Χρειαζομαι λαστιχα, bagster,Leovince SBK Titanium οποτε πραξε τα δεονταΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
δεν θα σε απογοητευσω συμφορουμιστα!!
αξιζει να σημειωσω εδω πως συμμετεχω σε προπονησεις στιβου για να μπω στη γυμναστικη ακαδημια![]()
![]()
Χρειαζομαι λαστιχα, bagster,Leovince SBK Titanium οποτε πραξε τα δεονταΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
δεν θα σε απογοητευσω συμφορουμιστα!!
αξιζει να σημειωσω εδω πως συμμετεχω σε προπονησεις στιβου για να μπω στη γυμναστικη ακαδημια![]()
![]()
τον εχω σε λεω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία από το aerox του ozzzzzzy μπορεί να μην βγάλει τα 400 m!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
το αποφασισα θα το σερνω εγω το townmate ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Χρειαζομαι λαστιχα, bagster,Leovince SBK Titanium οποτε πραξε τα δεοντα![]()
.....![]()
χρειαζομαι παπουτσια με καρφια
αντιανεμικο σορτσακι
μπλουζα τυπου vent
και αδιαβροχο με αεραγωγους μποξερακι...με τεχνολογια quick dry
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλησπέρα σας!!!!Θα πέσει κόντρα μεταξύ του aerox του ozzzzzzy και του townmate του Ηλία...Που θα ποντάρετε κύριε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
![]()
Ozzzzzzy Ηλίας Χ
3,61,7
2,1
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
το προφυλακτικο για να σε![]()
το πληρωνω εγω..
χωρις ξεχνα το..ξερω δεν θα το απολαυσεις πολυ αλλα τι να κανουμε![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
λοιπον βαζω 1? στον οζζζζζυ γιατι εμαθα οτι τα ποσοστα πανε 1προς 35000 για να κερδισει ο οζζζζυ και λεω να βαλω 1?Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
τον εχω σε λεω....![]()
το αποφασισα θα το σερνω εγω το townmate ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Καλησπέρα σας!!!!Θα πέσει κόντρα μεταξύ του aerox του ozzzzzzy και του townmate του Ηλία...Που θα ποντάρετε κύριε?
Ozzzzzzy Ηλίας Χ
3,6 1,7 2,1
δεν θα πονταρω σε κανεναν
γιατι απλα εκει που θα μαχονται σωμα με σωμα (εργαλειο με εργαλειο) και θα πηγαινουν
με 99 χιλιομετρα ο καθενας και οι κοφτες τους θα πηροβολαν ανελεητα
θα ερθω εγω απο πισω και θα τους περασω κανοντας τσιγαρο![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το προφυλακτικο για να σε![]()
το πληρωνω εγω..
χωρις ξεχνα το..ξερω δεν θα το απολαυσεις πολυ αλλα τι να κανουμε![]()
![]()
μαθαινεις σιγα σιγα βλεπω μικρε....
το αγορι σου σε τα μαθε τρελο αγορι αυτα τα κολπακια?
![]()
![]()
εσυ εισαι τοσο μ@λ@κ@ς? σαν να πηγαινει cbr 1000 να τρεξει με το bandit ειναι η κοντρα
παντως θυμησου να βγαλεις την κλειδαρια απο το δισκοφρενο...ΚΟΥΛΑΝΤΖΑΑΑΑ![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
προσεχε τα λογια σου....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
θα ερθω εγω απο πισω
ο οζυ εχει ορεξουλες σημερα και λογω ελλειψεος σεξ και υπερβολικης :a31:
εχει προβληματα στην οραση,,,,![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ηλια..αυτα τα διδασκω σε κατι βλακακους σαν κ σενα που εχουν κ περισσοτερ κυβικα και ιπποδυναμεις απο το χρεπι σου![]()
![]()
![]()
Λοιπόν έχουμε τα εξής:100 ευρώ εγώ,την βέφα ο nr τα λεφτά τα κρατάει ο mob και ο bandit-άκος θα σας περάσει καπνίζοντας....Κανένας άλλος???!!!!!![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Λοιπόν έχουμε τα εξής:100 ευρώ εγώ,την βέφα ο nr τα λεφτά τα κρατάει ο mob και ο bandit-άκος θα σας περάσει καπνίζοντας....Κανένας άλλος???!!!!!![]()
ωραια τα κερδη μου θα ναι μεγαλα τελικα!:smilea:
χαιρομαι που θεωρεις τα @@ μου μεγαλο κερδος![]()
ειναι αλλωστε
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: