Χρόνια Πολλά ρε παλικάρι!!!!!
Πάντα όμορφα χιλιόμετρα, και πάντα με όμορφη παρέα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια Πολλά ρε παλικάρι!!!!!
Πάντα όμορφα χιλιόμετρα, και πάντα με όμορφη παρέα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Χρόνια πολλά και καλά χιλιόμετρα!!!
![]()
![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Χρόνια πολλά και από εμένα...![]()
![]()
![]()
Αν και καθηστεριμενος κατα μια ολοκληρη μερα,Χρονια πολλα και απο εδω Τασο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
χρονια πολλα αγορινα και οτι επιθυμεις....![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Xρόνια σου παλλά Ταύρε, με υγεία και ευτυχία![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα...... ΜΟΥΤΣΕ
![]()
![]()
παντα γερός
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
@ latris mixanis : ανήσυχο πνεύμα.... το κουδουνόστρα ξέχασες.... ευχαριστώ κορίτσι , κι εσύ ό,τι επιθυμείς να σου τύχει σύντομα...
@ dirtbird : Ρε βρωμόπουλε... ακόμα προσπαθώ (όχι με πάθος βέβαια) να αποκρυπτογραφήσω το αρκτικόλεξο... εκεί που το 'χω κάπου το χάνω... lol lol lol
(στη βιβλιογραφία θα είσαι μέσα... εκδότη που θα βρουμε δε ξέρω.... )
@ Lupo : Ευχαριστώ ρε κούκλε.... άντε να δούμε πότε θα συναπαντηθούμε με εσάς του νότιους...![]()
@ jpk chios : Α, ρε χίος!!! σαν πολλοί δε μαζεύεστε από το μαστιχονήσι?ευχαριστώ για τις ευχές... μέχρι τα 200 είμαι ευχαριστημένος εγώ... είμαι και οικογενειάρχης άνθρωπος τώρα...
![]()
@ KaTaNaS : Ψυχάρα!!! γίνε καλά γρήγορα ρε Σταυρί και θα σου κάνω ένα πάρτυ τύφλα να 'χει ο Κελαηδόνης .... φιλούθκια....
@ fantacid : Φαινόμενο, χάρηκα που σε γνώρισα ρε συ στην εκδρομή.... όταν ανέβω πάνω να κανονίσουμε να συναντηθούμε ρε....![]()
@ Uriah Heep : Monsieur le Basile, je te remercie... tes voyages representes les reves de tous les motocyclistes... Bonheur mon ami et j'espere que nous nous rencontrons quand j'irai la....![]()
@ Maira : Ιωαννάκι, ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σύντομα να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για αλλαγή μοτοσακού για να μπορέσει επιτέλους η ελληνική επαρχία να κοιμάται ήσυχη χωρίς το φόβο να τους ξυπνάς με το πραπρά σου....![]()
@ kostisthegreek : Ευχαριστώ πολύ man, να είσαι καλά....![]()
@ pissaman : thank you κύριε Χρήστο μας... υπόχρεος για δεύτερη φορά... Καλές βόλτες να έχεις αλλά με φειδώ γιατί η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και η παντόφλα καραδοκεί... :rotflmao:
@ nickmonstro : Φίλε Νίκο με τόσο αερό-ξυλο που έφαγες στην εκδρομή είναι λογικό να καθυστέρησες... χάρηκα για την βόλτα που κάναμε και που ανακάλυψες τελικά περισσότερα μέρη από εμάς...lol lol lol lol
@ SPORAKIAS : Γιώργο thanks... αν και είσαι λίγο κάγγουρας και καβαλάς και kawasaki και στο 5Χ5 συγκρίνεσαι με τον τασο μητρόπουλο-τσεκούρι...εντούτοις είσαι καλό παιδί παρότι ανακυκλωτής... (όλο καλές κουβέντες δε σου είπα? lol lol )
@ nktR : Κύριε συν-Ταυρε ευχαριστώ για τις ευχές... να ξέρεις ότι οι ταύροι εκτός από εγωίσταροι και επίμονοι ως ημίονοι είμαστε πάνω από όλα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... τα κέρατα με ανησυχούν λίγο... αλλά δε βαριέσαι ... θα αφήσω φράντζα-μαλλί ... χαχαχαχαχα
@ adam_tsouk : Ευχαριστώ πολύ Λούτσεκι εσύ ότι επιθυμείς φιλάρα αδαμάντινε... ακομα έχω ονειρώξεις όταν σε σκέφτομαι με την κοκκινούλα τη φόρμα σου στην εκδρομή.... :rotflmao:
Να είστε γεροί και υγιείς όλοι σας...
![]()
Leader-αρα Χρονια πολλα και καλα! Να σε χαιρεται η οικογενια σου και να σε χαιρομαστε και εμεις!
Πολλες ευχες απο εμενα και την Ευδοκια!![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Leader-αρα Χρονια πολλα και καλα! Να σε χαιρεται η οικογενια σου και να σε χαιρομαστε και εμεις!
Πολλες ευχες απο εμενα και την Ευδοκια!![]()
ούρα-ούρα-ουραγέ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ νικόλα....
ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα...
![]()
![]()
![]()