Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εχω χαρα που πηρα πισω το μηχανακι κ απο σερβις......θα σας κερασω ολους τσαγακι! κ πρωτο τον ηλια![]()
![]()
ωχ καταλαβα,παλι το τρυπιο πιστονι θα μας δειχνει σε δυο μερες..
![]()
εχω χαρα που πηρα πισω το μηχανακι κ απο σερβις......θα σας κερασω ολους τσαγακι! κ πρωτο τον ηλια![]()
![]()
ωχ καταλαβα,παλι το τρυπιο πιστονι θα μας δειχνει σε δυο μερες..
![]()
το πιστονι τρυπησε απο μαλακια του μηχανικου..δεν εφταιγε η χρηση που του εκανα..
παντως σημερα μετα απο ρυθμιση καρμπυρατερ κλπ παει μια χαρα![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ασε ρε κακομοιρογλου που δεν εχεις ιδεα και τα διαλυεις ολα...μαστροχαλαστραΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το πιστονι τρυπησε απο μαλακια του μηχανικου..δεν εφταιγε η χρηση που του εκανα..
παντως σημερα μετα απο ρυθμιση καρμπυρατερ κλπ παει μια χαρα![]()
![]()
:rotflmao:
πες τα ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ασε ρε κακομοιρογλου που δεν εχεις ιδεα και τα διαλυεις ολα...μαστροχαλαστρα:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
τι λεει εδω? πως παει η πλυση εγκεφαλου του οζυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
πες τα ρε..![]()
![]()
![]()
![]()
του το φτιαξανε το χρεπι ε?
αντε με το καλο να το κερασω λαδακι διχρονο διχρονο![]()
καλα ετοιμασου εσυ..σε 15 μερουλες θα γινει η κοντρα..αν ερθεις και δεν κοτεψεις![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
που θες να την κανουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
καλα ετοιμασου εσυ..σε 15 μερουλες θα γινει η κοντρα..αν ερθεις και δεν κοτεψεις![]()
εξαρταται απο το που....
εγω δεν εχω και διπλωμα...![]()
θες καμια κηφισιας-μεσογειων? και περιφερειακος του ΟΑΚΑ ειναι καλος..
μετρο σεπολιων σου κανει?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
θες καμια κηφισιας-μεσογειων? και περιφερειακος του ΟΑΚΑ ειναι καλος..![]()
ειπαμε δεν εχω διπλωμα....:a24:
![]()
καλα οπως θες.. αν θες παμε κ πουθενα με στροφες![]()
![]()
καλα οπως θες.. αν θες παμε κ πουθενα με στροφες![]()
![]()
παμε μεγαρα?
:rotflmao:
ελεος..παμε υμηττο?
να συγχαρω ολα τα παιδια για το σπαμινγκ τους καθως καταφεραμε σε 17 μερες να φτασουμε τα 1000 μηνυματα! αυτο σημαινει 60 περιπου μηνυματα τη μερα..
με συγκινησατε κωλοπαιδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το σεπτεμβρη που θα βγαλω διπλωμα παμε οπου θες....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ελεος..παμε υμηττο?
Υ.Γ.---> υμηττο αν θες κατηφορα ομως για στην ανηφορα δε τραβαει...:rotflmao:
να συγχαρω ολα τα παιδια για το σπαμινγκ τους καθως καταφεραμε σε 17 μερες να φτασουμε τα 1000 μηνυματα! αυτο σημαινει 60 περιπου μηνυματα τη μερα..
με συγκινησατε κωλοπαιδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω, ευχαριστω παιδια...
δεν ηταν τιποτα σημαντικο, εδωσα απλα τον καλυτερο μου εαυτο...
![]()