as anevasoume thn Ellada kamia 8esh.
as anevasoume thn Ellada kamia 8esh.
http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=click
recycle και στις γενικες
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Γιατί;Αρχικά δημιουργήθηκε από donalnd
as anevasoume thn Ellada kamia 8esh.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ειμαστε ηδη πρωτοι στην :a31: , δεν θελουμε αλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί;![]()
![]()
![]()
Πάντα επι του θέματος .... πολύ μου άρεσε στην Γιούρια βίζιον η Γεωργία και η Ουκρανία ...
Ο Σαμπρέλας πάτωσε , αλλά δεν βαριέσαι το ξέραμε ..![]()
Αααα ναι ...... έριξα καμιά πεντακοσαριά κλικ , έτσι για το καλό![]()
Συμφωνω!!!Ειδικα της Ουκρανιας ειχε πολυ γελιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Πάντα επι του θέματος .... πολύ μου άρεσε στην Γιούρια βίζιον η Γεωργία και η Ουκρανία ...
Ο Σαμπρέλας πάτωσε , αλλά δεν βαριέσαι το ξέραμε ..![]()
Αααα ναι ...... έριξα καμιά πεντακοσαριά κλικ , έτσι για το καλό![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
οχι κ πατωσε..μην θυμηθουμε τα παλια![]()
η τη βισση
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εγώ δηλώνω καρα-φάν των 3 γλυκύτατων Ρωσσιδακίων !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao: