καλησπερα παιδες,
ευχομαι να σας βρισκω ολους καλα.θελω να μου πειτε αν ξερετε τι πιεσεις πρεπει να παιξουν για τα παρακατω λαστοιχακια για το cbδακι μου.120/60/17 εμπρος και 160/60/17 πισω?ευχαριστω
καλησπερα παιδες,
ευχομαι να σας βρισκω ολους καλα.θελω να μου πειτε αν ξερετε τι πιεσεις πρεπει να παιξουν για τα παρακατω λαστοιχακια για το cbδακι μου.120/60/17 εμπρος και 160/60/17 πισω?ευχαριστω
Μιλάς για CB400 που λέει το προφιλ σου;
Και έχεις 120 μπρος 160 πίσω;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
καλημερα και παντα με υγεια!
σωστα τα λες για τα ελαστικα και τις διαστασεις μου τις δωσανε μεσα απο την honda.
Eίναι εντελώς κουλό αυτό. Ποιός σου έδωσε τέτοιες διαστάσεις;
Από τη μαμά του είναι 110-140, και είναι καλή ιδέα το 150. Αλλά 120-160 ειναι κουλό...
---
Κουλό ξεκουλό, κι εγώ στο CB μου τέτοιες διαστάσεις είχα......Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Eίναι εντελώς κουλό αυτό. Ποιός σου έδωσε τέτοιες διαστάσεις;
Από τη μαμά του είναι 110-140, και είναι καλή ιδέα το 150. Αλλά 120-160 ειναι κουλό...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τι θες ρε φιλαράκι τώρα ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
120?!?!?!!?![]()
![]()
![]()
Γουστάρουμε να έχουμε βαρύ τιμόνι και να καίμε 60€ το χλμ !!!
Τρέχει τίπ'τις, να 'ουμ' ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τεσπα, ο σλιπερ που ξέρει από τέτοιες διαστάσεις, ας δώσει πιέσεις!![]()
---
35 μπροστά 40 πισω έβαζα.... περάσανε και κάποια χρόνια βέβαια από τότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τεσπα, ο σλιπερ που ξέρει από τέτοιες διαστάσεις, ας δώσει πιέσεις!![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για τα 110-140 λάστιχα στο SF τι πίεση προτείνετε;Τόσο καιρό έβαζα 31 μπροστά-33 πίσω,αλλά ακούω τόσα πολλά και έχω μπερδευτεί...(έχω bridgestone battlax 090)
To 90 δε το ξερω. Όταν ειχα το 92 (δεν ξέρω πόσο όμοια είναι), έβαζα μέχρι και 40+ πίσω, γιατί είχε σκληρό σκελετό. (Στα Diablo/Dragon πίσω ~38). Για εμπρός ~34.
---
μήπως το ΒΤ090 που έχεις είναι 150αρι?δεν έχω δει 140Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Για τα 110-140 λάστιχα στο SF τι πίεση προτείνετε;Τόσο καιρό έβαζα 31 μπροστά-33 πίσω,αλλά ακούω τόσα πολλά και έχω μπερδευτεί...(έχω bridgestone battlax 090)
anyway,οι πιέσεις παίζουν και ανάλογα τα γούστα...
δοκιμάζεις και βλέπεις--το γνωστό παίζω και μαθαίνω
Δηλαδή αν σου πω 36/38,που βάζω (όταν το θυμάμαι),είναι και σωστό?
Πάντως το 31 είναι λίγο,
ειδικά αν πας καμιά βολτίτσα τεζαριστός,το μαμάς το λάστιχο.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
ΜΕ ΜΕΤΖΕΛΕΡ ΒΑΖΩ 33 ΚΑΙ 38 ΠΙΣΩ
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός