Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
the ninja 636 destroyer![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
The Busa and ZZR humiliator :rotflmao:
the ninja 636 destroyer![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Βάλτε κανά βιντεάκι γιατί μερικά τα έχει μετακινήσει απο το youtube...Έτσι...Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί....![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
οσο παλιος και να σαι παλη απλο μαθητουδι του θα εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
θα φυγει ο χερας? κ τωρα ποιος θα μας παιζει :a31: ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
εμ![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
καλα το ξεραμε οτι τον:a31: αλλα οχι και τοσο μεγαλη εξαρτηση ομως...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εμ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
ευτυχως που παραδεχτηκε οτι εχασε απο το vfr400r μου![]()
σοβαρεψου εσυ..θα πεσει καμια ακραπα στο κεφαλι σου αν λες τετοια![]()
σοβαρεψου εσυ..θα πεσει καμια ακραπα στο κεφαλι σου αν λες τετοια![]()
δεν εχω ακραπα,γιοσημουρα εχω![]()
καλα ειμαι και πολυ ψωναρα..![]()
εκτος απο κουλος![]()
![]()
ΒλασθημεΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ευτυχως που παραδεχτηκε οτι εχασε απο το vfr400r μου![]()
εισαι μια τριχα απο τα @@ του δασκαλου:rotflmao:
η ριζα της τριχας να λες καλυτερα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Βλασθημε
εισαι μια τριχα απο τα @@ του δασκαλου:rotflmao:![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι μια μηχανοψειρα που κολησα,στα @@ του κοσμικ μαστερ απο ενα....που ειχε ριξει,σε μια μπουσα με τουρμπο!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι μια μηχανοψειρα που κολησα,στα @@ του κοσμικ μαστερ απο ενα....που ειχε ριξει,σε μια μπουσα με τουρμπο!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Casmic φιλε μου δεν ασχολειται με κοντρες ,μετακινειται παραμορφωνοντας τον χωροχρονο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και επαληθευοντας το E=mc^2![]()
![]()