Το προηγούμενο VFR πάντως,αυτό με τα διπλά γρανάζια στούς εκκεντροφόρους αντί καδένας,έβγαζε έναν υπέροχο ήχο.Κάτι σαν τουρμπίνα.:a07: :a07:
Το προηγούμενο VFR πάντως,αυτό με τα διπλά γρανάζια στούς εκκεντροφόρους αντί καδένας,έβγαζε έναν υπέροχο ήχο.Κάτι σαν τουρμπίνα.:a07: :a07:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεν το εχω οδηγησει αλλα ειναι ο λογος που ειμαι μοτοσυκλετιστης σημεραΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ηταν το ονειρο μου
και ευχομαι ολοι να αποκτησουν το ονειρο τους οποιο και να ειναι αυτο![]()
-Πολυπλοκοτητα
-Δυσκολο και ακριβο service
-Μια τρυπα στο νερο...αφου και παλι δεν ειναι δυνατοτερο απο τα υπολοιπα μηχανακια
...κακα τα ψεμματα η Honda εχει τεχνολογικο know How, αλλα το χρησιμοποιει προκειμενου να πιστοποιησει την διαφορετικοτητα της....οπως η bmw με τα paralever-duolever κτλ-κτλ
παντος σε αυτα εχει δικιο!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
-Πολυπλοκοτητα
-Δυσκολο και ακριβο service
-Μια τρυπα στο νερο...αφου και παλι δεν ειναι δυνατοτερο απο τα υπολοιπα μηχανακια
...κακα τα ψεμματα η Honda εχει τεχνολογικο know How, αλλα το χρησιμοποιει προκειμενου να πιστοποιησει την διαφορετικοτητα της....οπως η bmw με τα paralever-duolever κτλ-κτλ
παντος σε αυτα εχει δικιο!!
![]()
Ναι εχει εν μερει δικιο δλδ
τα Service δεν ειναι τοσα ακριβα οσο ακουγονται εδω μεσα και δεν το λεω μονο εγω
ποιος ειπε οτι το VTEC υπαρχει για να βγαζει παραπανω αλογα ,υπαρχει για την ροπη σε χαμηλες σαλ
και μιλαμε για εναν αλεξισφαιρο κινητηρα με σχεδιαση δεκαετιας 80 ποιος ο λογος να τον αλλαξεις αν ειναι διαμαντι
τεσπα οποιος θελει πολλα αλογα αλλου παιδες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ναι εχει εν μερει δικιο δλδ
τα Service δεν ειναι τοσα ακριβα οσο ακουγονται εδω μεσα και δεν το λεω μονο εγω
ποιος ειπε οτι το VTEC υπαρχει για να βγαζει παραπανω αλογα ,υπαρχει για την ροπη σε χαμηλες σαλ
και μιλαμε για εναν αλεξισφαιρο κινητηρα με σχεδιαση δεκαετιας 80 ποιος ο λογος να τον αλλαξεις αν ειναι διαμαντι
τεσπα οποιος θελει πολλα αλογα αλλου παιδες![]()
σωστος,αλλα απο τι εχω ακουσει πριν μπει το vtec υπαρχει μια καμψη ροππης,οποτε ειναι λιγη η δουλεια που κανει!(δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που λεω,ετσι εχω ακουσει,μπορει να ειναι και μαλακια!)
σε ολα τα αλλα εχεις δικιο,εκτως του ακριβου σερβις!![]()
Καμψη ροπης οχι απλα στα πριν το 06 VFR οταν εμπαινε το VTEC ηταν λιγο σαν αποτομη κλωτσιαΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
σωστος,αλλα απο τι εχω ακουσει πριν μπει το vtec υπαρχει μια καμψη ροππης,οποτε ειναι λιγη η δουλεια που κανει!(δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που λεω,ετσι εχω ακουσει,μπορει να ειναι και μαλακια!)
σε ολα τα αλλα εχεις δικιο,εκτως του ακριβου σερβις!![]()
στα 06 εχουν πειραξει την χαρτογραφηση και ειναι πολυ ποιο ομαλα τα πραγματα
επιμενω για τα Service ειναι μυθος (εχω μιλησει με το εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda)
και ειναι οι ιδιες τιμες με τα 4κιλυνδρα εκτος απο την ρυθμιση βαλβιδων που αν την κανεις και αν
χρειαστει ειναι μετα τις 60000χλμ και δεν ειναι πολυ ποιο ακριβα
οσο για ζημιες εδω γελαμε![]()
κατι παραπανω θα ξερεις,αφου εχεις vtec...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Καμψη ροπης οχι απλα στα πριν το 06 VFR οταν εμπαινε το VTEC ηταν λιγο σαν αποτομη κλωτσια
στα 06 εχουν πειραξει την χαρτογραφηση και ειναι πολυ ποιο ομαλα τα πραγματα
επιμενω για τα Service ειναι μυθος (εχω μιλησει με το εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda)
και ειναι οι ιδιες τιμες με τα 4κιλυνδρα εκτος απο την ρυθμιση βαλβιδων που αν την κανεις και αν
χρειαστει ειναι μετα τις 60000χλμ και δεν ειναι πολυ ποιο ακριβα
οσο για ζημιες εδω γελαμε![]()
![]()
μπορει να πουλαει τσαμπα τεχνολογια η honda,αλλα ειναι μια εταιρια που εκανε πολλα παραπανω απο τις αλλες!!!και για λογους κατα της ρυπανσης της ατμοσφαιρας και απο τεχνολογια κλπ.
Τι σας αρέσει σ΄αυτή τη γκαστρωμένη φάλαινα, δεν μπορώ να καταλάβω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
φιλε el_hymador οταν οδηγας vfr δεν σκεφτεσαι το rc45 σκευτεσαι αυτο![]()
Η αλήθεια είναι απλή και πικρή..... Η Honda ξόδεψε δισ. πάνω σε μια π@π@ριά. Αν αυτό το πράγμα μπορούσε να δουλεψει, τα οβάλ θα συνέχιζαν να κινούν και τα αγωνιστικά και τα παραγωγής μηχανάκια της.
Μαλλον ήταν πολύ μπροστα απ΄την εποχή της η Honda :rotflmao: :rotflmao:
Σε χαλαει που ειναι Honda ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Τι σας αρέσει σ΄αυτή τη γκαστρωμένη φάλαινα, δεν μπορώ να καταλάβω.....![]()
Η αλήθεια είναι απλή και πικρή..... Η Honda ξόδεψε δισ. πάνω σε μια π@π@ριά. Αν αυτό το πράγμα μπορούσε να δουλεψει, τα οβάλ θα συνέχιζαν να κινούν και τα αγωνιστικά και τα παραγωγής μηχανάκια της.
Μαλλον ήταν πολύ μπροστα απ΄την εποχή της η Honda :rotflmao: :rotflmao:
:a36:
τστστσΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Τι σας αρέσει σ΄αυτή τη γκαστρωμένη φάλαινα, δεν μπορώ να καταλάβω.....![]()
Μαλλον ήταν πολύ μπροστα απ΄την εποχή της η Honda :rotflmao: :rotflmao:ρε nr750 γιατι δεν του απαντας αναλογα(τσαμπα το ονομα)
1ο λαθος εχει απαγορευτει στην χοντα απο την fim να μπαινει με οβαλ,γιατι τα ξεβρακωσε ολα οταν μπηκε στο wsb!!!
2o θα αγοραζες εσυ ενα μηχανακι που δεν θα μπορουσε να το επισκευασει κανεις
3ο το κοστος ειναι πολυ μεγαλο
αυτα,εχεις αλλες αποριες![]()