Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Όλη η ουσία ....για το χρέπι που πήρες....
ρε συ ! είσαι σίγουρος ότι όλα καλά μετά το high siding στα μέγαρα?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Όλη η ουσία ....για το χρέπι που πήρες....
ρε συ ! είσαι σίγουρος ότι όλα καλά μετά το high siding στα μέγαρα?![]()
![]()
![]()
![]()
που τον θυμήθηκες αυτόν ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Όλη η ουσία της διαφοράς μεταξύ Japan vs Europe βρίσκεται στο παρόν thread.
Ψάχνω να βρώ το post εκέινου του τύπου με το CBF 1000 που έλεγε ότι καίγεται όταν το οδηγάει, αλλά δεν το βρίσκω.
Το τι είχε ακούσει δεν λέγεται. Κουλέ, φιγουρατζή, πως οδηγάει με σωβρακοφανέλλα κλπ κλπ κλπ![]()
Η ουσία ήταν ότι δεν έφταιγε επ ουδενι το CBF.
:rotflmao:
το (Τ)όστ σβήστηκε μάλλον...ήταν too hot!
Ταξιδευτή: σου παραχωρώ την θέση πάρκινγκ μου στην πολυκατοικία στν ευρήτερη περιοχή των μεσογείων έτσι ώστε να γλυτώνεις το κέντρο!!!!
![]()
Μην μασάς ρε!
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Δεν θα χρειαστεί..... γιατί δεν πρόκειται να πάει και πουθενά με την χαλυβουργική...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Λέμεεε τώρα πάμε για interna italiana V-due διαμάχη![]()
![]()
![]()
![]()
Το Tuono είναι τόσο σοφά σχεδιασμένο που στέλνει την ζέστη του μοτέρ στο πλάϊ![]()
Φαντάσου το 999 με 116 βαθμούς στο φανάρι, να τρώει και την ζέστη του Tuono στη μάπα![]()
Ηχος και φως ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ακομα και ετσι σε ΕΧΩ ρε κουλατζα! Αντε με το γυμνοσαλιαγκα που καβαλας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ταξιδευτή είσαι κουλάτζα ρε !!!! Σε καταράστηκε ο ανθοπώλης που δεν του πλήρωσες την βιτρίνα!!!
Με φιλικές συμβουλές δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Πάρε καμμιά 20αριά ανεμιστηράκια να του βάλεις μέσα απ΄τα φαίρινγκ, ή ρίξτο στη θάλασσα να το κάνεις κυριολεκτικά υδρόψυκτο.
Αϊντε με το ιτάλικο τριμπούρδελο που πήρες![]()
![]()
Αντε μην σου στειλω απο εκει τον FZR!! :rotflmao:![]()
Νίκος
Open Horizons
Εκείνο το CBF250 που λέγαμε θα σε βόλευε μια χαράΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Το μονο κακο ειναι οτι ΠΑΛΙ δεν θα εχω μηχανη για να κανω μια βολτα το ΣΚ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα ειμαι λογοδοσμενος στον Nikos, αλλα αμα στραβωσει η φαση με αυτην την ξελογιαστρα, θες να τα βρουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από το ότι το μηχανάκι ΔΕΝ βρίσκεται σε κανένα φιδίσιο ορεινό δρόμο ...!!!![]()
Νικο (ταξιδευτη) , τον κοβω συρριζα οτι για να βολευτεις στο μηχανακι μεσα στην πολη καθεσαι πολυ μπροστα (μεγα λαθος αν και σε καταλαβαινω) , με αποτελεσμα τα ποδαρακια σου να βρισκονται πολυ μπροστα και κοντα εκει που βγαινει ολη η θερμοτητα.
Μαθε να καθεσαι πισω παντου και παντα και να πατας με τις μυτες στα μασπιε.
Που σημαινει οτι στην πολη ξεχνας το πισω φρενο.
Αν δεν την παλευεις (και με τα δικια σου) ξεκινα διατροφη και γυμναστικη,η πουλα το!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
θα βγεις βόλτα το ΣΚ τελικα, ή.... :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ακομα και ετσι σε ΕΧΩ ρε κουλατζα! Αντε με το γυμνοσαλιαγκα που καβαλας!!!![]()
(τζάμπα γράφουμε 2 μέρες![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε φιλε Ταξιδευτη
απορω που καθεσαι και σκας
πουλα το γαμιδι και παρε κανενα sport touring
απο οτι καταλαβα sport touring χρειαζεσαι και απλα σε μαγεψε η Ιταλιδα
δωστο 12.000? και καθαρισες
χοντρικα διαβαζοντας ολο το ποστ δεν νομιζω οτι το μηχανακι εχει προβλημα
ΠολλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Καμμιά καλή πρόταση έχεις ;;; :a13: :a13:
και σκόνη απ΄το ξηροκάμπανο θα γίνει το 3πάρταλο, κουλάτζαΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ηχος και φως .....![]()
:a47: :a47: :a47: :a47: :a47: :a47:
Κανόνισε να μείνεις μέσα ΣΚ ρε.....![]()
Βγες καμμιά βόλτα με τον captain ρε φίλε, και πάρτε και τον Μαμαλάκη μαζί.
Εσύ θα ψήνεις το φαϊ και ο Captain θα το ζεσταίνει στα κύλινδρα οταν σταματήσετε :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εκτός του ανυπέρβλητου, αχτύπητου διτρόχου με την εντυπωσιακή ποιότητα κύλησης που κατέχεις, ΜΗΝ του προτείνεις CBF γιατί κι αυτό στην κατηγορία φλογοβόλα ανήκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Πολλες
![]()
Δεν ειμαι βεβαιος ,αλλα τωρα στο στρωσιμο η θερμοκρασια πρεπει να ειναι μεγαλητερη λογω τριβων.Αλλα μαλλον αυτο ισχυει για το μοτερ και λιγοτερο για την πολλαπλη.
Η θεση οδηγησης σου οτι μπορει να ειναι λαθος κατα tropea ,παιζει επισης.
Επισης θα σου ελεγα βραδινο ταξιδακι με στροφιλικια για να ξεμπερδεψεις με το στρωσιμο γιατι δε λεει πολη πρωτη-δευτερα με αυτο το μηχανακι.Βρες διαδρομη και προσφερωμαι για παρεα
Κατα τα αλλα δες το ψυχραιμα το θεμα και με υπομονη μην απογοητευεσαι.
Αν η οδηγικη συμπεριφορα και η θεση οδηγησης σου κανουν τοτε τα αλλα καπως θα φτιαξουν.
Ειναι μηχανακι στο οποιο εσυ θα προσαρμοστεις απανω κι οχι το μηχανακι σε σενα.
Δευτερο μηχανακι απαραιτητο.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Θα παω! Και θα κανω οτι μπορω να το φχαριστηθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
θα βγεις βόλτα το ΣΚ τελικα, ή.... :a31:
(τζάμπα γράφουμε 2 μέρες![]()
)
Για να δουμε....![]()
Νίκος
Open Horizons
Να τονίσω μόνο σχετικά με τα wrap.
πρέπει να μπεί σε ΟΛΟ το μήκος του σωλήνα της εξάτμησης.
Και να έχουμε στο μυαλό μας οτι μετά απο εκεί που τελειώνει η θερμοκρασία ανεβαίνει.
Στο XR μου έλειωσε το πλαινό καπάκι απο την θερμότητα που έβγαζε το τελικό μετά το τύλιγμα των σωλήνων.
Για αυτό προσοχή.
Πάντως η λύση δουλεύει