Όπως πήγαινα το πρωί στη δουλειά από Δροσιά/Κηφισίας - ευτυχώς σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς - βλέπω ένα από τα μεγάλα Range Rover σε ένα στενό δεξιά. Ο "κύριος" με βλέπει και αφού το σκέφτεται για κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζει να βγεί στην Κηφισίας (μιάμιση λωρίδα στο συγκεκριμένο κομμάτι για όσους γνωρίζουν) με τοοο τριαξονικό για την άλλη κατεύθυνση του δρόμου.
Ο "κύριος" δεν είχε κοιτάξει πριν βγει ούτε αν έρχεται κανένας από την αντίθετη κατεύθυνση και έτσι απλώς σταμάτησε μπροστά μου κάθετα για να κοιτάξει.
Παιδιά ευτυχώς πρόλαβα να αντιδράσω γρήγορα γιατί αλλιώς θα γινόμουν χαλκομανία.
Το καλύτερο ήταν ότι ο τύπος (40-45) όταν με είδε δύο μέτρα από την πόρτα του μετά το έντο που σχεδόν έκανε η μηχανή από τα φρένα, έκανε μια γκριμάτσα, άνοιξε το παράθυρο και....μου την είπε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συμπέρασμα: Προσοχή, προσοχή, και ξανά προσοχή, ειδικά σε "ανθρώπους" με τέτοια οχήματα γιατί 9 στους δέκα τα παίρνουν με τη λογική ότι θα είναι κυρίαρχοι του δρόμου και δεν τους απασχολεί τίποτα και κανένας.:a12: :a31:
Αχ, πόσο θα 'θελα τώρα που έχω ξεπεράσει το σοκ να τον βάλω κάτω με τα γάντια κέβλαρ και να ακολουθήσουν και άλλοι περαστικοί με μοτό.:a29: