Σελίδα 6 από 22 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 321

Θέμα: Θερμοκρασια και μηχανη...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Πρώτα απο όλα χαιρετίζω την παρέα σας.

Ελπίζω να βοήθησα
    Γειά σου φίλε και καλως ήρθες.

Νίκο περιμένω απάντηση απ΄τον sapila racing. Με τον μηχανικό μου που μίλησα εχθές, μου ανέφερε ως απαραίτητο έλεγχο στο κύκλωμα ψύξης και την εξαέρωση του. Εχει δει αρκετές φορές καινούργια μηχανάκια που χρειάζονται εξαέρωση στο κύκλωμα.

Θα μιλήσουμε το απόγευμα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Αν ειναι να ξεχασω τον τουρισμο τοτε να παει στο διαολο το ρημαδι! Δεν περιμενα και βασιλικες ανεσεις, αλλα τουλαχιστον να ειναι υποφερτο! ...
    Ρε Νίκο, συγγνώμη κιόλας...

Το 999 βρήκες να πάρεις για τουρισμό ρε συ;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να 'σαι καλά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ρε Ηλία ξεκολλάτε. Είπε ο Νίκος πως εννοεί τον ¨τουρισμό¨.... Το να βάλεις ένα σακκίδιο και ένα tank bag και να πας μια μεγάλη βόλτα, είναι κατι εκτός των δυνατοτήτων της μηχανής;

Δεν έχει πάει κανείς Σέρρες οδικώς δλδ; Όλοι με trailer τα πάτε τα μηχανάκια; Αυτά που λέτε περί μόνο πίστας κλπ μου φαίνονται υπερβολικά. Δεν πήρε ούτε Μ1, ούτε RCV. Ενα 999 πήρε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

κι εγω θα το διαλεγα...

Νικο ψυχραιμια φιλε μου...

κανε υπομονη , επισκεψου καποιον σοβαρο μηχανικο της ντουκατι να σε πει καμμια συμβουλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αυτά που λέτε περί μόνο πίστας κλπ μου φαίνονται υπερβολικά. Δεν πήρε ούτε Μ1, ούτε RCV. Ενα 999 πήρε.

+1

Ρε Ηλία ξεκολλάτε. Είπε ο Νίκος πως εννοεί τον ¨τουρισμό¨.... Το να βάλεις ένα σακκίδιο και ένα tank bag και να πας μια μεγάλη βόλτα, είναι κατι εκτός των δυνατοτήτων της μηχανής;

Δεν έχει πάει κανείς Σέρρες οδικώς δλδ; Όλοι με trailer τα πάτε τα μηχανάκια; Αυτά που λέτε περί μόνο πίστας κλπ μου φαίνονται υπερβολικά. Δεν πήρε ούτε Μ1, ούτε RCV. Ενα 999 πήρε.
    Χωρίς να ξέρω τι εννοει ο Νικος, άλλο τουρισμός και άλλο μεγάλη (έστω) βόλτα (που την κάνεις και με ενα ΧΤ).

Για τις Σέρρες έχω την εντύπωση οτι αν μπορούσαν ΟΛΟΙ με τρέιλερ θα ανέβαιναν.

Πάντως, εκεί που δείχνει τις φωτό ο Νικος (το κόκκινο περίγραμμα) αν δεν κάνω λάθος δεν πλησιάζει πόδι... Πως στο καλό καίγεται;

Και ξαναλέω, ΟΛΑ τα μηχανάκια βγάζουν ζέστη το καλοκαίρι.

κάτσε να δεις με τον μπόξερ τι ωραία που θα περάσω :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ετσι! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! Δηλαδη ειμαι παραλογος ρε γμτ μου να εχω δωσει 13 χιλιαρικα για μια μηχανη και να θελω να παω και ενα ταξιδακι με ενα σακιδιο στην πλατη;;

Δηλαδη συγνωμη, τι πρεπει να γινεται; Να το βαζω στο τρειλερ να μπαινει πιστα, και μετα τρειλερ κ σπιτι; Η μηπως η πιο μακρυνη μου βολτα να ειναι το Αρτεμισιο η η Επιδαυρος;;;

Ουτε εχω μηχανη που κοβει λεφτα, ουτε μου τρεχουν απο τα πατζακια, ουτε ανηψιος του Λατση ειμαι. Παλεψα με θεους και δαιμονες και τελικα πηρα ενα μηχανακι που μου αρεσε παντα. Γιατι ΕΙΝΑΙ ωραιο μηχανακι, σε ολα του. Θεωρητικα ομως, διοτι πρακτικα ειναι δραμα!

Για αλλη μια φορα χαιρομαι που ειμαι μελος αυτης της μοτοπαρεας, για ολη την υποστηριξη οταν υπαρχει θεμα....

Βυρωνα να σαι καλα για το ψαξιμο που ριχνεις φιλε...

Ηλια, αν θες να σου φυγει η απορια σχετικα με το πως γινεται να καιγεσαι ενω η γαμπα/ποδι ειναι μακρυα απο την εξατμιση παρτο και κανε μια βολτα. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες!

Οσο για τις θερμομονωτικες της Thermotec αγοραστηκαν ηδη απο εχθες και τις περιμενω... Αλλα πλεον δεν ξερω...
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όλοι όσοι έχουν πάρει SS ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχουν προσανατολισμό την πίστα. Φυσικά και θες ένα μηχανάκι για βόλτες.

Αλλά τουρισμό δικάβαλλος ή μη, φορτωμένος δεν κάνεις με 999, ουτε με cbr1000 ούτε με Κ7 κλπ.

Τα περί πίστας και τρέυλερ τ' αποδοκιμάζω μετά βδελυγμίας! Πλην της περίπτωσης καθαρου track bike αλλά μπαίνουμε σε άλλη κουβέντα μετά.

Το θέμα είναι οτι τα μεγάλα μηχανάκια βγάζουν ζέστη. Αν δεν υπάρχει θέμα με το κύκλωμα ψύξης, και είναι φυσιολογικό να χτυπάει 116 βαθμούς..... ε τότε.... δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Οσο για τις θερμομονωτικες της Thermotec αγοραστηκαν ηδη απο εχθες και τις περιμενω... Αλλα πλεον δεν ξερω... [/B]
    Μπορείς να μου πείς απο πού τις παράγγειλες και πόσο; Σκέφτομαι και εγώ να τυλίξω το χταπόδι, για να μην λιώνει τις φτερωτές στα βεντιλατέρ.

Ηλια, αν θες να σου φυγει η απορια σχετικα με το πως γινεται να καιγεσαι ενω η γαμπα/ποδι ειναι μακρυα απο την εξατμιση παρτο και κανε μια βολτα. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες!
    Το θέμα δεν ειναι να μου φύγει εμένα η απορία ρε συ... Αλλα το πόδι σου ΔΕΝ κάνει γωνία προς τα μπρος;

Εκεί που έχεις βάλει τον κόκκινο κύκλο ειναι πίσω απο το πόδι σου.

Τεσπα...απλά πράγματα

α) Κανείς δε λέει οτι δεν ειναι καλό μηχανάκι. Άλλο το καλό άλλο το χρηστικο (μια φεράρι πχ ειναι κατ' ουσίαν ένα άχρηστο αυτοκίνητο - άλλο αν ειναι καύλα)

β) Βρες άλλο μηχανικό και πήγαινε. (κατι θυμήθηκα, σου στέλνω πμ). Ρώτα για τα περι εξαέρωσης που είπε καποιος

γ) Δοκίμασε να... ανοίγεις λιγο τα πόδια σου

δ) Άσε να φύγει η πολλή ζέστη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Που ειμαι; Τι κανω εδω; Το avatar του/της Pitsakos
    Αφου μιλας για μεγαλες θερμοκρασιες θα σου πω την ιστορια μου Ειχα ενα cagiva canyon 600 (ιταλικο και αυτο ) οι θερμοκρασιες που ανεβαζε ηταν μεγαλυτερες και απο την Χάρλεϊ του αδερφου μου! Το προβλημα ηταν οτι δεν δουλευε σωστα η αντλια λαδιου ωσπου στην τελικη κολλησε με αποτελεσμα το μπλοκαρισμα του κινητηρα (εμ αφου δουλευε χωρις λαδι)
    Εσυ θα μου πεις τωρα καινουρια μηχανη και να εχει προβλημα ; Για ψαξε το δεν χανεις και τπτ!
    Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...

Νικολα, πες τα γιατι αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι εγω ο τρελος τελικα...

Δεν λεω, πιστα πιστα, αλλα απο εκει και περα να μην μπορω να παω μια βολτα με μερικους φιλους σε 2-3 μερη;
    Το θεμα δεν ειναι η θεση οδηγησης (μιας και αυτο συνηθιζεται), και εξαλλου ο τουρισμος ειναι σχετικο θεμα, διοτι αν καποιος συνηθισει και μπορει τοτε γιατι να μην παει κ τουρισμο...

Το θεμα ειναι οτι ακομα και να βγεις απο την πολη για να πας οπουδηποτε, η μηχανη σου εχει καψει τα ποδια τοσο πολυ που χανεις καθε διαθεση να πας παραπερα... Εχθες πρωι πηγα στην Ελευσινα στα κεντρικα της Hellinmoto. Ποση αποσταση ειναι; 40; 50 χιλιομετρα; Και ομως! Ηδη ενοιωθα αβολα απο το καψιμο και φορουσα και το κορντουρα παντελονι! Που να ελεγα να βαλω ενα τζινακι δηλαδη!

Το χειροτερο απο ολα ειναι το οτι πλεον εχω ξενερωσει τοσο πολυ με ολο αυτο το ψαξιμο και με το να παλευω με τη μηχανη (εκει που θα επρεπε να με χαροποιει και να μου δινει απολαυση) που δεν θελω να ανεβω πανω της ουτε για βολτα (γιατι ξερω τι θα παθω).

Θα το κανω ενοικιαζομενο σαν τα ποδηλατα στις παραλιες!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Μπορείς να μου πείς απο πού τις παράγγειλες και πόσο; Σκέφτομαι και εγώ να τυλίξω το χταπόδι, για να μην λιώνει τις φτερωτές στα βεντιλατέρ.
    Φιλε Boussia, τις πηρα απο εδω: http://stores.ebay.co.uk/RPM-Motorsp...meZL2222QQtZkm
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Νικολα, πες τα γιατι αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι εγω ο τρελος τελικα...

Δεν λεω, πιστα πιστα, αλλα απο εκει και περα να μην μπορω να παω μια βολτα με μερικους φιλους σε 2-3 μερη;
    Το θεμα δεν ειναι η θεση οδηγησης (μιας και αυτο συνηθιζεται), και εξαλλου ο τουρισμος ειναι σχετικο θεμα, διοτι αν καποιος συνηθισει και μπορει τοτε γιατι να μην παει κ τουρισμο...

Το θεμα ειναι οτι ακομα και να βγεις απο την πολη για να πας οπουδηποτε, η μηχανη σου εχει καψει τα ποδια τοσο πολυ που χανεις καθε διαθεση να πας παραπερα... Εχθες πρωι πηγα στην Ελευσινα στα κεντρικα της Hellinmoto. Ποση αποσταση ειναι; 40; 50 χιλιομετρα; Και ομως! Ηδη ενοιωθα αβολα απο το καψιμο και φορουσα και το κορντουρα παντελονι! Που να ελεγα να βαλω ενα τζινακι δηλαδη!

Το χειροτερο απο ολα ειναι το οτι πλεον εχω ξενερωσει τοσο πολυ με ολο αυτο το ψαξιμο και με το να παλευω με τη μηχανη (εκει που θα επρεπε να με χαροποιει και να μου δινει απολαυση) που δεν θελω να ανεβω πανω της ουτε για βολτα (γιατι ξερω τι θα παθω).

Θα το κανω ενοικιαζομενο σαν τα ποδηλατα στις παραλιες!
    Νομίζεις ότι όλοι εμείς που μέσα στην πόλη κυκλοφορουμε με τα σκουτερ/παπιά κι έχουμε στο γκαραζ το SS δεν θέλουμε να κυκλοφορουμε με αυτό; Απλά γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις θερμοκρασίες το μηχανάκι καίει....

40-50 χλμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι είπες τωρα; Μέσα στην πόλη; Από το συνεργείο μου μέχρι το Δελεαρ είναι 5 χλμ περίπου..... Σε 2-3 λεπτά απο τη στιγμή που θα πάρει μπροστα το cbr, μπαίνει βεντιλατέρ κι όταν φτάσω το πλαίσιο ΚΑΙΕΙ! Άκου 50 χλμ.... μαραθώνιος ψησίματος είναι αυτό!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 6 από 22 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζεστη θερμοκρασια και λυση΄? στο750...
    από adrenalin στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2007, 19:21
  2. ΜΥΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ
    από symvoulos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:49
  3. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  4. Προφίλ και μηχανή