Τους καταλύτες ... ΠΟΥ τους έχει?
Τους καταλύτες ... ΠΟΥ τους έχει?
You BETA believe...
Για κάτσε λίγο ρε συ, γιατί μάλλον μιλάς σοβαρά ...
Η θερμότητα που σε καίει πρέπει λογικά να προκαλείται από τις εξατμίσεις και μόνο !!!
(δεν νομίζω το ψυγείο και το μοτέρ να είναι ικανά να σου κάνουν φουσκάλες στα πόδια...)
Υποθέτοντας ότι αυτή είναι η προβλεπόμενη λειτουργία του μοτέρ, γιατί δεν κοιτάς στα Coarse και Perfomance για τίποτε προστατευτικά ανθρακονημάτινα ΑΚΡΙΒΑ μπιχλιμπίδια ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ολα ζεσταινονται ειδικα τα μεγαλα αλλα οχι και ετσι
συμφωνω κατι πρεπει να παιζει με τον θερμοστατη
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ή κάπρι...
αυτό κάνω οτι δεν το είδα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο κει και πέρα, μάλλον δεν θα έχει τύχει να οδηγήσετε 950 σε καλοκαιρινό μποτιλιάρισμα... Μία από τα ίδια Νίκο - ανυπόφορο κάψιμο, σε σημείο να βγάζω τα πόδια από μαρσπιέ και να τα φυσάω..![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Θα το κοιταζα Ηλια μου, αν ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ οι κοπανοι στην αντιπροσωπεια να με παρουν στα σοβαρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τωρα, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι α) έχεις πολύ σφιχτά τα πόδια σου, β) κάτι δεν παει καλά με το θερμοστάτη
Κοίταξέ το
Old, το προβλημα ειναι οντως ΚΥΡΙΩΣ απο τους λαιμους των εξατμισεων.... Εχω ηδη παραγγειλει το ανθρακονηματινο κομματι που αντικαθιστα το αλουμινενιο πλακακι που εχει, και επισης παραγγειλα μια θερμομονωτικη γαζα που τυλιγουν συνηθως τις πολλαπλες σε τουρμπο αυτοκινητα...
Τι να πω αλλο... Παντως δεν ξερω αν προκειται για θερμοστατης... Το βεντιλατερ ανοιγει κανονικα (το ακουω) στους 90κατι και το δευτερο ανοιγει στους 102.
Παντως ποσο θελω να βαλω αυτο τον βλαμμενο τον αντιπροσωπο να το οδηγαει πανω κατω στην Κιφησσιας με βερμουδα ενω εγω απολαμβανω ενα ωραιο παγωμενο φραπεδακι με 150 παγακια!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Δειτε που εχει το ρημαδι το μαρσπιε! Old, το ανθρακονημα παει εκει που ειναι σημειωμενο με κοκκινο...
Χωρια που η μηχανη αυτη ΔΕΝ εχει πλαινους αεραγωγους οπως ολα τα αλλα SS, αλλα εχει μονο αυτες τις μεγαλες τρυπες (σημειωμενες με πρασινο) που πεταει τον καυτο αερα στα ποδια μια χαρα (αν και δεν ενοχλει κ τοσο)...
Τωρα που γραφω αυτα μου ερχεται στο νου η μυρωδια του κεριου ενω μου εψηνε σημερα το μπουτι και την γαμπα.... Και αυτα ΜΕΣΑ απο την κορντουρα! Αααααχχχ!
Δεν ειναι και μπλε το ατιμο και θα ενοχλει τα ψαρια γμτ!!!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Χαβαλες mode activated
Σε ενδιαφερει τραμπα με VFR 06 και την διαφορα μου την δινεις cash
υποσχομαι οτι θα νοιωθεις οτι οδηγεις aircondition:rotflmao:
Χαβαλες mode deactivated
Νίκος
Open Horizons
Νίκο... εάν εντός των κύκλων βρίσκονται και οι καταλύτες, νομίζω ότι θα περάσεις στην παρανομία...![]()
(αλλά μάλλον δεν είναι)
2η λύση: λαιμοί τιτανίου
You BETA believe...
Σωτηρη, αν δεν κανω λαθος το βιβλιαρακι του κατασκευαστη αναφερει οτι εχει δυο καταλυτες. Ο ενας βρισκεται μεσα στη σωληνα, ενω ο αλλος ειναι μεσα στο τελικο "κουτι".
Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι γιατι ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν εχει αυτο το προβλημα και εχω μονο εγω! Ο φιλος Dodok που εχει 749, χαρακτηριστικα μου ειπε οτι δεν ειχε αντιμετωπισει κανενα προβλημα και οτι περισυ το καλοκαιρι πηγαινε για μπανιο με τη μηχανη κ βερμουδα! WTF;;;;; :hypnotize
2η λυση: Λαιμοι τιτανιου = 3000 ευρω = φυλακη![]()
Νίκος
Open Horizons
Μάλλον δεν θα βελτιώσει την κατάσταση η αλλαγή προστατευτικού (ίσως για τον συνεπιβάτη..)
Θα πρότεινα να κλείσεις με καπάκι το τρίγωνο του χωροδικτυώματος, αλλά θα με πάρεις με τις πέτρες - δικαίως...)
Υ.Γ.
Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση του αμορτισέρ σου ..![]()
Άστον αυτόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ο φιλος Dodok που εχει 749, χαρακτηριστικα μου ειπε οτι δεν ειχε αντιμετωπισει κανενα προβλημα και οτι περισυ το καλοκαιρι πηγαινε για μπανιο με τη μηχανη κ βερμουδα
(γουστάρει να δείχνει τα μπούτια του στο κοινό, με οποιοδήποτε τίμημα...)
Δεν ειναι κακη ιδεα ομως.... Εδω σκεφτομαι να το κυκλοφοραω χωρις πλαινα φερινγκ μπας κ βελτιωθει λιγο η κατασταση, στο πλαινο τριγωνακι θα κολλησουμε; Το θεμα ειναι μην λιωσει ομως το πλαστικο αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα πρότεινα να κλείσεις με καπάκι το τρίγωνο του χωροδικτυώματος, αλλά θα με πάρεις με τις πέτρες - δικαίως...)
Νίκος
Open Horizons
Χμμμ, κάτσε να το ψάξουμε λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Σωτηρη, αν δεν κανω λαθος το βιβλιαρακι του κατασκευαστη αναφερει οτι εχει δυο καταλυτες. Ο ενας βρισκεται μεσα στη σωληνα, ενω ο αλλος ειναι μεσα στο τελικο "κουτι".
Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι γιατι ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν εχει αυτο το προβλημα και εχω μονο εγω! Ο φιλος Dodok που εχει 749, χαρακτηριστικα μου ειπε οτι δεν ειχε αντιμετωπισει κανενα προβλημα και οτι περισυ το καλοκαιρι πηγαινε για μπανιο με τη μηχανη κ βερμουδα! WTF;;;;; :hypnotize
2η λυση: Λαιμοι τιτανιου = 3000 ευρω = φυλακη![]()
μπορείς να δεις που έχει τους αισθητήρες λ?
edit* του dodοk είναι 250 κυβικά λιγότερα...
You BETA believe...
Εγω απλα να υπενθυμισω οτι μερικες μοτοσυκλετες τις απολαμβανεις ακομη και σταματημενες.Θα μου αρκουσε να καθομαι να την χαζευω με τις ωρες και μονο...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!