Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: "Ζήλια..."

Παλαιό μέλος

Re: NAI THEORITIKA MORE TA LEO...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    STH PRAGMATIKOTHTA EINAI PSEMATA AYTA POU GRAFO!
    TESPA!
    NAI ETSI EINAI..
    AN KATSO NA SOY ANALYSO TORA TI ESTI ANTRIKH FILIA...
    THA KANEIS ALAGH FYLOY!
    [RE MPAS TA PARALEO LIGO;;;;]
    OXI OYTE ANAISTHITOS EIMAI OYTE POLLY SKLHROS!ISA ISA..
    EIMAI PARA POLLY EYAISTHITOS KAI POLLY MALAKOS KAI AYTO EXEI KANEI TH GOMENA MOY NA EINAI SYNTROFOS MOY KAI NA ME AGAPAEI NA ME KALOPIANEI....KAI NA MHN LEEI KOYBENTA GIA TA FILARAKIA MOY!!!
    EPISHS EXO MATHEI APO MIKROS[TORA YPOTITHETAI OTI EXO MEGALOSEI] OTI AN DE GRAFO TH KOPELIA....THA ME GRAPSEI AYTH!!!!
    KAI TELOSPANTON...AS MILHSEI KANAS ALOS GIATI ISOS EGO NA MHN EIMAI O KATALHLOS GIA NA SOY PO MIAS KAI TA BLEPO KAPOS PERIERGA TA THEMATA AYTA!

Χαχαχαχα!!!
    Τί επαθες? Δεν μπορεις να αντιπαραθεσεις τις αποψεις σου? Συζήτηση κανουμε!!!

Λοιπον, και εγω ξερω τί εστι "αντρική φιλία" χωρίς να εχω κανει εγχειριση.
    Δυστυχώς ομως βλέπω οτι και αυτή εχει αρχίσει να χάνεται και την θεση της να παίρνει η εκμεταλλευση.

Εν πασει περιπτωσει...

...

Όταν υπάρχει η ζήλια, δέν υπάρχει η εμπιστοσύνη. Όταν δέν υπάρχει εμπιστοσύνη, δέν υπάρχει σωστή και υγιής σχέση. Το σωστό είναι να είναι ειλικρινής ο ένας απέναντι στον άλλο, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει κάτι. Όσον αφορά τις φιλίες του συντρόφου, κατα τη γνώμη μου δε θα ήθελα να κρίνω ποιός είναι ο κατάλληλος και ποιός όχι. Αυτό θα το κρίνει ο ίδιος. Αν έχει κάνει λάθος επιλογή φίλου, δέ θα το πώ εγώ! Θα το καταλάβει ο ίδιος.
    Το κυριότερο είναι πως όταν δέ κρίνεις τους φίλους τους συντρόφου σου και δέν απαγορεύεις τίποτα, δέ μπορεί να αρχίσει να λέει και για τους δικούς σου φίλους. Και αν είσαι συνειδητοποιημένος και ισορροπημένος άνθρωπος καταλαβαίνεις τί κάνει κακό στη σχέση σου και τί όχι...
    Ειλικρινά παιδιά η ζήλεια είναι το πιο ψυχοφθόρο συναίσθημα σε μια σχέση. Σε κάνει ράκος και δύσκολα εξαφανίζεται....
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

OXI DEN EXO PROBLHMA OTI THES TO

SYZHTAME!ALA DE NOMIZO NA BREIS AKRH...OTAN MILAME GIA TIS DIKES MOY TIS APOPSEIS!
    TORA TO ALO POY LES...DE TO KATALBAINO!AYTO GIA THN EKMETALEYSH!
    GIATI AN GNORIZES..OPOS LES FYSIKA ETSI;;MH TO PAREXHGHSEIS

THA HXERES OTI H EKMETALEYSH..EINAI MEROS THS ANTRIKHS FILIAS!
    EKMETALEYESE ME TON KALHTERO TROPO TIS ADYNAMIES TOY KOLHTOY SOY KAI .....EKEI TON XTYPAS TON PALIOP@$#@A!!!!

ALIOS...TI SKATA FILOI EISTE;

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ

ΜΟΥ ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΟΣ!ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!
    ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ??

P.S TO SITE TEINEI ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟ WWW.SXESEIS.GR ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων