Ρε παιδια συγνωμη, θελω να σας ρωτησω κατι γιατι αρχιζω και νοιωθω οπως ο Βεγγος στο εργο που θελανε να τον βγαλουν τρελο!!
ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ΤΟ SS ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ;!;!;
Εδω και 10 μερες που εχω παρει το ρημαδι το δικο μου δεν μπορω να το οδηγησω με ΤΙΠΟΤΑ! Εχω κανει 400 χιλιομετρα ολα και ολα και αυτα με χιλια ζορια! Ο λογος ειναι γιατι με καιει τοσο πολυ στα ποδια που μου προκαλει τρομακτικο πονο!! Μιλαμε για ΚΑΨΙΜΟ, οχι αστεια.
Και καλα το Σαββατο, πες οτι το να παω την βολτα στην Ευβοια μερα μεσημερι με τζιν ηταν λαθος. Εχθες ομως που βγηκα ΒΡΑΔΥ με θεοχοντρες κορντουρες για να ΜΗΝ με καψει και παρολαυτα πηγε να μου ανοιξει τρυπα απο το καψιμο στη γαμπα, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;
Παρκαρα την μηχανη στο γκαραζ και μυριζε η κορντουρα που ειχε "αναψει"!!!
ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΜΑΜΩ!!!!!!![]()
![]()
Και σημερα προσπαθουσα να την παλεψω με την κορντουρα και τα ποδια σε διαταση ΜΠΑΣ και καιγομαι λγοτερο και περναει διπλα μου ο κλασσικος καγκουρας με το GSXR και ΣΟΡΤΣΑΚΙ!!!![]()
ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ!!;!!!;;;;![]()
Και παρολαυτα ολοι οι κατοχοι 749/999 μου λενε οτι δεν εχουν κανενα προβλημα, οτι πανε για μπανιο με σορτσακι, ενω η αντιπροσωπεια με βγαζει εμενα ανικανο και οτι σφιγγομαι πανω στη μηχανη κ οτι ακουμπαω το ποδι μου στο αλουμινενιο προστατευτικο απο την εξατμιση (που μετα ειδα οτι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ τετοια περιπτωση)!
Ειλικρινα το σκεφτομαι οτι αν δεν βρω μια λυση θα το πουλησω! Τι να το κανω που ειναι μια απο τις τελειοτερες μηχανες του κοσμου στο δρομο (που ειναι οντως), αν δεν μπορω να το καβαλησω; Μιλαμε οτι δεν θελω ουτε για βολτα να το παω τωρα.....![]()
![]()
![]()