Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
μικρο παιδι...να εχει παιδικα τραυματα ..ξερεις οτι δεν πηρε την προσοχη που ηθελε σαν παιδι κλπ και να φταιω εγω ?
α πα πα πα...
το "αν εισαι φιλοζωος κλπ " γιατι το εβγαλες??
γιατι ειμαι ασχετος απο υπολογιστες![]()
![]()
θα το ξαναβαλω..
ε και,αμενα στο nsr ειχε σπασει στην μεση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
κοιτα τι ειχε πει ο μ@λ@κ@ς ο brolas..και μετα απο 2-3 μερες κολλησε
"Τώρα πέρα από την πλάκα...Ρε Ozzzzzzy δεν έχεις βαρεθεί να πληρώνεις?Εγώ το runner που το έχω 68cc μαλόσι δεν το προλαβαίνω..."
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ασε τον π@υστη τον γκαντεμοσαυρο![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
:a13: :a13: :a13: Εγώ γκαντέμης????????????Τα παραλέτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κοιτα τι ειχε πει ο μ@λ@κ@ς ο brolas..και μετα απο 2-3 μερες κολλησε
"Τώρα πέρα από την πλάκα...Ρε Ozzzzzzy δεν έχεις βαρεθεί να πληρώνεις?Εγώ το runner που το έχω 68cc μαλόσι δεν το προλαβαίνω..."![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
@ελιας.....μαλλον διαβασε πολλες ωρες..![]()
το καμα σουτρα:rotflmao:
Που βρήκες την φωτογραφία του παππού μου????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αφου μεχρι κ ο "επιτημος" προσπαθει να σε φτασει στην γκαντεμια
:rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ναι![]()
το καμα σουτρα:rotflmao:![]()
![]()
Αφού δεν
το aerox είπε να το ρίξει στο
ο Ozzzzzzάκος μας!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η μαλακία (εξακολουθεί) να πηγαίνει σύννεφο...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
ρε σεις, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε βγείτε μια βόλτα να ξελαμπικάρετε![]()
:a019: :a41:
ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μολις παρελαβα το aerox πισω..
να κ η ζημια![]()
![]()
![]()
τετοια μ@λ@κι@ μονο εσυ θα μπορουσες να την κανεις!!!
:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αφου μεχρι κ ο "επιτημος" προσπαθει να σε φτασει στην γκαντεμια
:rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao: