Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: ποιοτητα ασφαλτου στα Μεγαρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

ποιοτητα ασφαλτου στα Μεγαρα

Θέλω να θίξω ένα θέμα το οποιο μου έκανε εντύπωση.Πριν 2 κυριακες είχε test ride η Aprilia στην πιστα της πάχης.Όταν έφτασα είδα πάρα πολλά ατομα να στρίβουν οριακά, σημάδι ότι η άσφαλτος κρατάει. Όταν μπήκα μέσα η πρώτη εντύπωση ήταν ότι μπήκα σε οικόπεδο και όχι σε πίστα.Δεν ξέρω εγώ φοβήθηκα να το βάλω και είμουνα κότα.Το θέμα είναι ότι δεν είδα καμοια διαφορα απο δημόσιους δρόμους.(Δεν μιλάω για δρόμους γιαλι).Ηταν η πρώτη φορά που έμπαινα μέσα και ίσως να φταίει αυτό.Αλλά όταν είχα το R1 έστριβα στο μπράλο με πολλά χλμ και για τα δικά μου όρια αρκετά οριακα, οπότε μου φαίνετε αδιανόητο να χέζομαι να στριψω το Pegaso και το tuono στην πίστα.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

ιδεα σου ηταν... κραταει η πιστα.. με γομες κολλαει κυριολεκτικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: ποιοτητα ασφαλτου στα Μεγαρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Θέλω να θίξω ένα θέμα το οποιο μου έκανε εντύπωση.Πριν 2 κυριακες είχε test ride η Aprilia στην πιστα της πάχης.Όταν έφτασα είδα πάρα πολλά ατομα να στρίβουν οριακά, σημάδι ότι η άσφαλτος κρατάει. Όταν μπήκα μέσα η πρώτη εντύπωση ήταν ότι μπήκα σε οικόπεδο και όχι σε πίστα.Δεν ξέρω εγώ φοβήθηκα να το βάλω και είμουνα κότα.Το θέμα είναι ότι δεν είδα καμοια διαφορα απο δημόσιους δρόμους.(Δεν μιλάω για δρόμους γιαλι).Ηταν η πρώτη φορά που έμπαινα μέσα και ίσως να φταίει αυτό.Αλλά όταν είχα το R1 έστριβα στο μπράλο με πολλά χλμ και για τα δικά μου όρια αρκετά οριακα, οπότε μου φαίνετε αδιανόητο να χέζομαι να στριψω το Pegaso και το tuono στην πίστα.
    Ολοι αυτο νιωθουν στη αρχη, αλλα η ασφαλτος κραταει σε σημειο που δεν εχεις ξαναζησει.
    Εγω απο την αλλη ειδικα τον τελευταιο χρονο οταν βλεπω την κωλοασφαλτο στο Μπραλλο μου παει Να!!
    Τα εχω κοψει σχεδον αυτα τα ΜοτοΜπραλλεια και τα ΜοτοΕπιδαυρεια πλεον φοβαμαι πολυ οχι μονο την ασφαλτο αλλα την αισθηση του να στριβω χωρις να ξερω τι με περιμενει, γιατι ετσι ειναι.

Επιλεκτικα σε 2-3 καβατζωμενες επαρχιακες διαδρομες με τελεια ορατοτητα, χωρις γκρεμια και βραχια αριστερα δεξια, στις οποιες εχω προσβαση λιγες φορες τον χρονο και παλι με σχετικη φειδω.

Υ.Γ Μια απο αυτες ειναι στην Ευρυτανια και μια στην Φθιωτικα η αλλη μυστικο.
    Αυτος που θα τις βρει κερδιζει tour απο μενα στις προαναφερθεισες διαδρομες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Re: ποιοτητα ασφαλτου στα Μεγαρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Εγώ πρώτη φορά μπήκα στο μάθημα του 0-300 το προηγούμενο Σάββατο. Και εμένα για πίστα δεν με εντυπωσίασε ως προς τον τάπητα (μικρές πίστες kart, η Αττική οδός έχουν καλύτερο). Συνολικά όμως την πίστα την ερωτεύτηκα. Ωραίες στροφές (απλές, διπλές, σταθερές, με τροχιά που ανοίγει εσάκια........) πυκνές και συνεχείς δράση. Ίσως αν είχα δυνατή μηχανή και έμπαινα πολλές φορές να μου φαινόταν μικρή με μικρές ευθείες αλλά τώρα την βρήκα απλά άψογη.

Καμία σχέση με τους περισσότερους δρόμους. Στην Κρήτη πάντως δεν έχει αντίστοιχο δρόμο σε τάπητα (ούτε την επόμενη που τον στρώνουν). Ίσως ήσουν σφιγμένος λόγω άγνωστου περιβάλλοντος και το κυριότερο ότι μπήκες με άγνωστη μηχανή και γιαυτό δεν ενθουσιάστηκες.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Ξεθάβω το θέμα για να θίξω με τη σειρά μου την απαράδεκτη ποιότητα αυτού του μορφώματος που θέλει να λέγεται πίστα. Το διαπίστωσα εχθές στο CSS. Όχι ότι δεν κρατούσε η άσφαλτος με τα χμ που απαιτούνταν για τις ασκήσεις μας αλλά όταν είσαι μέσα στην Κ6 και αισθάνεσαι το μπροστινό σου να χάνεται σε μπαλώματα της ασφάλτου ή τα σαμαράκια μεταξύ Κ7-Κ9 να σου θυμίζουν ΠΣΚ αρχίζεις να αναρώτιέσαι αν αξίζει τα λ7 το οποιοδήποτε trackday που κάνεις εκεί μέσα Η επόμενη φορά σκέφτομαι να είναι Σερρες αλλά τα έξοδα είναι υπερβολικά (καταραμένε ΟΣΕ που σε κατάντησαν με 0 εμπορευματικό έργο. ). Οι στροφές όμως είναι ωραίες αρκεί να προσέξεις ότι debris υπάρχει στα ακάθαρτα κομμάτια.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

η άσφαλτος είναι μια χαρά η πίστα είναι ιδανική και μπορείς να σκίσεις άνετα τα 600αρια χωρίς περιορισμούς και τύψεις τώρα όλα τα άλλα που ακουω είναι...........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Ξεθάβω το θέμα για να θίξω με τη σειρά μου την απαράδεκτη ποιότητα αυτού του μορφώματος που θέλει να λέγεται πίστα. Το διαπίστωσα εχθές στο CSS. Όχι ότι δεν κρατούσε η άσφαλτος με τα χμ που απαιτούνταν για τις ασκήσεις μας αλλά όταν είσαι μέσα στην Κ6 και αισθάνεσαι το μπροστινό σου να χάνεται σε μπαλώματα της ασφάλτου ή τα σαμαράκια μεταξύ Κ7-Κ9 να σου θυμίζουν ΠΣΚ αρχίζεις να αναρώτιέσαι αν αξίζει τα λ7 το οποιοδήποτε trackday που κάνεις εκεί μέσα Η επόμενη φορά σκέφτομαι να είναι Σερρες αλλά τα έξοδα είναι υπερβολικά (καταραμένε ΟΣΕ που σε κατάντησαν με 0 εμπορευματικό έργο. ). Οι στροφές όμως είναι ωραίες αρκεί να προσέξεις ότι debris υπάρχει στα ακάθαρτα κομμάτια.
    Bέβαια κάτι κουλοί σαν τον Μπούστα γυρίζουν εκεί μέσα γύρω στο 0.58-0.59..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    pedia otan NOMIZETE oti xanete to brostino epidi den exete ksanastripsi toso de simeni pos to xanete kiolas....

oi agonizomenoi dld poy ksinoyn aftia eki mesa exoyn kani krifi simfonia me to neftona????

osi nomizete pos glistrane ta megara min ksanapate......

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τι να σας πω ρε παιδιά. Εγώ όταν ακούω πίστα περιμένω να μπω κάπου που θα υπάρχει καλύτερη ποιότητα πρόσφυσης σε σχέση με ένα συνηθισμένο δρόμο. Αυτό δεν το είδα εκεί μέσα. Σαν να οδηγώ σε ορεινή διαδρομή στην Πελοπόννησο με σχετικά καλή ποιότητα ασφάλτου ήταν. Έτσι το αισθάνθηκα εγώ. Θα ξαναπάω βέβαια για practice μην έχοντας άλλη επιλογή για κάτι άλλο καλύτερο στα περίχωρα . Αλλά από τη στιγμή που δίνεις κάποια χρήματα θες τουλάχιστον μια ποιότητα ασφάλτου ένα κλικ παραπάνω. Δε βλέπω λόγο να μην γκρινιάξω πάντως
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

to oti ais8an8ikes oti odigoyses se eparxiako tis peloponisoy ine kati poy prepi na koitaksis ka8os i prosfisi sta megara ine oxi ena klik alla 100 pano apo opoiodipote dimosio dromo....

akoma ke me lastixa kipoy na mpis molis zesta8oyn ama den ise pagkosmios kratane....

Παλαιό μέλος
    Μια παρένθεση, ενδεχομένως ένας αγωνιζόμενος να γνωρίζει να διαβάζει καλύτερα την πίστα απ'ότι ένας ιδιώτης και αυτό στην περίπτωση του δεύτερου να σημαίνει πτώση...
    Τα Μέγαρα και πολλές παγίδες έχουν και σε μερικά σημεία άθλια άσφαλτο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να βγουν χαμηλοί χρόνοι.Ειδικότερα σε κανονισμούς ασφαλείας μπορεί να μην τηρείται και κανένας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Η ποιότητα της ασφάλτου στα Μέγαρα δεν είναι η καλύτερη για μία πίστα (λακούβες,σαμαράκια κλπ) κρατάει όμως καλύτερα απότι υποψιάζεσαι.Έχω πάει 2-3 φορές και το γέρνεις αρκετά χωρίς όμως να συγκριθεί με τις Σέρρες ούτε κατά διάνοια.Θέλει αλλαγή ο τάπητας άμεσα αλλά ο ιδιοκτήτης στις υποσχέσεις έχει μείνει ακόμη.Συζητάτε ακόμη και να αλλαχθεί και ο τάπητας στις Σέρρες κάποια στιγμή σύντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Η ασφαλτος στα μεγαρα μια χαρα κραταει το προβλημα ειναι οι λακουβες και τα σαμαρακια....
    Και παλι βεβαια με σωστα ρυθμισμενη μηχανη απο πλευρας αναρτησεων , με σωστα λαστιχα και με στρωτη οδηγηση δεν σε πολυενοχλουν.Φυσικα ομως ειναι καιρος πλεον να μπει ενας καινουριος ταπητας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    to oti ais8an8ikes oti odigoyses se eparxiako tis peloponisoy ine kati poy prepi na koitaksis ka8os i prosfisi sta megara ine oxi ena klik alla 100 pano apo opoiodipote dimosio dromo....

akoma ke me lastixa kipoy na mpis molis zesta8oyn ama den ise pagkosmios kratane....

+600

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2005, 14:35
  2. Track day στα Μέγαρα
    από Μήτσος1 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 19:26
  3. κυριακη στα Μεγαρα!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1