανείζομαι το φορτηγάκι του γείτονα .

Τα μηχανήματα είναι για να μας εξυπηρετούν , το πως τα χειριζόμαστε , και το ποσό καλός οδηγός είναι ο καθένας , είναι δικό του θέμα .

Συμπέρασμα , ο καλώς ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται !!
    Και ακόμα και εάν φαίνονται σκληρά τα λόγια μου , θα τα σκληρύνω και άλλο ....... Διότι ο κακός ο καπετάνιος με το αυτοκίνητο ... έχει την δυνατότητα να στείλει εκτός από τον εαυτό του, και άλλες τρεις αθώες ψυχές στον τάφο !! ταυτόχρονα !!!

τέλος ..

den katalavenete ti leei to palikari mou fente (mallon epidei den jerete greeklish )

exei psiloksenerwsei me tis mixanes genika...

gia pollous i mixani einai perissotero diaskedasi para eukoli metakinisi.

exei ejelixthei arketa os odigos kai i mixani den tou prosferei tin diaskedasi pou tou prosfere kapote...

einai san mia seira stin tv pou evlepes sta 16 sou kai goustares trela (MC GEIVER p.x) alla otan tin janavlepeis simera vlepeis ena soro elipseis kai jenerwneis telika pou den enthousiazese opws twte...

epidei vriskomai kai egw stin diia katastasi (giro sta 25 apolimenos apo ton strato kai psaxnomai me to ti tha kanw sto melon) tha sou dwso mia simvouli...

JEXASE edelos ta kivika
    JEXASE edelos tis ipodinameis
    jexase to poso grigori or strifteri "prepei" na einai
    JEXASE edelos to poso cool kai kainourgia "prepei" na einai i mixani sou..

pare ena xwmatero or pare ena dax ( )

janaanakalipse tin mixani apo allo dromo...
    pare ena mixanaki pou apla tha spas plaka odigodas to (xwris na se noiazei posi teliki exei)
    ta pada ginode an thes...

janavres ton logo gia ton opoio oi 2 troxoi (katw apo otidipote) exoun perissoteri plaka apo tous 4...

isws o sonic22 na exei antilifthei ligo kalytera to thema pragmatika exei plisiasei para poly.

apo ti mia skeftomai na to dwsw k na parw ena gymno (pali) alla 1000ari vlepe fazer03 kata ti gnvmi mou poly kalo i pali na parw kana touristadiko on-off an mporei kaneis na ta apokalesei etsi ta varadero,vstrom klp ,i akoma na to dwsw k ma min exe moto gia ligo kairo ews poly mipws k ksanagenithei. to oti den kserw i thelw fenetai k stin aggelia mou(den kanw diafimisi) pou alla lew ti mia alla tin alli sto telos oloi symforumites tha me perasoun gia vlameno

Επειδή κάτι με θυμίζουν αυτά που λές (ήταν άλλες εποχές, είχα άλλα μυαλά)...

Αργά μπορείς να πας με μηχανή και να γουστάρεις, ή τάπα μόνο και μόνο τάπα τη γουστάρεις;

apla vlepw gyrw mou pws den mas prosexei kaneis kathe mera akouw ta xilia gia atyximata me mixanakia ktlp, apo tin alli exw stamatisei na pigainw tapa alla yparxoun k stigmes pou o oros tapa den ftanei na xaraktirisei to tropo pou pigainw, k tote einai i stigmi pou lew mipws na to afisw k na parw kana aytok/to giati den me vlepw kala

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    αν εισαι κ@βλογκ@ζος με τη μηχανη θα σαι κ με το αυτοκινητο.. απλα θα σαι καπως πιο προστατευμενος.. οδηγικα παντως δεν αλλαζεις..
    και το αυτοκινητο σου προσθεται παθητικη ασφαλεια γιατι νιωθεις ασφαλης χωρις να σαι ομως οσο πιστευεις
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…