Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: μεταθανατιες εμπειριες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    οι μικρες μικρες στιγμες ειναι που μας κανουν αυτο που ειμαστε,ενα χαδι στον συντροφο μας
    ενα τι κανεις στον φιλο μας,μια αγκαλια στο παιδι μας.
    ολα αυτα μας δινουν ζωη και ονειρα και ελπιδα,ωστε να μην σκεφτομαστε τον θανατο......
    το αν υπαρχει κατι μετα δεν το ξερω.αυτο που ξερω ειναι οτι θα το μαθω,αργα ή γρηγορα.

Αν 8υμαμαι καλα καποιος ειχε ποσταρει κατι υπεροχα λογια ενος κολλητου του που τα ειπε λιγο πριν ''φυγει''... Μεταξυ αλλων ελεγε κι αυτα που λες εσυ..
    Μπραβο σου που εισαι ετσι...νομιζω πως ειναι πολυ δυσκολο να χαιρεσαι την κα8ε στιγμη και να βρισκεις ''διεξοδους''σε απλα κα8ημερινα πραγματα..Συνη8ως οι περισσοτεροι μιζεριαζουμε και κανουμε σαν κακομα8ημενα...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    δε μου λετε τι θα γινει βραδιασε .......

αντε μακαβριοι .... να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ ....

το πρωι ο θανατος δεν με απασχολησε ποτε .....

κατι βραδυα περιεργα ομως εχουν ερθει διαφορα τρελα στην καρκαλα μου

απο ενα σφιξιμο στο στομαχι τι γινετε μετα και γιατι ολα αυτα και να παν να χεστουνε ολα

απο το ασ παω και στην εκλησια καμια βολτα

εως και να κοιτω την ασφαλτο απο τον εκτο και να αναρωτιεμε .......

και κατι νυχτες περιεργες με την μοτο βολτα και να προσπαθω να καρατησω τα ματια μου οσο ποιο πολυ ωρα γινετε κλειστα σε συθεια /.....

με σκεψεις να δω πως νοιθεις οταν ερχετε και πως νοιθω οταν φευγω .......

σκατα σας λεω ......μαλλον τιποτες δεν γινετε ........ λεω γω τωρα ......
    \\

ειμαι ψυχακιας ξερω .........

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    δε μου λετε τι θα γινει βραδιασε .......

αντε μακαβριοι .... να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ ....

το πρωι ο θανατος δεν με απασχολησε ποτε .....

κατι βραδυα περιεργα ομως εχουν ερθει διαφορα τρελα στην καρκαλα μου

απο ενα σφιξιμο στο στομαχι τι γινετε μετα και γιατι ολα αυτα και να παν να χεστουνε ολα

απο το ασ παω και στην εκλησια καμια βολτα

εως και να κοιτω την ασφαλτο απο τον εκτο και να αναρωτιεμε .......

και κατι νυχτες περιεργες με την μοτο βολτα και να προσπαθω να καρατησω τα ματια μου οσο ποιο πολυ ωρα γινετε κλειστα σε συθεια /.....

με σκεψεις να δω πως νοιθεις οταν ερχετε και πως νοιθω οταν φευγω .......

σκατα σας λεω ......μαλλον τιποτες δεν γινετε ........ λεω γω τωρα ......
    \\

ειμαι ψυχακιας ξερω .........

Α ρε Γιώργο.......Μακάρι να υπήρχαν πολλοί με τη δικιά σου ειλικρίνεια.

Δεν πειράζει ρε που είσαι ψυχάκιας!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Άφρε, το κακό με το νετ είναι ότι και συ ακόμα βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...

Άκου γιάπης... Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα...

Ο Δαλάι Λάμα είναι μεγάλη ιστορία, ο ίδιος έχει συνεργαστεί με αρκετούς επιστήμονες (αυτό το λέω για όσους δεν έχουν διαβάσει καν βιβλία του).

Όμως ακόμα και αυτός εκμεταλεύεται συγκεκριμένες πρακτικές (που πήραν δεκαετίες εξάσκησης), και συμφωνεί ότι ο ανθρώπινος νους έχει φοβερές ικανότητες -μη κοιτάς που τις αναλώνουμε μερικοί στα φόρα.

Το θέμα μεταθανάτιες εμπειρίες έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, άμα θέλετε να δείτε μια λογική εξήγηση του πράγματος διαβάστε πχ το 'The Demon-Haunted World' του Carl Sagan.

Άμα θέλετε από την άλλη να μιλήσουμε για την ποιητική πλευρά του θέματος, έχει εμπνεύσει αρκετά τους καλλιτέχνες (καί τους λεμέδες που κονομάνε από αυτό) -αλλά μη μπλέκετε το τί είναι πιθανότερο να ισχύει με αυτό που θα θέλατε να ισχύει.

Γουι γουίλ νέβερ γκόνα ντάι, αντερτέικερ μάδερφακερ ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Μεταξυ σοβαρου

και αστειου...δεν εχει υπαρξει κανεις κλινικα νεκρος μετα απο 3 μερες να ξαναζωντανεψει.
    Περνωντας αφορμη απο τον τιτλο του ποστ,θα πω κατι το οποιο εχει ανακαλυφτει προσφατα.
    Μεχρι χτες ξεραμε 3 διαστασεις,σημερα η φυσικη ανακαλυψε αλλες 14!!
    Που σημαινει -γιατι δεν θα κατσω να το αναλυσω-οτι εμεις αντιλαμβανομαστε οτι κινειται,υπαρχει,εκπεμπη ΜΟΝΟ σε αυτες τις 3,το οποιο σε προεκταση σημαινει οτι αυτη την στιγμη που διαβαζεις το ποστ καθουμενος ειναι πολυ πιθανον να υπαρχουν 14 διαφορετικα πραγματα,ωντα,οπως θελεις πεστα ακριβως στο ιδιο σημειο που καθεσαι και δεν τα αντιλαμβανεσαι οπως ουτε αυτα εσενα.
    Το πιθανοτερο κατα την γνωμη μου λοιπον ειναι οτι την κρισημι στιγμη του θανατου κατα καποιο τροπο ο ετοιμοθανατος αρχηζει να αισθανεται την επομενη διασταση που εμεις την λεμε παραδεισο/κολαση.
    Στην Ιταλια υπαρχει ενα χωριο 40 κατοικων που εδω και 3 χρονια αυτοφλεγωνται ηλεκτρικες συσκευες,καναπεδες,αυτοκινητα κλπ.3 χρονια εχουν μαζευτει επιστημονες οχι παρανορμαλ και ψαχνουν να βρουν γιατι γινεται αυτο..Οι τυποι ουσιαστικα δεν κοιμουνται γιατι το κρεβατι τους η ακομα και ολο το σπιτι μπορει να παρει φωτια ανα πασα στιγμη...
    Εχουν μονιτοραρει λοιπον ηλεκτρομαγνητικα πεδια αλλα ολα ειναι νορμαλ...μεχρι που...εχει αρχησει το απιστευτο...το οποιο δεν θα πω.-θα βρω το ονομα του χωριου να σας το δωσω και μετα ψαξε στο νετ τι γραφουν οι εφημεριδες γιατι ακομα συμβαινουν αυτα και πολυ πιο εντονα αλλα με μια πολυ μεγαλη διαφορα,ορισμενοι θα τα ελεγαν αγγελους-
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Και γιατί,εν τω μεταξύ,δεν μάς λές αυτά που ξέρεις;Μμμμμμ;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Και γιατί,εν τω μεταξύ,δεν μάς λές αυτά που ξέρεις;Μμμμμμ;
    Ρε γμτ,μασημενη τροφη θελετε...
    Εγω μπορω και να σου πω το τι γινεται απο αυτα που εχω διαβασει στις εφημεριδες και τις εκπομπες που εχουν γινει στην Τν,γι-αυτο το πολυ περιεργο θεμα,ομως αν μιλησω εγω κινδυνευω να χαρακτησιτω γραφικος απο αυτους που δεν γνωρηζουν,ενω αν τα διαβασεις απο 10 σοβαρες εφημεριδες θα ειναι διαφορετικα...

Υ.Γ
    Ειμαι "φαν" της αρχαιολογιας και ανθρωπολογιας απο μικρος,ετσι τα τελευταια 20 χρονια εχω διαβασει παρα πολλα και ειμαι σε θεση να βγαζω δικα μου συμπερασματα ,σε ορισμενα θεματα που θελλουν ενα μια σχετικη "βαση" για να μπορεσεις να κανεις συνδιασμους και συγκρησεις για να καταληξεις σ-ενα συμπερασμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εγω μπορω και να σου πω το τι γινεται απο αυτα που εχω διαβασει στις εφημεριδες και τις εκπομπες που εχουν γινει στην Τν,γι-αυτο το πολυ περιεργο θεμα,ομως αν μιλησω εγω κινδυνευω να χαρακτησιτω γραφικος απο αυτους που δεν γνωρηζουν,ενω αν τα διαβασεις απο 10 σοβαρες εφημεριδες θα ειναι διαφορετικα...

Υ.Γ
    Ειμαι "φαν" της αρχαιολογιας και ανθρωπολογιας απο μικρος,ετσι τα τελευταια 20 χρονια εχω διαβασει παρα πολλα και ειμαι σε θεση να βγαζω δικα μου συμπερασματα ,σε ορισμενα θεματα που θελλουν ενα μια σχετικη "βαση" για να μπορεσεις να κανεις συνδιασμους και συγκρησεις για να καταληξεις σ-ενα συμπερασμα.
    Δεν είναι ότι θέλω μασημένη τροφή...απλά,βαριέμαι να ψάχνω!

Σοβαρά τώρα,εδώ μέσα τίς γνώμες μας λέμε.Προσωπικά μού είναι αδιάφορο το πώς θα με χαρακτηρίσουν κάποιοι.
    Εξάλλου αυτά που λέω,δεν τα λέω ούτε για να πείσω ούτε να το παίξω μάγκας.

Άντε λοιπόν,λέγε...μάς έσκασες!! :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Dogon,Maya,Romans,Greek και αλλοι πολλοι αρχαιοι πολιτισμοι οπως και οι Ιθαγενεις της Αυστραλιας εχουν μια κοινη ιστορια...σε ορισμενους απο αυτους τα εθιμα κρατανε ακομα.
    Ολοι αυτοι καποτε γνωριζονταν μεταξι τους και ας κατοικουν σημερα σε διφορετικες και μακρινες ηπειρους,ολοι αυτοι με καποιο τροπο δινουν κατι υπολογισμους για κατι συγκεκριμενο που και η Δυτικοι γνωρηζουν αλλα δεν το λενε ανοιχτα...
    Ο Ησιοδος στην Θεογονια μιλαει για 7 ειδη ανθροπων και οτι εμμεις ειμαστε το 5ο..οποτε παμε για το 6ο...ολοι οι αρχαιοι περιμεναν αυτο που εμεις θα ζησουμε σε λιγοτερο απο 12 χρονια απο σημερα.
    Η θρησκειες το περιγραφουν σαν το τελος του κοσμου,ανασταση των νεκρων κλπ. με αποτερω σκοπο την ενωση παλι με τον Θεο.
    Ομως ασχετα με τις θρησκειες ερχεται η επιστημη να υπογραψει αυτα που ελεγαν αρχαιοι πολιτισμοι και να αναρωτιεται πως γινεται να ηξεραν για αυτα τα πραγματα αφου εμεις τα μαθαινουμε μετα απο 4000χρονια
    Η απαντηση ειναι απλη...μαλλον....πριν 4000 χρονια ειχαν ζησει αυτο που θα ζησουμε και εμεις σε λιγα χρονια,την νεα εποχη.
    Αυτο που γινεται στην Ιταλια ειναι το εξης...
    Μια ημερα και χωρις κανεναν λογω αρχησαν να παιρνουν φωτια οι ηλεκτρικες συσκευες μετα απο λιγο τα αυτοκινητα,τα επιπλα και ολο το χωριο ειχε βγει στον δρομο γιατι αυτο συνεβαινε σε ΟΛΟΥΣ,διπλα στο χωριο εχει τρενο μεγαλης ταχ.Eurostar και στην αρχη σκεφτηκαν οτι ειναι πεδια που δημιουργουνται απο το τρενο.
    Πηγαν λοιπον Ιταλοι μηχανικοι να ελενξουν και να κανουν μετρησεις αλλα τα βρηκαν ολα νορμαλ,τα φαινομενα ομως συνεχησαν οπως και συνεχιζουν και σημερα...
    Εστησαν λοιπον ειδικες καμερες να κανουν μετρησεις απο τοτε μεχρι σημερα και ειδαν οτι καποιες φορες κατι βλεπουν στις υπερυθρες καμερες απο ουρανο και θαλασσα το οποιο δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι.
    Ετσι λοιπον καλεσαν Γαλλους μηχανηκους ειδικους και αρχησαν και αυτοι τις ερευνες.
    Σε ολο αυτο το διαστημα οι κατοικοι ειναι πανικοβλητοι γιατι οι ασφαλειες δεν αποζημιωνουν τιποτα γιατι δεν οφειλεται σε κατι που μπορει να εξηγηθει,τα σπιτια τους δεν τα αγοραζει κανενας ακριβως γι αυτον το λογω και γιαυτο παραμενουν εκει.
    Τον τελευταιο χρονο εκτος απο τα "συνηθησμενα"φαινομενα εχει προστεθει ενα καινουργιο.
    Απο την θαλασσα οι ψαραδες λενε οτι βλεπουν ενα φως που φωτιζει για πολλα μιλια τον βυθο σαν να ειναι χιλιαδες προβολεις αναμενοι.Το πολεμικο ναυτικο της Ιταλιας επικυρωνει αυτα που λενε οι ψαραδες,αφου το εχουν βιντεοσκοπισει κιολας.
    Ομως το ποιο απιστευτο ειναι οτι αναμεσα στους κατοικους εχουν αρχησει να εμφανιζονται ωντα που εχουν και δεν εχουν ανθρωπινη μορφη και ειναι σχεδον διαφανα -κατι οπως στον Κυνηγο την ταινια-
    Αυτη την στιγμη στο χωριο βρισκονται επιστημονες κυβερνητικοι απ-ολο τον κοσμο για το φαινομενο.
    Αυτο που λενε οι κατοικοι ειναι οτι οσες φορες βλεπουν αυτα τα ωντα μοιαζουν με αγγελους και πολλες φορες περπατανε διπλα τους.
    Τωρα θα μου πεις που κολλανε ολα αυτα!?
    Και ομως...ενας τυπος ασχοληθηκε σοβαρα για μια εκπομπη και βρηκε οτι τετοια φαινομενα συμβαινουν σε ολο τον κοσμο τελευταια,σε σημειο που οι Μεξικανοι εχουν αρχησει να πιστευουν οτι οι προγονοι τους δεν λεγανε παπαριες.
    Επηδει βαριεμαι να γραφω και ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα,σταματαω εδω.
    Οσο για την εισαγωγη περι τελους του κοσμου,την ιδια περιοδο λεει ακομα και η επισημη εκκλησια.
    Το μονο που δεν λενε ομως ειναι οτι δεν προκειται να πεθανουμε αλλα κατι αλλο θα γινει που δεν το ξερω.
    Στην Αιγυπτο βρηκαν το 1978 οτι οι πυραμιδες χτιστηκαν οχι σαν ταφοι αλλα για να προστατεψουν μια κατασκευη που υπαρχει μεσα και η οποια ειναι απαγορευμενη για το κοινο να την επισκεφτει.Οι πετρες της πυραμιδας θρυματιζονται με τον αερα σιγα σιγα-δεν τα λεω εγω αυτα,αλλα ο τυπος που ειναι ο διευθηντης αρχαιοτητων στην Αιγυπτο και που βλεπετε στο ΣΚΑΙ η Discovery-μεχρι που να βγει η κορυφη της κατασκευης απο μονη της εξω,γιατι πιθανων οι αρχαιοι προ-αιγυπτιοι κατι ηξεραν περι καιρων και "εποχων".Αυτο εγινε γνωστο μολις περισυ στον Κοσμο....κατι ξερουν αλλα δεν μπορουν να το πουν χυμα στον κοσμο...απλα τον προετοιμαζουν.

Αυτα

Να προσθέσω ότι το ημερολόγιο τών Μάγια(ή Ίνκας,δεν θυμάμαι)το οποίο είναι ακριβέστατο και σαφώς ακριβέστερο από το δικό μας,σταματάει στο 2012.

Πιστεύω,όπως και πολλοί,πως έχει γίνει μια μεγάλη καταστροφή στα αρχαία χρόνια γνωστή σαν αναστροφή τών πόλων.
    Έχουν βρεθεί και διατηρηθεί στούς πάγους και στα χιόνια,ζώα τα οποία δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Ανεξάρτητα πάντως αν η γη ετοιμάζεται να μάς τινάζει από πάνω της,ο ρυθμός με τον οποίο την καταστρέφουμε,δεν θα αργήσει να μάς δείξει ορατά αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα,τα αγνοούμε.Ο φόβος τού θανάτου μάς κάνει να ελπίζουμε ότι δεν τρέχει και τίποτα σε τελική ανάλυση.Καθησυχαζόμαστε....μόνοι μας!

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός,που προέβλεψε μεταξύ άλλων την ανακάλυψη τών πολεμικών αεροπλάνων,είχε πει ότι θα έρθει η εποχή που ένα σπυρί σιτάρι θα έχει μεγαλύτερη αξία από μια χούφτα χρυσάφι και ότι το τέλος τού κόσμου θα σημάνει όταν οι άνθρωποι φτάσουν στο σημείο να πηδιώνται σαν τα σκυλιά στο δρόμο.
    Μήπως είναι πολύ μακριά αυτό;Ή μήπως έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει;Κάποιοι φίλοι που πήγαν πέρσυ στη Μύκονο,είδαν δυο αδερφές επί το έργον

Τέλος πάντων,μακάρι να κάνουν όλοι λάθος....τι να πω.

Xrider, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση και τον κόπο σου.
    moto perpetuo

hasta luego.

Ωραία όλα αυτά που λέτε, η απορία μου είναι η εξής: Πως δεν έχει μαθευτεί παγκοσμίως τα γεγονότα που συνέβησαν στο ιταλικό χωριό;

Φαντάζομαι ότι σε περίπτωση που ισχύουν θα γινόταν μεγάλος ντόρος.
    ---Dum spiro, spero---

ρε τι σας πονα στον θανατο?
    ενα δευτερόλεπτο πρίν πεθάνεις εισαι ζωντανός. Δεν σε ακουμπά ο θάνατος. Ενα δευτερο μετά τον θάνατο, είσια νεκρός. Τί σε νιάζει! πεθαμένος που να κανει φιλοσοφικες αναλήσεις δεν υπάρχει:rotflmao: :rotflmao:

ζήστε αυτο που έχετε, καλά! Μην καταναλώνετε την ζωή σας με ζήλιες, κακίες, πάθη.
    κάντε την εδω ζωή παραδισένια και το μόνο που μπωρήτε να 'πάρετε' μαζί σας ειναι η καλές στιγμές, και η αγάπη των δικών σας και των φίλων σας.
    Αν υπάρχει Θεός τοτε ας φροντίσουν αυτοί που τον πιστεύουν να μην κουβαλάνε τον κακό εαυτό τους εκεί.

ΟΙ άλλοι απλά

την γαμήσατε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φοβαται μην τον χαρακτηρησουμε .......:rotflmao:

και μονο που ειναι εδω μεσα χαρακτηριζεται μονος του .....:o :o

Re: Μεταξυ σοβαρου

Στην Ιταλια υπαρχει ενα χωριο 40 κατοικων που εδω και 3 χρονια αυτοφλεγωνται ηλεκτρικες συσκευες,καναπεδες,αυτοκινητα κλπ.3 χρονια εχουν μαζευτει επιστημονες οχι παρανορμαλ και ψαχνουν να βρουν γιατι γινεται αυτο..Οι τυποι ουσιαστικα δεν κοιμουνται γιατι το κρεβατι τους η ακομα και ολο το σπιτι μπορει να παρει φωτια ανα πασα στιγμη...
    Εχουν μονιτοραρει λοιπον ηλεκτρομαγνητικα πεδια αλλα ολα ειναι νορμαλ...μεχρι που...εχει αρχησει το απιστευτο...το οποιο δεν θα πω.-θα βρω το ονομα του χωριου να σας το δωσω και μετα ψαξε στο νετ τι γραφουν οι εφημεριδες γιατι ακομα συμβαινουν αυτα και πολυ πιο εντονα αλλα με μια πολυ μεγαλη διαφορα,ορισμενοι θα τα ελεγαν αγγελους-

Κανέτο Ντι Κορόνια;

Re: Re: Μεταξυ σοβαρου

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    Κανέτο Ντι Κορόνια;
    Ενημερωμένο σε βλέπω!

Ξέρεις τίποτα;
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνωμες - εμπειριες απο speedtriple...
    από duffyd στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 10:26
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:30
  3. Εξωσωματικές εμπειρίες
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 20:27
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  5. Z εμπειριες