Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 77 από 77

Θέμα: Σαββατοκύριακο στα Τζουμέρκα

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apapadop
    Αγαπητέ φίλε έχω παντελόνι cordura και δε το φοράω επειδή από το πρώτο 10λεπτο υποφέρω από τη ζέστη και μου χαλάει όλη την εμπειρία. Αν είναι ένα Σαββατοκύριακο να είμαι λουσμένος στον ιδρώτα μου και να μη μπορώ να κουνηθώ απ'τα ρούχα που είναι κολλημένα πάνω μου, ε, προτιμώ το ρίσκο του λιγότερο τεχνικού εξοπλισμού.

Το ίδιο ισχύει για τα παπούτσια, γενικά κάνουμε αρκετό περπάτημα (ενίοτε ορειβασία) και δεν έχουμε την πολυτέλεια να φοράμε ειδικά μποτάκια μοτοσυκλέτας και να κουβαλάμε τα δεύτερα και να αλλάζουμε κτλ κτλ.

Για δερμάτινα δε το συζητάω καν.
    Κατανοω την δυσκολια ΑΛΛΑ αν πεσεις με το τζιν και τα αθλητικα παπουτσια ΕΙΣΑΙ εκτεθειμενος
    Βρες μοτοσυκλετιστικο παντελονι με αερισμους για το καλοκαιρι και αν δεν μπορεις να βαλεις μποτες χρησιμοποιησε τουλαχιστον ενα καλο μποτακι πεζοποριας που κραταει το ποδι σχετικα σταθερο,
    δυστυχως ή ευτυχως η μοτοσυκλετα ΔΕΝ ειναι αυτοκινητο και η οδηγηση της απαιτει προστατευτικο εξοπλισμο
    Μην αφηνουμε το "δεν βαριεσαι" να μας οδηγει
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

knotty-pated codpiece Το avatar του/της apapadop
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Κατανοω την δυσκολια ΑΛΛΑ αν πεσεις με το τζιν και τα αθλητικα παπουτσια ΕΙΣΑΙ εκτεθειμενος
    Βρες μοτοσυκλετιστικο παντελονι με αερισμους για το καλοκαιρι και αν δεν μπορεις να βαλεις μποτες χρησιμοποιησε τουλαχιστον ενα καλο μποτακι πεζοποριας που κραταει το ποδι σχετικα σταθερο,
    δυστυχως ή ευτυχως η μοτοσυκλετα ΔΕΝ ειναι αυτοκινητο και η οδηγηση της απαιτει προστατευτικο εξοπλισμο
    Μην αφηνουμε το "δεν βαριεσαι" να μας οδηγει
    Έχεις φυσικά δίκιο... ζαχαρώνω εδώ και καιρό αυτά τα παντελονάκια http://esquad.fr/galerie.php?version=en# αλλά είναι αρκετά ακριβά.

Δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να δίνεις πολλά λεφτά για προστατευτικό εξοπλισμό, όταν αυτός δε σου προσφέρει άνεση. Πχ. ναι, όταν μπορούμε σκάμε ?300-?400 για κράνη, αλλά τουλάχιστον τα ευχαριστιόμαστε καθημερινά. Βάλε και τα λεφτά για jacket, ε αν πάμε και σε παντελόνια τέτοια, μετά παντελόνια αδιάβροχα, μποτάκια, γάντια σωστά κτλ, μιλάμε για χιλιάδες ευρώ!

Γενικά προτιμώ τη λύση του generic εξοπλισμού (τζην + ένα αδιάβροχο των ?5) επειδή αλλιώς πρέπει να έχεις (1) παντελόνι για χρήση εκτός μηχανής (2) αδιάβροχο και (3) προστατευτικό παντελόνι. Πολλά μπαγκάζια... και για να συνδιάσεις το (2) και το (3) (αν συνδιάζονται σε κάτι που δε σε οδηγεί στη θερμοπληξία με λίγη ζέστη) θέλεις μάλλον πολλά λεφτά.

Πάντως εξακολουθώ να τα ζαχαρώνω αυτά τα παντελονάκια... :-)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Σαββατοκύριακο στα ψέματα
    από Ταξιδευτής στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2008, 16:06
  2. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  3. Βολτα στα Τζουμερκα
    από necromayhem στο forum Ταξιδιωτικά