Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Ισχύει..;;

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Ισχύει..;;

Διάβασα οτι στις ταινίες που αναμένεται να βγουν σε Blu-Ray HD-dvd τα επόμενα χρόνια δε θα υπάρχουν ελληινκοί υπότιτλοι..Κατα πόσο αληθεύει αυτό..;

Μαζεύουν και υπογραφές μάλιστα..

http://www.petitiononline.com/grsubs/petition.html

Κουφό μου ακούγεται..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Banned Το avatar του/της X_NR750

Re: Ισχύει..;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Διάβασα οτι στις ταινίες που αναμένεται να βγουν σε Blu-Ray HD-dvd τα επόμενα χρόνια δε θα υπάρχουν ελληινκοί υπότιτλοι..Κατα πόσο αληθεύει αυτό..;

Μαζεύουν και υπογραφές μάλιστα..

http://www.petitiononline.com/grsubs/petition.html

Κουφό μου ακούγεται..
    Οχι ρε

τα HD-DVD που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη δεν εχουν

τα BLU-RAY εχουν

κυλαει αιμα λεμε η Sony τα δινει ολα

Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών. Πολυετής εμπειρία. Εγγυημένα αποτελέσματα. Ειδίκευση στο listening Αμερικάνικης προφοράς. Ειδικές τιμές για μέλη του Moto.gr. Πληρωμή ΚΑΙ σε βενζίνη. Πληροφορίες εντός.

:rotflmao: :rotflmao:
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    @megatim: Μην χάσεις εσύ

Αυτό που έχω καταλάβει από αυτά που έχω διαβάσει (παραθέτω μερικά copy paste από αλλού) είναι τα εξής:

Έστω η ταινία ο Νονός (The Godfather, 1972). Η ταινία υπάρχει ήδη σε Ελληνικό DVD επομένως οι subs είναι έτοιμοι. Τώρα, αν κυκλοφορήσει η ταινία σε HD-DVD ή BLU-RAY αυτό που ζητάνε οι τύποι με την διαμαρτυρία είναι η Αμερικάνικη εταιρία που θα κυκλοφορήσει το δισκάκι να ενσωματώσει και τους υπάρχοντες subs! Δηλαδή να μπεις στο amazon.co.uk να το αγοράσεις και να υπάρχουν και Ελληνικοί subs μέσα.
    Αυτό όσον αφορά τις παλιές ταινίες.

Για τις νέες:
    "Ταυτόχρονα οι εγχώριες εταιρίες διανομής, σύμφωνα με ανακοινώσεις τους, δεν προγραμματίζουν νωρίτερα από το 2008 την κυκλοφορία Blu-Ray και HD-DVD με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους". Δηλαδή σου λέει η Audiovisual δεν θα ασχοληθώ με HD-DVD πριν το 2008. Τι ζητάνε οι τύποι με την διαμαρτυρία? Να πει η Αμερικάνικη μαμά εταιρία στους δικούς μας εδώ "τον Αύγουστο θα βγάλω το A HD-DVD. Φτιάξτε τους subs και στείλτε τους για να τους ενσωματώσω εγώ στο ORIGINAL δισκάκι...". Άρα θα ισχύει αυτό που είπα για το Amazon παραπάνω....

Με την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων στα νέα φορμάτ κατά τη διαδικασία παραγωγής τους από τις διεθνείς εταιρίες διανομής, και όχι από τους Ελληνες "Σπέντζους" δεν υπάρχει καν λόγος να προτιμηθούν οι εγχώριες, αμφίβολης συνήθως ποιότητας, εκδόσεις.

Αυτό το ζητάνε ώστε να αποφύγουμε την "σπεντζοποίηση" των νέων δίσκων
    * Η "σπεντζοποίηση", όπως πολύ εύγλωττα χαρακτηρίζεται η "περιποίηση" που ήδη επιφυλάσσουν (ορισμένες) ελληνικές εταιρίες διανομής στα DVD, είναι ένα φαινόμενο που δυστυχώς είναι αδύνατο να αποφευχθεί όσο το ελληνικό δαιμόνιο και η φιλοσοφία της αρπαχτής επικρατούν στην αγορά.
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=66358

Παρόμοια θέματα

1. ασφάλεια κλοπής, τί ισχύει;
    από Skakinen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 16:06
  2. ΙΣΧΥΕΙ;;;;;
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 18:59
  3. ισχυει??
    από Μικρή Λουλού στο forum Συναντήσεις & βόλτες